Ovistein Postat Ianuarie 18, 2013 Share Postat Ianuarie 18, 2013 http://www.facebook.com/photo.php?v=515064698525269 nu am gasit filmu pe youtube si tocmai deaia l'am postat aici sa il vedeti si voi. ))))) HF. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LCA Postat Ianuarie 18, 2013 Share Postat Ianuarie 18, 2013 probabil a tras ambreiaju,probabil l-a oprit din buton,dar ce e posedat nu mai tine de noi )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator EduardSS Postat Ianuarie 18, 2013 Share Postat Ianuarie 18, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2oti Postat Ianuarie 18, 2013 Share Postat Ianuarie 18, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SBN Postat Ianuarie 19, 2013 Share Postat Ianuarie 19, 2013 shit happens Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manu_vvu Postat Ianuarie 19, 2013 Share Postat Ianuarie 19, 2013 da cine e buugy_913@yahoo.com? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Ianuarie 19, 2013 Share Postat Ianuarie 19, 2013 (editat) Faza e la un neamt. Io ... ca sa o opresc ... as fi astupat toba. Cau nu aveai cum sa o bagi in viteza sau alte prostii. El probabil cauta robinetul de la rezervor ... ceva ... E un Ktm EXC 300 ?! ... am impresia ... Editat Ianuarie 19, 2013 de BQGDDAN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mixpix Postat Ianuarie 19, 2013 Share Postat Ianuarie 19, 2013 Scotea fisa de la bujie . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator EduardSS Postat Ianuarie 19, 2013 Share Postat Ianuarie 19, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stilgar Postat Ianuarie 19, 2013 Share Postat Ianuarie 19, 2013 (editat) frana spate + soc tras te cam arzi sa bagi mana la fisa Editat Ianuarie 19, 2013 de stilgar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Ianuarie 19, 2013 Share Postat Ianuarie 19, 2013 Un glonte între ochi sau un baros tot acolo, ca şi la viţei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robertkiran Postat Ianuarie 19, 2013 Share Postat Ianuarie 19, 2013 Dar motorul asta nu are buton de oprire de urgenta (cum au cam toate motocicletele)? Sau cheie ca sa ii iei contactul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mixpix Postat Ianuarie 19, 2013 Share Postat Ianuarie 19, 2013 frana spate + soc traste cam arzi sa bagi mana la fisa La cum cauta el la motor numai frana si socu' nu nimerea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Ianuarie 19, 2013 Share Postat Ianuarie 19, 2013 probabil ca nu toti ati avut ocazaia sa dati peste o mobra care ramane turata la blana cu fisa scoasa.singura solutie a fost sa-i smulg carburatorul Deci ai scos fisa ... si tot nu s-a oprit ? Ce moto ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvann Postat Ianuarie 19, 2013 Share Postat Ianuarie 19, 2013 Crazy girl Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Ianuarie 19, 2013 Share Postat Ianuarie 19, 2013 exact. - ij 56 cunosti faptul ca tot astea merg si cu spatele din avans? Da ... ai trepte in marsalier ... am auzit ceva. Dar ce forte helculene trebuie sa ai ...sa smulgi carburatorul. ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boy9881 Postat Ianuarie 20, 2013 Share Postat Ianuarie 20, 2013 Si ce credeti ca s-a intamplat?? a luat-o pe ulei?? sau alte motive de face asa daca aveti.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vargoneti Postat Ianuarie 20, 2013 Share Postat Ianuarie 20, 2013 o ramas gazu blocat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coste Postat Ianuarie 20, 2013 Share Postat Ianuarie 20, 2013 Intradevar sunt motoare care continua sa functioneze si fara scanteie, acest fenomen se numeste auto aprindere se inroseste bujia si continua sa functioneze mai ales ca e in 2T Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boy9881 Postat Ianuarie 20, 2013 Share Postat Ianuarie 20, 2013 Nu-i neaparat sa ramana gazu blocat.. eu de exemplu am ramas fara benzina si vai mama ce s-o mai turat..abia am oprit-o dupa ce m-am curentat de la fisa . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Ianuarie 20, 2013 Share Postat Ianuarie 20, 2013 nu ai nici o treapta,totul depinde de avans de panica ai auzit? Da ... ai dreptate. E bun ca ai gasit solutia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Ianuarie 20, 2013 Share Postat Ianuarie 20, 2013 domnilor, problema este simpla si oarecum des intalnita la motoarele de generatie mai veche 2001-2003. cablul de acceleratie nu este fizat pe carburator, camasa a sarit din locasul ei la prima tranta si motoreta a ramas accelerat. Gas-Gas-ul nu a rezolvat aceasta mica problema nici in 2009 )) aceasta motocicleta este un cros care nu are cheie, e prea grea si atarna la cantar cunoscatorii stiu despre ce vorbesc. solutia in astfel de situatii este inchiderea robinetului de benzina... ceea ce a si facut flacaul din film motorul fiind culcat cebzina din carburator se va scurge pe furtunasele de preaplin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovistein Postat Ianuarie 24, 2013 Autor Share Postat Ianuarie 24, 2013 domnilor, problema este simpla si oarecum des intalnita la motoarele de generatie mai veche 2001-2003. cablul de acceleratie nu este fizat pe carburator, camasa a sarit din locasul ei la prima tranta si motoreta a ramas accelerat. Gas-Gas-ul nu a rezolvat aceasta mica problema nici in 2009 )) aceasta motocicleta este un cros care nu are cheie, e prea grea si atarna la cantar cunoscatorii stiu despre ce vorbesc. solutia in astfel de situatii este inchiderea robinetului de benzina... ceea ce a si facut flacaul din film motorul fiind culcat cebzina din carburator se va scurge pe furtunasele de preaplin. deci asta ar fi solutia. Am mai auzit pe cineva ca in astfel de cazuri motorul se intoarce in partea cealalta si din aceasta cauza merge si fara fisa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kinguh Postat Ianuarie 25, 2013 Share Postat Ianuarie 25, 2013 da ce-o fi ... diesel. o mai si ridica... las-o bre ca e speriata...daca sta verticala se opreste motorul, de asta tot incerca sa o ridice...e de gravitatii..chestii de fizica cuantica a moleculelor din combustibil...ca daca stau pe sol ii da turatie...daca le ridici la juma de metru in aer sau poate mai mult - ca a ridicat de coarne cu o forta, parca era hercules - apare raul de inaltime la aceste molecule si se ineaca de la voma, ca na le e rau de inaltime, deci moare motorul. explicatie stiintifico-fantastica - sper ca am predat bine lectia. haha ha da totul tine de avans. ca si cum i-ai face avansuri unei femei. hei fata vrei sa o luam pe ulei? eu m-as fi dus la o cafea si as fi lasat motocicleta acolo..ca se termina benzina la un moment dat.. Intradevar sunt motoare care continua sa functioneze si fara scanteie, acest fenomen se numeste auto aprindere se inroseste bujia si continua sa functioneze mai ales ca e in 2T ai 10 stai jos. domnilor, problema este simpla si oarecum des intalnita la motoarele de generatie mai veche 2001-2003. cablul de acceleratie nu este fizat pe carburator, camasa a sarit din locasul ei la prima tranta si motoreta a ramas accelerat. Gas-Gas-ul nu a rezolvat aceasta mica problema nici in 2009 )) aceasta motocicleta este un cros care nu are cheie, e prea grea si atarna la cantar cunoscatorii stiu despre ce vorbesc. solutia in astfel de situatii este inchiderea robinetului de benzina... ceea ce a si facut flacaul din film motorul fiind culcat cebzina din carburator se va scurge pe furtunasele de preaplin. probabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Performance Solutions Postat Februarie 22, 2013 Share Postat Februarie 22, 2013 Faza e la un neamt. Io ... ca sa o opresc ... as fi astupat toba. Cau nu aveai cum sa o bagi in viteza sau alte prostii. El probabil cauta robinetul de la rezervor ... ceva ... E un Ktm EXC 300 ?! ... am impresia ... sau cauta filtrul de aer ca sa-l astupe totusi nu inteleg daca tot a ridicat mizeria de ce nu i-a tras ambreiajul inainte sa vada dac merge sau nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate