road_runner 1400 Postat Decembrie 2, 2012 Share Postat Decembrie 2, 2012 (editat) Esti doar idiot, mi-am pierdut destul timp cu tine. MI AM PLATIT SINGUR MOTORUL!!!!!!!!!! Minti maimutoiule, mai stii ce-i spuneai lui Mihai in benzinarie la Mol de fata cu toti cei prezenti dupa ce ti-ai luat noul motor? Te laudai ca ai fost imprumutat cu bani sa-l iei, probabil de vreun "ruxac", caruia nu stii sa-i fii recunoscator. Hai sictir! Editat Decembrie 2, 2012 de phantom21042003 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Decembrie 2, 2012 Autor Share Postat Decembrie 2, 2012 (editat) iupiiii inca un FAN ........ RETRAS Esti doar idiot, mi-am pierdut destul timp cu tine. Minti maimutoiule, mai stii ce-i spuneai lui Mihai in benzinarie la Mol de fata cu toti cei prezenti dupa ce ti-ai luat noul motor? Te laudai ca ai fost imprumutat cu bani sa-l iei, probabil de vreun "ruxac", caruia nu stii sa-i fii recunoscator. Hai sictir! care din ele.......? iupiiii inca un FAN ........ RETRAS care din ele.......? ei vezi....si aici te am luat..... si uite asa te fac sa ti pierzi timpul cu mine...... ps.... IMPRUMUTAT........ ATENTIE BANII AU FOST RETURNATI....... DECI TOT SINGUR MI L AM PLATIT!!!!!!!!!! si tot balamucul asta ca nu am vrut sa ti spun unde si la ce ora plec...... sa mai zici ca nu esti invidios pe posesori de BMW......CU HANDICAP SEXUAL Editat Decembrie 2, 2012 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
road_runner 1400 Postat Decembrie 2, 2012 Share Postat Decembrie 2, 2012 (editat) si tot balamucul asta ca nu am vrut sa ti spun unde si la ce ora plec...... Tot balamucul asta e pentru ca manaci c...t si spui lucruri neadevarate. Daca esti asa de perspicac, arata cand te-am "f...t in gura" dupa cum afirmai, in vreuna din postarile mele trecute si voi fi de acord cu atitudinea ta. Editat Decembrie 2, 2012 de phantom21042003 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Decembrie 2, 2012 Autor Share Postat Decembrie 2, 2012 era sa uit..... NU MA LAUDAM CA AM FOST IMPRUMUTAT CI MA MANCATI VOI DE CWR CATI BANI AM SI V AM EXPLICAT CA NU AM SI CA M AM IMPRUMUTAT...... daca mananci c a cat. macar manaca l cu tacam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
road_runner 1400 Postat Decembrie 2, 2012 Share Postat Decembrie 2, 2012 era sa uit..... NU MA LAUDAM CA AM FOST IMPRUMUTAT CI MA MANCATI VOI DE CWR CATI BANI AM SI V AM EXPLICAT CA NU AM SI CA M AM IMPRUMUTAT...... daca mananci c a cat. macar manaca l cu tacam Care "voi" (cuvant jignitor), eu nici nu stiu de discutia asta, aminteste-ti ca am venit printre ultimii. Am remarcat cat de tare te laudai ca ai motor nou cumparat cu banii altora. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Decembrie 2, 2012 Autor Share Postat Decembrie 2, 2012 DUPA CUM SE VEDE AM STIUT DE CE NU MA "COMPLIC" CU TINE LA O " ieseala moto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
road_runner 1400 Postat Decembrie 2, 2012 Share Postat Decembrie 2, 2012 Saracul de tine, nu era vorba de complicat aici, nici acum nu ai inteles. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Decembrie 2, 2012 Autor Share Postat Decembrie 2, 2012 Care "voi" (cuvant jignitor), eu nici nu stiu de discutia asta, aminteste-ti ca am venit printre ultimii. Am remarcat cat de tare te laudai ca ai motor nou cumparat cu banii altora. aici chiar cazi de PAPAGAL mai ales in randul celor care ma cunosc dar mai zi ne ce mai stii..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
road_runner 1400 Postat Decembrie 2, 2012 Share Postat Decembrie 2, 2012 Posibil sa fiu, repetam doar ce au auzit toti din benzinarie, unde nu puteai sa te opresti din penibilul creat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Decembrie 2, 2012 Autor Share Postat Decembrie 2, 2012 (editat) Posibil sa fiu, repetam doar ce au auzit toti din benzinarie, unde nu puteai sa te opresti din penibilul creat. PENIBILUL CREAT DE CE ????? da ..... am inteles ..... nu stii penibilul...... deci, pe langa HANDICAP SEXUAL, DEMENT, FORMA FARA FOND, MAIMUTOI, FRUSTRAT, OM FARA IDENTITATE, RATAT ORDINAR, ANALFABET ce mai adaugam ..... MA REPET...... penibil creat de ce????? Editat Decembrie 2, 2012 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Decembrie 2, 2012 Share Postat Decembrie 2, 2012 mai baieti, omu asta a facut o plimbare cum putini puteti face (majoritate indiferent de vreme). Singuru lucru pe care eu l-as comenta e ora de placare (8???? e inuman mah) in rest - e Romania - daca are cineva problema cu steagul nostru - rog pm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Decembrie 2, 2012 Autor Share Postat Decembrie 2, 2012 sefu moderator .. cu verde.... gata ma retrag ca iar imi iau puncte de penalizare si nu mai pot sa i supar pe oamnei cu plecarile mele.... mai baieti, omu asta a facut o plimbare cum putini puteti face (majoritate indiferent de vreme). Singuru lucru pe care eu l-as comenta e ora de placare (8???? e inuman mah) in rest - e Romania - daca are cineva problema cu steagul nostru - rog pm. nici chiar asa toti care se dau cu moto fac plimbari frumoase uite de exemplu zigzagul.... pe unde a ajuns cu moto... e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Decembrie 2, 2012 Share Postat Decembrie 2, 2012 nu mai bine va intalniti sa va bateti si rezolvati problema ? eu asa as face. e mai simplu ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Decembrie 3, 2012 Autor Share Postat Decembrie 3, 2012 nu mai bine va intalniti sa va bateti si rezolvati problema ? eu asa as face. e mai simplu ) pai bine ma.... tu ai lovi un handicapat sexual...? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Decembrie 3, 2012 Share Postat Decembrie 3, 2012 la dalboka a plouat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Decembrie 3, 2012 Share Postat Decembrie 3, 2012 Ha,ha, uite unde era scandalul si eu nu-l vedeam! La anu' trebuie neaparat sa merg si eu cu ianachim si cu bigfoot pe undeva sa vedem care e mai reisar stradal ca deja e prea mare faima pe forum! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Decembrie 3, 2012 Admin Share Postat Decembrie 3, 2012 (editat) Niko tata, pai tu nu te dai cu aia micii de la "The 69's"? Editat Decembrie 3, 2012 de l.u.v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Decembrie 3, 2012 Autor Share Postat Decembrie 3, 2012 Ha,ha, uite unde era scandalul si eu nu-l vedeam! La anu' trebuie neaparat sa merg si eu cu ianachim si cu bigfoot pe undeva sa vedem care e mai reisar stradal ca deja e prea mare faima pe forum! ups... deschid lista cu tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Decembrie 3, 2012 Autor Share Postat Decembrie 3, 2012 Ati dat-o in penibil. Pacat! eu , nu am vrut decat sa mi falfai tricolorul..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bigfoot Postat Decembrie 3, 2012 Share Postat Decembrie 3, 2012 Ha,ha, uite unde era scandalul si eu nu-l vedeam! La anu' trebuie neaparat sa merg si eu cu ianachim si cu bigfoot pe undeva sa vedem care e mai reisar stradal ca deja e prea mare faima pe forum! BMW-urile astea boxer sunt pentru geriatrici care merg incet............nu sunt pt reisari..........nu fac fata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Decembrie 3, 2012 Autor Share Postat Decembrie 3, 2012 BMW-urile astea boxer sunt pentru geriatrici care merg incet............nu sunt pt reisari..........nu fac fata. unde mi ai umblat panarama te am sunat sa te invit la drum dar oha raspuns pe cosmote.... ai pierdut .... fu o ieseala frumoasa si la cum arata anvelopele .... cam ultima Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bigfoot Postat Decembrie 3, 2012 Share Postat Decembrie 3, 2012 Imi pare rau ca nu am venit. Ms de inv/tel omu...te-am sunat dupa ce am vzt apelul dar suna ocupat.........oricum sunt racit..........zici ca sunt mucifer acum.............................mama ei de casca, imi trb cv de oras.................ca ma sufoc. Boxerul meu sta cuminte acum cu husa pe el in garaj, singur acum ca l-a parasit Aprilia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Decembrie 3, 2012 Share Postat Decembrie 3, 2012 Niko tata, pai tu nu te dai cu aia micii de la "The 69's"? Ba da, ma dau si cu ei ca sunt simpatici si la inceput de drum, dar vroiam sa vaz si cum e cu numele astea grele care creeaza furtuni pe aici pe forum! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Decembrie 3, 2012 Autor Share Postat Decembrie 3, 2012 Ba da, ma dau si cu ei ca sunt simpatici si la inceput de drum, dar vroiam sa vaz si cum e cu numele astea grele care creeaza furtuni pe aici pe forum! niste LOAZE domnule, niste LOAZE... noroc cu motoarele ' chilotate' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Decembrie 3, 2012 Share Postat Decembrie 3, 2012 pai bine ma.... tu ai lovi un handicapat sexual...? pai ca sa fiu sincer daca handicap sexual inseamna ca o are de 30cm i-as f ute vreo doua...asa de ciuda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate