deleted Postat Noiembrie 27, 2012 Autor Share Postat Noiembrie 27, 2012 Arata bine de tot (si sunt sigur ca si merge pe masura, dupa noile schimbari de piese) Coada aia e de la K4 (1000/750) nu? dap k4 1000, cea de 750 e asemanatoare cu 600 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintu Postat Noiembrie 27, 2012 Share Postat Noiembrie 27, 2012 Arata foarte bine la ce varsta are!good job Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
THE VADER Postat Noiembrie 27, 2012 Share Postat Noiembrie 27, 2012 Asta inseamna pasiune,Respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deleted Postat Noiembrie 28, 2012 Autor Share Postat Noiembrie 28, 2012 Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticot Postat Noiembrie 30, 2012 Share Postat Noiembrie 30, 2012 Salut, era frumoasa si inainte motoreta Da-mi si mie te rog nr de telefon al atelierului unde ai vopsit electrostatic. Cat te-a costat vopsitul carenelor? Stima Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kelloo Postat Februarie 27, 2013 Share Postat Februarie 27, 2013 Salut, aceeasi treaba o fac eu pentru a mea mobra, fara sa stiu ca mai este una ca ea...proiectul eu l-am luat de la un tip de pe fireblades.org, ca idee vreau sa te intreb mai multe chestuni legate de proiect. Da-mi un pm cu nr tau te rog. Multumesc mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocca Postat Februarie 28, 2013 Share Postat Februarie 28, 2013 felicitari.arata superb.se pare ca inca mai sunt pasionati de moto si nu numai proprietari de moto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Februarie 28, 2013 Share Postat Februarie 28, 2013 E una din cele mai frumoase si bine ingrijite motociclete pe care le-am vazut vreodata! As vrea sa am si eu rabdarea ta Asta sa nu o vinzi niciodata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oxigen72000 Postat Martie 2, 2013 Share Postat Martie 2, 2013 frumoasa foc ,sa te bucuri de ea ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robertd Postat Martie 2, 2013 Share Postat Martie 2, 2013 (editat) Superba motocicleta ! Felicitari, ai facut o treaba foarte frumoasa. Te unge pe suflet sa te uiti la ea. Ca sa nu raman necunoscator, ce schimbari aduc arcurile heavy duty de la supape? Multumesc ! Editat Martie 2, 2013 de robertd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat Martie 2, 2013 Share Postat Martie 2, 2013 Cand pui arcuri mai tari, supapa revine mai repede, sau cel putin asa se zice, dar asta aduce o uzura mai mare asupra axei cu came... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deleted Postat Aprilie 2, 2013 Autor Share Postat Aprilie 2, 2013 E una din cele mai frumoase si bine ingrijite motociclete pe care le-am vazut vreodata! As vrea sa am si eu rabdarea ta Asta sa nu o vinzi niciodata! frumoasa foc ,sa te bucuri de ea ! multumesc! Salut, aceeasi treaba o fac eu pentru a mea mobra, fara sa stiu ca mai este una ca ea...proiectul eu l-am luat de la un tip de pe fireblades.org, ca idee vreau sa te intreb mai multe chestuni legate de proiect. Da-mi un pm cu nr tau te rog. Multumesc mult. ai pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Aprilie 2, 2013 Share Postat Aprilie 2, 2013 Pareri...sugestii ) pro/contra sunt toate binevenite nu pune rimstripes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Aprilie 2, 2013 Share Postat Aprilie 2, 2013 A pus deja, la el intrebarile sunt subiective Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deleted Postat Aprilie 10, 2013 Autor Share Postat Aprilie 10, 2013 A pus deja, la el intrebarile sunt subiective bla bla bla.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dude123 Postat Iulie 17, 2013 Share Postat Iulie 17, 2013 Superba! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deleted Postat Iulie 17, 2013 Autor Share Postat Iulie 17, 2013 multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TDMANDI Postat Iulie 17, 2013 Share Postat Iulie 17, 2013 bijuuuu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deleted Postat Iulie 27, 2013 Autor Share Postat Iulie 27, 2013 A pus deja, la el intrebarile sunt subiective Nu am pus bijuuuu... Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neamtu99 Postat Iulie 27, 2013 Share Postat Iulie 27, 2013 Arata foarte bine,cat te a costat ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deleted Postat August 5, 2013 Autor Share Postat August 5, 2013 Arata foarte bine,cat te a costat ? imi e frica sa fac un calcul ))) dar estimez undeva la 4000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat August 12, 2013 Share Postat August 12, 2013 imi e frica sa fac un calcul ))) dar estimez undeva la 4000 N-o vindeeeee ! Asa o motocicleta trebuie pusa pe stander in locul plasmei , in living . Foarte multa munca investita si foarte multi bani si rezultatul . . . este cu mult peste asteptari . Ai incercat sa o vinzi pe site-uri externe ? Am sentimentul ca acolo ar fi mai apreciata motocicleta . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat August 12, 2013 Share Postat August 12, 2013 N-a incercat pentru ca el nu are de gand sa o vanda La noi a pus anuntul mai mult ca sa se laude Nu ii da idei cu "moto in loc de plasma", nu e departe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat August 12, 2013 Share Postat August 12, 2013 Acusi apare si anuntul: Vand TV plasma, ieftin. Mai utilizzata, mai pista, come nuovo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat August 13, 2013 Share Postat August 13, 2013 Prefer sa vad plasma la vanzare in locul mobrei " Vand urgent plasma , nu incape motorul " ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate