Leon Postat Iunie 24 Autor Share Postat Iunie 24 Domnule doctor, câinele meu nu are nas! – Şi cum miroase? – Îngrozitor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tumtum Postat Iunie 25 Share Postat Iunie 25 Un francez, un rus și un ardelean sunt prinși de canibali în jungla amazoniană. Înainte să-i mănânce, canibalii se oferă să le îndeplinească o ultimă dorință. Francezul cere o femeie, și după ce o primește este aruncat în oala uriașă de ciorbă a tribului. Rusul cere o votcă, și după ce o primește este aruncat alături de francez în aceeași oală. Ultima dorință a ardeleanului este ca fiecare canibal din trib să treacă pe rând să-l pălmuiască. Cu toate că li se pare ciudată dorința ardeleanului, canibalii trec pe rând și-l pălmuiesc. După ce-l pălmuiește și ultimul, ardeleanul scoate de sub haină o pușcă mitralieră și-i împușcă pe toți. Atunci, rusul scoate capul din oală și-l întreabă pe ardelean: – Păi, bine bă, pretenaș, dacă ai avut pușcă, de ce nu i-ai împușcat de la început și ne-ai lăs să ne perpelim atâta? - No, păi nu eram îndeajuns de nervos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Flying Dutchman Postat Iunie 25 Share Postat Iunie 25 - Tati, când erați voi copii se furau telefoane? - Nu, că le țineam legate de perete! E bine să vorbești singur, că nu are cine să te contrazică... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Flying Dutchman Postat Iunie 30 Share Postat Iunie 30 Nu am văzut nicio companie producătoare de alcool care să folosească o persoană beată în reclame. Le e rușine cu noi, clienții lor? - Dă-mi un motiv pentru care să merg înainte! - E verde și te claxonează ceilalți! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leon Postat Iunie 30 Autor Share Postat Iunie 30 -De ce își lasă feciorii de țigani mustață? -Ca să semene cu mama lor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Iulie 2 Share Postat Iulie 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leon Postat Iulie 3 Autor Share Postat Iulie 3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Flying Dutchman Postat Iulie 4 Share Postat Iulie 4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Flying Dutchman Postat Iulie 10 Share Postat Iulie 10 A venit căldura! Iubita mea zice "Maldive", mintea mea zice "Ibiza", iar buzunarul "Dă puțin cu furtunul pe tine"! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leon Postat Iulie 10 Autor Share Postat Iulie 10 Un tip moare şi ajunge la porţile Raiului. Acolo Sf. Petru îi zice: - Spune-mi ultima ta faptă bună şi te las să intrii. Stă omul putin, se gândeste şi zice: - Am încercat să salvez o biată femeie de vreo 5 motociclişti pletoşi, toţi în costume de piele, cu lanţuri pe ei care trăgeau de ea. - Şi acum cât timp s-a întâmplat asta? - Acum 2 minute... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Flying Dutchman Postat Iulie 10 Share Postat Iulie 10 Daca nu-s in apele mele ma gasiti la mare! Am profitat de o oferta senzationala: sase zile gratuit pe litoral! Transport cu trenul, trei zile dus, trei zile intors... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leon Postat Iulie 10 Autor Share Postat Iulie 10 Ora 23.57. Într-o intersecţie se întâlnesc doi poliţişti. Unul dintre ei isi aprinde o ţigară, trage din ea şi tace. Al doilea după un timp de tăcere spune către primul: – Bă! Tu ştii care este capitala Angliei? – Da! Paris. De ce? – Credeam că nu ştii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Flying Dutchman Postat Iulie 10 Share Postat Iulie 10 Cred că de aici vine vorba aia "din tată-n fiu". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leon Postat Marți la 13:44 Autor Share Postat Marți la 13:44 – De ce latra cainii la rotile masinilor? – Tu ce ai face cand ti-ai vedea WC-ul rostogolindu-se? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Flying Dutchman Postat ieri la 04:26 Share Postat ieri la 04:26 Stop violenței domestice! Ascultați de soție și nu veți păți nimic! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moderatori Kristian Postat ieri la 06:09 Moderatori Share Postat ieri la 06:09 Acum 1 oră, The Flying Dutchman a spus: Stop violenței domestice! Ascultați de soție și nu veți păți nimic! Oare LOW de la numar,de la ce o fi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat ieri la 07:35 Share Postat ieri la 07:35 dar 69? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Flying Dutchman Postat ieri la 17:07 Share Postat ieri la 17:07 Interesante observații! Pe mine m-ar interesa și prima literă a numărului de înmatriculare. O fi A, B, G, H, T, V? Poate aflăm răspunsurile până când ieșim la pensie. Dar ca să ajungem la pensie deja este un vis. Iar să supraviețuim la pensie va fi un miracol... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Keyser Söze Postat 7 ore în urmă Share Postat 7 ore în urmă Arad sau Alba as spune. Sa ajungem sa luam pensie cred va fi un miracol miraculos...dar mai bine sa nu speram, mai bine sa ne surprinda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leon Postat 7 ore în urmă Autor Share Postat 7 ore în urmă Doi amici la pensie se întâlnesc pe stradă: – Ce faci, bătrâne, cum îţi merge? – Ce să fac, încerc şi eu să supravieţuiesc… – O să regreţi amarnic… Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate