binox Postat Decembrie 22, 2014 Share Postat Decembrie 22, 2014 In afara de varianta asta de blocator mai exista una cu un cap de ghidon special care se poate infileta/desfileta pentru a bloca sau elibera mansonul de acceleratie. FJR-urile de politie au acest sistem, nu e un cruise control dar e mai bun decat nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m4v3rick Postat Decembrie 22, 2014 Share Postat Decembrie 22, 2014 Frumoase pozele si motorizarea; chiar daca acum dupa aproape 6000km pe K nu la-s mai da pe nimic , tot imi place FJRul, one hell of an engine. ture cat mai lungi iti doresc (vremea cu asa motoare este irelevanta ) p.s. da, cruise controlul face toti banii pe autostrada. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Decembrie 23, 2014 Autor Share Postat Decembrie 23, 2014 Mersi la fel Si chiar daca nu e foarte importanta vremea pentru plimbarile cu genul acesta de motociclete, as prefera de departe ca toate zilele pentru plimbare sa fie cu vreme frumoasa si 20-24 de grade » Post actualizat in 24 Dec 2014 16:57------ O fotografie de azi(am avut parte de cer senin toata ziua si 12 grade la amiaz): IMG_0073 Dupa cum arata prognoza, asta a fost ultima tura de anul acesta, dar sezonul a fost unul destul de lung si frumos pentru mine asa ca nu am de ce sa ma plang. Sarbatori fericite si un an nou plin de bucurii si !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ccuculas Postat Ianuarie 7, 2015 Share Postat Ianuarie 7, 2015 Mersi la fel Si chiar daca nu e foarte importanta vremea pentru plimbarile cu genul acesta de motociclete, as prefera de departe ca toate zilele pentru plimbare sa fie cu vreme frumoasa si 20-24 de grade » Post actualizat in 24 Dec 2014 16:57 ------ O fotografie de azi(am avut parte de cer senin toata ziua si 12 grade la amiaz): IMG_0073 Dupa cum arata prognoza, asta a fost ultima tura de anul acesta, dar sezonul a fost unul destul de lung si frumos pentru mine asa ca nu am de ce sa ma plang. Sarbatori fericite si un an nou plin de bucurii si !!! incredibil arata motorul tau. cat ma costa sa am unul ca al tau? pm pls Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Februarie 22, 2015 Autor Share Postat Februarie 22, 2015 Ieri am facut prima iesire din 2015. A fost cam lunga pauza de 2 luni, dar cu iarna asta care a fost ceva mai aproape de standard decat cele din ultimii ani, n-am avut ce face. Oricum, m-am bucurat sa vad pe Facebook si la altii poze din iesiri si nu de pe partie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Martie 6, 2015 Share Postat Martie 6, 2015 O motocicleta frumoasa care arata bine chiar si cu topcase. (Caci nu le prea suport). Si cred ca este si confortabila pe drum lung, avand cuplul de 150Nm. Sa ai parte numai de bucurii alaturi de ea. Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Aprilie 19, 2015 Autor Share Postat Aprilie 19, 2015 Mersi ------ Pregatita pentru noul sezon si pentru o tura lunga la vara: Cu saua pe pozitia inalta, parbrizul Yamaha Touring(+5 cm) nu "arunca" cum trebuie parbrizul peste casca. Cum am prins o reducere, am luat un MRA Varioscreen(ca si cel de pe fostul FJR). Daca ignoram faptul ca nemtilor le-a fost lene sa mai faca 4 gauri pentru a se monta inapoi ornamentul original, este mult mai bun decat cel de la Yamaha, chiar si in conditii de vant. Ca si anvelope am optat pentru Michelin Pilot Road 4 GT. Versiunea 3 mi s-a parut foarte buna, asa ca ramane sa vedem cum se va comporta cea nou si imbunatatita, mai ales ca versiunea GT este gandita pentru sport-tourere grele precum FJRul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ccuculas Postat Aprilie 19, 2015 Share Postat Aprilie 19, 2015 Arata senzațional. Seducătoare. Sa te poarte plin de zâmbete și sa iti dea satisfacții. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George M. Postat Iunie 22, 2015 Share Postat Iunie 22, 2015 Bine v-am gasit! Iata si al meu FJR1300A, din 2007, care de cateva zile imi bucura viata si imi incita planurile de calatorie, si o va face mult timp de acum incolo. Sa va bucurati si voi de ale voastre! Intr-una dintre fotografii se afla inca un FJR, al unui prieten, iar in alta sunt pe Bucegi in ziua cand am adus-o acasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Iunie 22, 2015 Share Postat Iunie 22, 2015 Felicitari! Ramane si surioara mai mica, Deauville? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George M. Postat Iunie 22, 2015 Share Postat Iunie 22, 2015 Multumesc! Honda va trebui sa plece, din pacate, nu le pot tine pe amandoua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stokerel Postat Iunie 22, 2015 Share Postat Iunie 22, 2015 Sa fie-ntr-un ceas bun George! Tocmai ce upgradasei suspensiile la 'onda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George M. Postat Iunie 22, 2015 Share Postat Iunie 22, 2015 Se va bucura de ea noul proprietar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adisis Postat Iunie 22, 2015 Share Postat Iunie 22, 2015 Sa o stapanesti sanatos cu cat mai multi km! Cata dreptate au cei experimentati cand spun ca Deauvilul e o motocicleta foarte buna dar dupa ce-ti faci mana vrei ceva mai mare si mai puternic. Bravo pt alegere, si eu am salivat la FJR . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George M. Postat Iulie 15, 2015 Share Postat Iulie 15, 2015 Un mic filmulet, cum am zis noi, o fugă de căţea pe Cheile Bicazului, Bran-Rucăr, Transfăgărăşan, Valea Oltului, lacul Vidra, Transalpina, Porţile de Fier, Defileul Dunării, cascada Bigăr, Sibiu, Sighişoara, Tihuţa, Mestecăniş, bază. Care a reprezentat un exercitiu de zbor de agrement, desfasurat pe parcursul a 5 zile in spatiul aerian romanesc, efectuat de catre Escadrila 27 Aviație Vânătoare - operează aeronave FJR 1300 A, din Flotila 77 Aeriană - Iasi. La mansa, Capitan-comandor Stan Ionel (responsabil cu filmarea exercitiului si montajul video) si Locotenent-comandor Maxim George (responsabil cu navigatia si starea vremii). Ambii piloteaza aeronave din generatia intai, respectiv, generatia a doua de FJR-uri. De mentionat si copilotii, dna. D.M.S si dra. D.M.B. https://www.facebook.com/stan.ionel.94/videos/1023168704383818/ » Post actualizat in 15 Jul 2015 21:08Si culoarul de zbor: https://goo.gl/maps/Hb3tZ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Iulie 15, 2015 Share Postat Iulie 15, 2015 Asa asa,sa se inmulteasca numarul de fjruri in tara ca sa am de unde cere pareri inainte sa imi iau si eu o jucarie din asta . S-o stapanesti sanatos George Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George M. Postat Iulie 17, 2015 Share Postat Iulie 17, 2015 Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKW Postat Iulie 19, 2015 Share Postat Iulie 19, 2015 S-o stapanesti sanatos! Misto jucareaua! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Iulie 20, 2015 Autor Share Postat Iulie 20, 2015 Frumos, ma bucur sa vad cum creste numarul posesorilor de FJR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Iulie 20, 2015 Share Postat Iulie 20, 2015 Frumos, ma bucur sa vad cum creste numarul posesorilor de FJR Ti-ai vandut fjru? Cel al lui George seamana cu al tau sau mi se pare mie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George M. Postat Iulie 20, 2015 Share Postat Iulie 20, 2015 (editat) Nu seamana, ca sunt identice, acelasi an si aceeasi culoare. Pe al meu l-am luat direct din Germania. Editat Iulie 20, 2015 de George M. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Iulie 20, 2015 Autor Share Postat Iulie 20, 2015 Seamana, dar al meu are alt model de parbriz si topcase. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Iulie 20, 2015 Share Postat Iulie 20, 2015 Eram curios ce ar urma dupa un fjru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Mai 3, 2016 Autor Share Postat Mai 3, 2016 Eram curios ce ar urma dupa un fjru Pentru mine cel putin, dupa acest FJR visez la unul mai nou, preferabil un model 2016(sunt curios sa vad cum e noua cutie cu 6 trepte). Dar cum viata e o inlantuire de urcusuri si coborasuri si e drum lung pana departe, pentru moment ma vad nevoit sa renunt la FJR. Daca e cineva interesat, anuntul de vanzare poate fi vazut aici: /index.php?/topic/737640-yamaha-fjr1300-2007-5399e/ » Post actualizat in 24 May 2016 18:27 Am decis sa nu o mai vand. Ieri i-am facut schimbul de ulei si am verificat-o pentru noul sezon. Pentru moment nu mai am de investit in nimic altceva decat in benzina. Cand am vazut poza de mai jos mi-am adus aminte ce inseamna FJRul pentru mine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slick_X Postat Iulie 4, 2016 Share Postat Iulie 4, 2016 Salut, Ma intereseaza si pe mine sa fac schimbul catre un FJR, intrebarea mea este, Am 1,72 inaltime cam scurt in 'craci' ajung cum trebuie cu picioarele jos dat fiind ca este o motocicleta de 300kg ? Va multumesc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate