osman Postat Februarie 21, 2013 Share Postat Februarie 21, 2013 De unde cumpar si eu o toba asemanatoare ? Vreau sa fie cu site sau ce se baga in interior nu teava goala... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m4mihai Postat Februarie 21, 2013 Share Postat Februarie 21, 2013 Ce site tata??? Nu vezi cat e de scurta... doar sa aiba un dop in capat sa nu iti rupa urechile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Februarie 21, 2013 Share Postat Februarie 21, 2013 Are un prieten pe un R6 ... exact la fel ... e teava goala ... nu are nici o sita nimic .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
osman Postat Februarie 21, 2013 Autor Share Postat Februarie 21, 2013 Se baga o teava mai subtire in interior cu multe gaurele in ea si pe margine vata de sticla , aia e sita... un nene meserias o face daca are cu ce Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xploiter Postat Februarie 21, 2013 Share Postat Februarie 21, 2013 Era pe un forum strain un tutorial cum se face asa ceva. Costa cam 30-40 de lei produsele. Dar din cate tin minte, tipul zicea ca e facuta sa acopere "high pitched noises" de pe chopper-ul lui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin46p Postat Februarie 21, 2013 Share Postat Februarie 21, 2013 Si eu as fi interesat de asa ceva...dar iti trebuie o teava de inox adecvata si sita din interior(o teava gaurita) dar nu stiu unde sa gasesc asa ceva,ca nu as strica o toba buna doar pt teava cu gauri...daca gasesti pe cineva care poate face asa ceva sa ma anunti si pe mine te rog Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
relu-cbr Postat Februarie 21, 2013 Share Postat Februarie 21, 2013 osman, bun ti-o face cineva o montezi pe motor dar urmarile... aici ma refer la nenea politistu sau ARR-ul !! asta a fost parerea mea nu zic din rautate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin46p Postat Februarie 21, 2013 Share Postat Februarie 21, 2013 osman, bun ti-o face cineva o montezi pe motor dar urmarile... aici ma refer la nenea politistu sau ARR-ul !! asta a fost parerea mea nu zic din rautate daca ii montezi si un db killer eu zic ca s-ar auzii acceptabil,dar neaparat trebuie sa aibe si izolatia din vata,sa nu fie doar teava goala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Februarie 21, 2013 Share Postat Februarie 21, 2013 (editat) Orice i-ai face nu o sa se auda ok, e prea scurta. Eu am incercat cu un capat de 15 cm dintr-un leo vince si i-am pus si db killer si un deflector in interior ca sa arunce suflul in spre vata aia si tot se auzea deranjant de tare ... Editat Februarie 21, 2013 de ThunderByte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin46p Postat Februarie 21, 2013 Share Postat Februarie 21, 2013 Orice i-ai face nu o sa se auda ok, e prea scurta. Eu am incercat cu un capat de 15 cm dintr-un leo vince si i-am pus si db killer si un deflector in interior ca sa arunce suflul in spre vata aia si tot se auzea deranjant de tare ... tare adica avea un sunet gros sau ??sau era practic deranjant pt urechi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Februarie 21, 2013 Share Postat Februarie 21, 2013 (editat) tare adica avea un sunet gros sau ??sau era practic deranjant pt urechi ? Daca era sunet gros poate nu m-ar fi deranjat dar era doar zgomot, la relanti era foarte ok dar in ture era foarte deranjanta ... intradevar daca scurtezi o toba sunetul acesteia e ceva mai gros dar daca e prea scurta deja sare in latura opusa ... Editat Februarie 21, 2013 de ThunderByte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lipton Postat Februarie 21, 2013 Share Postat Februarie 21, 2013 Sunet gros obtii dintr-o cutie de rezonanta mare, e ca la tobele de batut in ele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Februarie 21, 2013 Share Postat Februarie 21, 2013 Sita ... la o toba asa mica ... nu are nici un efect ... si singurul efect pozitiv care il poate avea ... este sa gatuie ecoul. Ori daca nu ai toba deloc ... sau daca ai putza asta ... nu e nici o diferenta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Februarie 21, 2013 Share Postat Februarie 21, 2013 osman, bun ti-o face cineva o montezi pe motor dar urmarile... aici ma refer la nenea politistu sau ARR-ul !! asta a fost parerea mea nu zic din rautate ARR se ocupa cu siguranta circulatiei, nu are treaba cu motoretele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea.cazachevici Postat Februarie 22, 2013 Share Postat Februarie 22, 2013 Intrebarea mea, ca sa nu mai creez un topic nou. Mi-am pierdut finala la un EXC 250 2T. Am facut comanda pe ebay si-mi vine alta in 2-3 saptamana. Dar, pana atunci, ma cam mananca palma sa ma dau. In afara de reducerea zgomotului (lucru neimportant in padure), exista diferente majore in mersul motocicletei fara finala? E afectat ceva daca ma dau asa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Performance Solutions Postat Februarie 22, 2013 Share Postat Februarie 22, 2013 Intrebarea mea, ca sa nu mai creez un topic nou. Mi-am pierdut finala la un EXC 250 2T. Am facut comanda pe ebay si-mi vine alta in 2-3 saptamana. Dar, pana atunci, ma cam mananca palma sa ma dau. In afara de reducerea zgomotului (lucru neimportant in padure), exista diferente majore in mersul motocicletei fara finala? E afectat ceva daca ma dau asa? vorbesti serios? p.s. nu, mergi linistit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
osman Postat Februarie 22, 2013 Autor Share Postat Februarie 22, 2013 osman, bun ti-o face cineva o montezi pe motor dar urmarile... aici ma refer la nenea politistu sau ARR-ul !! asta a fost parerea mea nu zic din rautate Tot ce-i frumos este si riscant nevasta daca o iei mai frumoasa ca tn ai riscul sa te insele )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Performance Solutions Postat Februarie 22, 2013 Share Postat Februarie 22, 2013 Tot ce-i frumos este si riscant nevasta daca o iei mai frumoasa ca tn ai riscul sa te insele )) nu m-as urca pe una la fel de urat ca mine! ))))) dar evident ca nu prezinta o problema politia, au loganuri )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate