kill4speed Postat Ianuarie 17, 2013 Share Postat Ianuarie 17, 2013 este prima iarna care o trec:D....si sunt mandru cu 2 cazaturi frumoase.....si as avea o problema la ultima cazatura mi`a curs tot uleiul si am lasat motoru peste iarna fara ulei in el....cand pun acuma trebuie sa desfac sa curat sau pot pune direct si cheie??? ....am poza numa de la primu accident de la al 2`lea nu am:|........o proasta nu avea oglinda a iesit de pe bordura.... voi accidente peripetzi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
freeriderjohn Postat Ianuarie 17, 2013 Share Postat Ianuarie 17, 2013 e bine daca nu ai nici un an si deja ai luat doua zddravene )) cat despre ulei,baga-i fara grija,sigur se vor gasi si medicii care-ti vor spune ca trebuie sa-l speli,sa-l curati,sa-l bibilesti.lucru care dealtfel nici nu-i face rau,dar nici daca-i bagi ulei direct nu ar enici pe dracu,e doar un motor ca toate celelalte zi buna si mai multa atentie P.S. vad ca i-ai dat bine! aa,schimba si filtru daca tot schimbi uleiu si e ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OfficialBizkit Postat Ianuarie 17, 2013 Share Postat Ianuarie 17, 2013 Uleiul cred ca e ultima ta grija uitandu-ma la poza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chopperman Postat Ianuarie 17, 2013 Share Postat Ianuarie 17, 2013 Ce sa speli si ce sa cureti? Motorul pe interior? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervOptik Postat Ianuarie 17, 2013 Share Postat Ianuarie 17, 2013 Cu Ajax sau Tix daca mai exista ... sa fie abraziv ... sa curetze bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin1880 Postat Ianuarie 17, 2013 Share Postat Ianuarie 17, 2013 Uleiul cred ca e ultima ta grija uitandu-ma la poza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Ianuarie 17, 2013 Share Postat Ianuarie 17, 2013 vezi ba' nija, ca nu e ca'n filme ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kill4speed Postat Ianuarie 17, 2013 Autor Share Postat Ianuarie 17, 2013 a 2`a a fost mai frumos am raschetat asfaltu de numa.......am alunecat in cva curba si cum era ulei rosu pe asfalt a venit una la mine cu telefonu sunat dja la 112 si striga la mine chem abulantza o chemm!!!???......io i`am zis....nu vezii ce are motoruu!!!! nu vezii!!! ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
X-eL Postat Ianuarie 17, 2013 Share Postat Ianuarie 17, 2013 Si cu cat ziceai ca ai picat la BAC? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Ianuarie 17, 2013 Share Postat Ianuarie 17, 2013 ce specie interesanta e homo sapiens. in speta astia sado/maso dupa cum se lauda tanarul, la ei in comuna cred ca e concurs " care da cu prostu de planeta de mai multe ori " este prima iarna care o trec:D....si sunt mandru cu 2 cazaturi frumoase.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zxr.. Postat Ianuarie 17, 2013 Share Postat Ianuarie 17, 2013 ))tare asta,ca ''a dat cu prostu' de planeta''!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
omgs Postat Ianuarie 17, 2013 Share Postat Ianuarie 17, 2013 sper ca ai invatat ceva din fiecare greseaala si nu-o se va mai repeta bafta toti cad putini recunosc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Guzuman Postat Ianuarie 17, 2013 Share Postat Ianuarie 17, 2013 sper ca ai invatat ceva din fiecare greseaala si nu-o se va mai repeta bafta toti cad putini recunosc Nu prea pare sa fi invatat nimic . Mi-a placut si mie expresia " sa dea cu prostu de planeta" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Ianuarie 17, 2013 Share Postat Ianuarie 17, 2013 poti pune direct uleiul,no problem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Ianuarie 17, 2013 Share Postat Ianuarie 17, 2013 1) ..si as avea o problema la ultima cazatura mi`a curs tot uleiul si am lasat motoru peste iarna fara ulei in el....cand pun acuma trebuie sa desfac sa curat sau pot pune direct si cheie??? 2) ....o proasta nu avea oglinda a iesit de pe bordura.... acu treptat: 1) In ce conditii a curs tot uleiul?? nu care cumva ai o gaura pe undeva pe acolo? gaura care nu exista in fisa tehnica a motoretei? Inainte sa pui ulei verifica sa nu ai fisuri, crapaturi sau gaurele 2) a dreacu muiere a iesit de pe bordura !!! nemachiata si te-ai speriat de ea ( daca nu avea oglinda nu a apucat sa se machieze si ea frumos ........) este prima iarna care o trec:D....si sunt mandru cu 2 cazaturi frumoase..... auzi... da calutii, cati caluti ai la kawasaki?? is frumosi macar?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlinP Postat Ianuarie 17, 2013 Share Postat Ianuarie 17, 2013 auzi... da calutii, cati caluti ai la kawasaki?? is frumosi macar?? Dupa cum arata motorul au ramas vreo 2 cai frumosi , vreo 10 magari si restul la abator la salam:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Ianuarie 17, 2013 Share Postat Ianuarie 17, 2013 Si cu cat ziceai ca ai picat la BAC? hai frate, omul e amuzant isi varsa aici of-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kill4speed Postat Ianuarie 18, 2013 Autor Share Postat Ianuarie 18, 2013 bac`u l`am dat atuncia cnad ai intrat tu la socala cred....mi`am luat motor pt viteza ca masina nu m`a multumit...si nu am avut o dacie credema.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Ianuarie 18, 2013 Share Postat Ianuarie 18, 2013 bac`u l`am dat atuncia cnad ai intrat tu la socala cred....mi`am luat motor pt viteza ca masina nu m`a multumit...si nu am avut o dacie credema.... sigur se numeste " viteza" fenomenul in care te lovesti de tot ce misca??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B!sh0p Postat Ianuarie 20, 2013 Share Postat Ianuarie 20, 2013 Noroc ca n-ai avut o dacie , ca daca ii rupeai "franili" si dadeai cu ea in ceva , nu se stie daca scapai intreg! Cat despre viteza,cat baga motoreta asta a ta ?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Ianuarie 20, 2013 Share Postat Ianuarie 20, 2013 Si cu cat ziceai ca ai picat la BAC? cu 95 km/h??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Ianuarie 21, 2013 Share Postat Ianuarie 21, 2013 poţi spăla motorul cu benzină. ca să iasă bine poţi băga şi o petardă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Ianuarie 21, 2013 Share Postat Ianuarie 21, 2013 :crack: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Ianuarie 21, 2013 Share Postat Ianuarie 21, 2013 (editat) greşit. cărţile îţi fac viaţa mai uşoară. detalii aici: Editat Ianuarie 21, 2013 de monsteristu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Ianuarie 21, 2013 Share Postat Ianuarie 21, 2013 poţi spăla motorul cu benzină. ca să iasă bine poţi băga şi o petardă. esti rau. decat benzina si flacara. daca da cu petarda pica o bucatica de ralanti in baie. si tre sa o scoata cu betisorul apoi. si risca sa il scape Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate