Sari la conținut

Noua legislatie 2013 pentru categoriile A, A1, A2, AM


Fester
 Share

Postări Recomandate

instructorul mi-a zis ca daca se aproba proiectul asta de lege el dubleaza sau chiar tripleaza pretul scolii si trebuie sa achit diferenta....

e frustrant ca nu s-a dat lege noua dar nici cea veche nu se mai foloseste, asta nu pot sa inteleg...

 

Este o bataie de joc in toata regula!Daca imi expira scoala pana se gandesc "geniile" ce si cum sa faca cine imi va plati mie scoala?

Probabil pretul scolii va fi mai mare insa nu cred ca se va dubla-tripla(acum media este pe la 500 ron,nu cred ca se va ajunge 1000-1500ron)

Sa achiti diferenta?pt ce?Eu am dosarul in mana(vorba vine pt ca dosarul este la politie pt ca am luat sala).Daca mi se va cere diferenta(nu cred ca este cazul)voi gasi un motor sa dau examen:) La "b" se poate da examenul cu orice masina care are comanda dubla! Pt "a" cred ca ar merge orice motor >250cmc

Mie mi s-a spus sa ma prezint pe 26 aprilie pt poligon asa ca asta o sa fac!

Editat de ursubv
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 1,9k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

pe 19 aprilie am sa ma duc la permise pentru a ma reprograma...

pai instructorul mi-a zis ca la orele pe motor mai are nevoie de cel putin 1 angajat si o masina care sa mearga in spate iar la examen 2 masini + dispozitivele hands free + costume/protectii

acu nu stiu daca trebuie convoi adica 2 masini dar 1 trebuie sigur atat la ore cat si la examen, ca la examen nu te poti urca cu politistu pe motor si adios, trebuie martori

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Singurul echipament de protectie pentru motocicleta, prevazut in regulament, este CASCA

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

ce-i drept, n-am citit articolul din lege care prevede desfasurarea examinarii dar de ce la examen se cere costum/protectii? era un moft al politistului :| ?

cand am dat io ( echipamentu era obligatoriut )am vazut cum s-a varsat unu in poligon cu motor de 250cc,o persoana emotiva (sau nu neparat emotiva dar are un bonus de risc :) ) e predispusa la alte riscuri in timpul examenului pe 2 roti fata de una ce da examen cat B C etc.

Editat de quback
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

cand am dat io am vazut cum s-a varsat unu in poligon cu motor de 250cc,o persoana emotiva e predispusa la alte riscuri in timpul examenului pe 2 roti fata de una ce da examen cat B C etc.

cand faceam ore in poligon un 'coleg' a blocat fata si s-a dus cu motocicleta (xt600) in niste boscheti. Tipul nu stia sa mearga nici pe bicicleta dar si-a luat si el A-ul dupa catea ore petrecute in poligon. Cand a terminat traseul a uitat sa o scoata pe liber si a dat drumul la ambreiaj... Politistul la declarat admis desi vazuse cum s-a smucit motorul sub el. Si la mine o fo obligatoriu echipamentul la examen, cerea genunchere, cotiere, manusi, casca si ghete.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu nu am inteles o chestie...

 

Cei care au facut scoala inainte de 19 ianuarie si mai au de dat examenul, il pot da?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pentru care cred ca s-a bagat legea de dragul tinerilor si in grija lor sa nu se mai intample accidente, ei bine se inseala amarnic. Noul cod rutier sa bagat, pur si simplu pentru a mai baga ceva bani la buget. Ce este mai simplu decat sa vi cu o noua idee in care fraieri au de pierdut si si cei care conduc incarca sacosa cu bani. Decat sa bage in plm legea sta ridiolca cu A1 A2 A3 mai bine ar fi ca politia sa inceapa sa faca treaba pe care o au de facut. Cei care au venit cu asta sa se duca dracu si sa faca ceva km de asfalt ca ne-am saturat de gropile pe care le numim sosele.

Mor cand aud cate un destept... DA FRATE DAR IN GERMANIA SI IN JAPONIA este mai rau de atat, lasa ca este bine asa. Prietene aia au atata restrictii pe o parte dar la la sfarsit ei beneficiaza de foarte multe, in schimb noi de ce beneficiem dupa atatea aberatii care ne cam storc de nervi?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...