smok3 Postat Noiembrie 26, 2012 Share Postat Noiembrie 26, 2012 (editat) Un film care l`am gasit pe topicul cu VFR, foarte frumos si bine regizat ! Vizonare placuta ! !PS cum modific titlul am o gresala de ortorafie !! graba strcica treaba !! Editat Noiembrie 26, 2012 de smok3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Noiembrie 26, 2012 Share Postat Noiembrie 26, 2012 Sunet de 4L?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat Noiembrie 26, 2012 Autor Share Postat Noiembrie 26, 2012 (editat) Sunet de 4L?? 3L de la TRIumph ! Editat Noiembrie 26, 2012 de smok3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Noiembrie 26, 2012 Share Postat Noiembrie 26, 2012 mai sunt si astea, pe care le stiam eu: superb! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Noiembrie 26, 2012 Share Postat Noiembrie 26, 2012 Da, are sens acum. Frumos clip Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Noiembrie 26, 2012 Share Postat Noiembrie 26, 2012 Foarte frumos clip. Pe langa efectele video, sa vede si skill'ul riderilor. Chiar mi'a placut. Multam' de share. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat Noiembrie 26, 2012 Autor Share Postat Noiembrie 26, 2012 Facut 100% dupa filmul Triple X cu "Vin si Diesel" ! dupa cate imi aduc eu aminte din viatza mea de cinefil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ERU Postat Noiembrie 26, 2012 Share Postat Noiembrie 26, 2012 Iar filmul asta . Daca il puneau pe Tom Cruise pe una din mobre si mai adaugau ceva impuscaturi si o bataie iesea Mision Imposible 5217. Personal mi-ar fi placut un fim pe bune nu SF-uri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Noiembrie 26, 2012 Share Postat Noiembrie 26, 2012 Recunosc ca nu sunt un mare cinefil, dar poti sa imi spui ce scene/ cadre/ item'uri fac parte din categoria SF ? Vorbesc de filmul postat de smok3. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat Noiembrie 26, 2012 Autor Share Postat Noiembrie 26, 2012 Chiar nu vad nici un SF decat ca vor sa arate ce poate sa faca motorul / riderii si poate la ce si in ce conditii este bun acel echimpament. Ca totusi filmul este facut de Icon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcone Postat Noiembrie 26, 2012 Share Postat Noiembrie 26, 2012 Stiu sa-si faca ca este doi. L-am tot vazut filmuletul, nu-i e pe plac, prea Dumb&Dumber, Fast&Furios samd. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Noiembrie 26, 2012 Share Postat Noiembrie 26, 2012 Se vede ca au cu ce sa-si faca reclama. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovideu Postat Noiembrie 26, 2012 Share Postat Noiembrie 26, 2012 e chiar misto de tot...captivant nu gluma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silencer Postat Noiembrie 26, 2012 Share Postat Noiembrie 26, 2012 ce-mi place ca sunt cativa care tot stramba din nas, de parca icon a facut clipul pentru ei si din bani lor. pentru mine a fost mai simplu, am urmarit asa: calitate - check, se vede ca au avut bani poveste - check, se vede ca au avut bani de scenaristi sau un om la marketing care stie sa ceara de la agentie sau cine stie cum au procedat echipament - check, si "tzoalele" da si mobrele alea.. un deliciu skill - nu pot sa judec obiectiv, nu ma pricep atat de bine dar mi-a placut foarte mult cum se dau baietii aia, cu tot cu cazaturi, de fapt, mai ales trantele si cel mai important, un lucru care bmw de exemplu nu o sa-l aiba niciodata in reclamele lor - simtul umorului/penibilului. poate o sa ziceti ca e pueril clipul dar ce naiba sa mai faci azi cand deja s-au facut mai toate.. am stat cu mai multa placere sa ma uit la clipul asta decat la unul tehnic despre materialele si constructia tridimensionala a tzoalelor sau ce le mai trecea prin cap.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Noiembrie 26, 2012 Share Postat Noiembrie 26, 2012 Iar filmul asta . Daca il puneau pe Tom Cruise pe una din mobre si mai adaugau ceva impuscaturi si o bataie iesea Mision Imposible 5217. Personal mi-ar fi placut un fim pe bune nu SF-uri. daca erau bmweie in fil nu mai era sf nu ? hai ca am glumit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ERU Postat Noiembrie 26, 2012 Share Postat Noiembrie 26, 2012 @ Vlady 80 Cred ca ti-am ami zis, esti un Harea wannabe ..problema e ca dl Harea are si multe calitati, pe langa fixurile legate de BMW. Diferenta intre mine si probabil alti posesori de BMW pe care ii cunosti tu, e ca eu nu ma atac daca cineva se ia de BMW, nu am actiuni la ei si ma doare'n bascheti de parerea ta. Despre film nici nu stiu cum ar trebui sa incep sau daca ar trebui sa argumentez ceea ce am spus. Inceputul este luat cu copy paste din filmele proaste de actiune 40 de etaje sub pamant ahahhaahah ...pereti din beton armat ..pai din ce mama masi sa-i faci la sublsol nu se pune bca... drone care sunt roboti ultrasenzitivi aahahahahahahah teste cu flexul pe echipament moto ....si inca nu s-au suit pe mobre . Parerea mea e ca daca cineva se uita la filmul asta si nu l-a busit rasul de 5 ori pana la momentul asta e in target pt Torque si i se pare un film rezonabil cu si despre motociclisti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Noiembrie 26, 2012 Share Postat Noiembrie 26, 2012 Cum nu sunt critic de film...io ma declar incantat de filmulet, motiv pt care am sa'l revad. O'i fi mai idiot io,...asta e. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Noiembrie 27, 2012 Share Postat Noiembrie 27, 2012 (editat) @ Vlady 80 Cred ca ti-am ami zis, esti un Harea wannabe ..problema e ca dl Harea are si multe calitati, pe langa fixurile legate de BMW. Diferenta intre mine si probabil alti posesori de BMW pe care ii cunosti tu, e ca eu nu ma atac daca cineva se ia de BMW, nu am actiuni la ei si ma doare'n bascheti de parerea ta. Despre film nici nu stiu cum ar trebui sa incep sau daca ar trebui sa argumentez ceea ce am spus. Inceputul este luat cu copy paste din filmele proaste de actiune 40 de etaje sub pamant ahahhaahah ...pereti din beton armat ..pai din ce mama masi sa-i faci la sublsol nu se pune bca... drone care sunt roboti ultrasenzitivi aahahahahahahah teste cu flexul pe echipament moto ....si inca nu s-au suit pe mobre . Parerea mea e ca daca cineva se uita la filmul asta si nu l-a busit rasul de 5 ori pana la momentul asta e in target pt Torque si i se pare un film rezonabil cu si despre motociclisti. ce coincidenta !!!! si pe mine ma doare in bascheti de parerea ta si altor posesori de diverse marci nu ma durea daca citeai putin mai jos ce am scris PS tocmai ce te-ai atacat la o gluma facuta de mine, poate nesarata dar te-ai atacat asa ca nu te mai imbata cu apa rece ca si tu te ataci , bafta multa amice daca erau bmweie in fil nu mai era sf nu ? hai ca am glumit Editat Noiembrie 27, 2012 de vlady_80 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristache Postat Noiembrie 27, 2012 Share Postat Noiembrie 27, 2012 Prea sunteti carcotasi...pana la urma e un filmulet misto... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cnairda Postat Noiembrie 27, 2012 Share Postat Noiembrie 27, 2012 asta voiam sa zic si eu, cu toata rea-vointa din lume tot nu m-as fi dus pana la yamaha vs. bmw singura parte proasta a filmuletului e ca, infierbantat de cat de usor le ghidoneaza baietii aia, mi se pare un mizilic sa urci borduri cu vaca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat Noiembrie 27, 2012 Autor Share Postat Noiembrie 27, 2012 asta voiam sa zic si eu, cu toata rea-vointa din lume tot nu m-as fi dus pana la yamaha vs. bmw singura parte proasta a filmuletului e ca, infierbantat de cat de usor le ghidoneaza baietii aia, mi se pare un mizilic sa urci borduri cu vaca tu aici banuiesc ca vb si din punctul tau de vedere avand Varadero si intradevar este mare si masiva....240-250 de kg cat are ? ....nici Triumphul nu este cu foarte mult mai usor 215 kg parca dar sigur este mai subtire si mai manevrabil...dar sunt sigur un rider experimentat si chiar antrenat le urca pe am2 pe unde vrea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate