marcy89 Postat Decembrie 15, 2012 Share Postat Decembrie 15, 2012 http://www.pro-bike.ro/forums/topic/96379-bitubo-ds-si-er-%E2%80%93-suspensii-reglabile-de-pe-telefon/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m4mihai Postat Decembrie 15, 2012 Share Postat Decembrie 15, 2012 Tehnologie a? ar fi fost interesant sa vedem si pretul, ca sa nu visam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
omgs Postat Decembrie 15, 2012 Share Postat Decembrie 15, 2012 un spray de lant cu comanda wireless? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m4mihai Postat Decembrie 15, 2012 Share Postat Decembrie 15, 2012 un spray de lant cu comanda wireless? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adyp Postat Decembrie 15, 2012 Share Postat Decembrie 15, 2012 Noi spune-m ca e inutile. În primul rând, dacă ai mănuși, nici nu merge să butonezi aifonul. Second, cine draq stă să regleze pe telefon amortizoarele în timp ce-i dă jar? un spray de lant cu comanda wireless? Activat prin internetul de satelit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Decembrie 15, 2012 Share Postat Decembrie 15, 2012 asta nu e topic de gramatica si alte alea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintu Postat Decembrie 15, 2012 Share Postat Decembrie 15, 2012 Ma gandesc ca pretul ar fi cat o mobra buna pt incepatori,dar ideea in sine e interesanta ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
h4rD Postat Decembrie 15, 2012 Share Postat Decembrie 15, 2012 Something like that : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fesu' Postat Decembrie 15, 2012 Share Postat Decembrie 15, 2012 o mizerie totala. greutate in plus pentru un moft inutil... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fatal Fury Postat Decembrie 15, 2012 Share Postat Decembrie 15, 2012 ) fesu-le, nu te dezminti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lipstick Postat Decembrie 15, 2012 Share Postat Decembrie 15, 2012 Something like that : In conditiile astea, ma intreb ce rost are sa o mai scoti la plimbare. Mai bine stai pe pe scaun langa ea si te joci pe telefon. Doar e prin bluetooth, 16 canale, nu are laaag si binenteles... e prima scula din lume care are asemenea tehnologie. ) Ce inutilitate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Decembrie 15, 2012 Share Postat Decembrie 15, 2012 astept varianta wi fi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Decembrie 15, 2012 Share Postat Decembrie 15, 2012 Faptul ca o comanzi/setezi de pe telefon, nu mi se pare mare realizare. BMW are de cativa ani treaba asta, nu de pe telefon, ci de pe ghidon, electronic, in mers. Realizare e daca o sa si scoata suspensia aia concept ce am vazut-o, cam de un an, care se ajusteaza singura, dinamic, in functie de teren si de necesitati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COObra Postat Decembrie 16, 2012 Share Postat Decembrie 16, 2012 @Dan - exista deja pe S1000RR HP4 si daca retin bine o sa fie optional si pe noul 1200GS. in rest....ce dracu sa facem acum, nu poti sa faci upgrade la suspensie daca nu ai tableta. ce urmeaza? nu pot schimba anvelopele fara un laborator de analiza ADN? cui pielea mea ii pasa ca poti seta suspensia de pe molecular sau tableta? sau face parte din gama: am facut-o pentru ca putem. ca asta pot sa inteleg. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Decembrie 16, 2012 Share Postat Decembrie 16, 2012 pai la unele auto nu poti schimba placutele de frana daca nu te conectezi cu ceva sarme la calculator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Decembrie 16, 2012 Share Postat Decembrie 16, 2012 sincer, mi se pare foarte utila jucaria, mai ales ca iti poti face niste presetari pe care sa le accesezi rapid . adica: ploaie, caldura, asfalt cu aderenta scazuta... viteza de deplasare... ar fi minunat asa ceva la offroad dar cred ca-s sensibile la dat cu ele de pereti ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate