zigzag Postat Decembrie 26, 2012 Share Postat Decembrie 26, 2012 Auzisem noi un zvon cum ca Mosul ar mai avea ramase prin sac niste lanturi si cuie de iarna care s-ar potrivi tare bine pe rotile noastre. Si mai auzisem ca se afla pe plaiuri mioritice, in drum spre polul nord. Asa ca, ne-am tras izmenele pe noi si am plecat in cautarea Mosului. Si l-am gasit. In fine, nu chiar pe Mosul Mos, adica boss-ul. Dar am gasit un Mos mai mic, un fel de vice-Mos, insarcinat cu zona de est. Din pacate pentru noi, lanturile si cuiele de iarna se dadusera. Asa ca, ramane sa ne facem singuri lanturi de iarna, ca planuri de plimbari mai exista Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Decembrie 26, 2012 Share Postat Decembrie 26, 2012 10 cu plus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
throttle Postat Decembrie 26, 2012 Share Postat Decembrie 26, 2012 superb baieti! ma ia frigul numai cand vad pozele! aveti grija cu aerul rece, in primul an de motociclit am fost prieten vreo 2 luni cu o pneumonie...si ne-am despartit cu lacrimi in ochi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ggobi Postat Decembrie 26, 2012 Share Postat Decembrie 26, 2012 schimb de experienta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Decembrie 26, 2012 Share Postat Decembrie 26, 2012 Cum naiba ati reusit sa mergeti fara cauciucuri de zapada?!!? Marfa!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kryst666 Postat Decembrie 27, 2012 Share Postat Decembrie 27, 2012 Cu grija ? Sa vezi cum e cu tourance > 10 plus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Decembrie 27, 2012 Autor Share Postat Decembrie 27, 2012 Cum naiba ati reusit sa mergeti fara cauciucuri de zapada?!!? -------- Pai n-am reusit chiar tot timpul Pentru tura viitoare ne vom face niste lanturi. Svgobi s-ar putea sa-si traga si niste cuie. Si ca veni vorba, am nevoie de un lant moto vechi si uzat, ceva de care sa nu mai aveti nevoie. Daca ma poate ajuta cineva, va astept pe PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ggobi Postat Decembrie 27, 2012 Share Postat Decembrie 27, 2012 In primul rand chiar si in cel mai naspa loc posibil era zapada tasata de masini dar neinghetata. Pe zapada ca aici: se mege relativ ok. Din ce am testat ieri, pe zapada cum era, la 30-40 km/h se pot controla aproape toate derapajele, desi am cauciucurile (Cross AC10) tocite cam doua treimi pe motorul meu. Pe unde e gheata pe jos, fara cuie nu mai ai control. Daca o ia razna complet, analizezi mai de aproape starea zapezii, te reculegi si Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvann Postat Decembrie 27, 2012 Share Postat Decembrie 27, 2012 poze minunate . numai sa nu raciti ) . in ultimele 2 poze , le-ati pus la odihna putin ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ERU Postat Decembrie 27, 2012 Share Postat Decembrie 27, 2012 Io nu va dau zece va dau doua zeci , ca sa aveti cate unul de fiecare. Angi stii ca te urasc din tot sufletul meu mic si negru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popp Postat Decembrie 27, 2012 Share Postat Decembrie 27, 2012 tare! vad ca ati facut si schimb de motoare... cum merge xr Angi? mai bine decat bemveul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Decembrie 27, 2012 Autor Share Postat Decembrie 27, 2012 cum merge xr Angi? mai bine decat bemveul? --------- Livreaza puterea mult mai repede. Este mai naravasa. In rest, la suspensie/ciclistica, mi-e greu sa fac o comparatie deoarece m-am plimbat foarte putin. Oricum, la capitolul asta, nu cred ca sunt diferente notabile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nica Blandea Postat Ianuarie 10, 2013 Share Postat Ianuarie 10, 2013 (editat) Nota 10!! Primul meu post pe acest forum vi-l acord voua!!! Editat Ianuarie 10, 2013 de Nica Blandea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Ianuarie 11, 2013 Share Postat Ianuarie 11, 2013 Adevarati cavaleri Bravo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
omgs Postat Ianuarie 11, 2013 Share Postat Ianuarie 11, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Ianuarie 11, 2013 Autor Share Postat Ianuarie 11, 2013 Multumim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
throttle Postat Ianuarie 11, 2013 Share Postat Ianuarie 11, 2013 sa va pastrati pentru sezonul urmator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Ianuarie 11, 2013 Share Postat Ianuarie 11, 2013 (editat) Voi nu sunteti normali. Sa va tineti tot asa, bravo voua! Sunt curios ce fata fac localnicii cad treceti pe langa ei? Ce echipament eveti? eu inghet in fata calculatorului gandidu-ma ca stati ore bune in frig si-n batatia vantului. Editat Ianuarie 11, 2013 de bogdan_harea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budulea Postat Ianuarie 12, 2013 Share Postat Ianuarie 12, 2013 Haha ) ... Am incercat si eu sa ies iarna asta la o pimbare, dar nu mi-o iesit asa cum am sperat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emiandgabi Postat Ianuarie 13, 2013 Share Postat Ianuarie 13, 2013 Si eu am iesit in cautarea mosului dar nu l-am gasit. Oricum ar fi daca zapada e afinata/batatorita dar fara gheata dedesubt merge doar cu cauciucuri cross de minune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate