The Mentalist Postat Martie 8, 2013 Share Postat Martie 8, 2013 Maine ora 11.00, plecare de la benzinaria OMV Iancului- Electroaparataj pe traseu Buc-Calarasi-Chiciu-Oltenita-Buc, cu oprire la un restaurant la Chiciu pe malul Dunarii. Se vrea o dezmortire pentru cei mai cu experienta si care pot tine un ritm mai sustinut de deplasare, mai putin pentru incepatori de data asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Martie 8, 2013 Share Postat Martie 8, 2013 spre calarasi bagi autostrada? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Martie 8, 2013 Autor Share Postat Martie 8, 2013 Nu, iesire prin Pantelimon pe drumul vechi de mare, fara autostrada. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Martie 8, 2013 Share Postat Martie 8, 2013 asa mai vii de acasa.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OKEy Postat Martie 8, 2013 Share Postat Martie 8, 2013 Cat de sustinut ritmul ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_Tex_ Postat Martie 8, 2013 Share Postat Martie 8, 2013 Oltenita - Daia - Bucuresti sau direct Oltenita - Bucuresti (prin mijlocul populatiei de culoare)? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super-biker Postat Martie 8, 2013 Share Postat Martie 8, 2013 Oltenita - Daia - Bucuresti sau direct Oltenita - Bucuresti (prin mijlocul populatiei de culoare)? E mai frumos traseul din Oltenita-Daia si apoi Bucuresti. Nu ai probleme cu populatia conlocuitoare doar cu balega de pe drum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
billabong Postat Martie 8, 2013 Share Postat Martie 8, 2013 Se merge peste 130 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Martie 8, 2013 Autor Share Postat Martie 8, 2013 Da,cred ca ne intoarcem de la Oltenita direct spre Bucuresti,nu prin Giurgiu. Si da,se merge mai tare de 130 pe alocuri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OKEy Postat Martie 8, 2013 Share Postat Martie 8, 2013 Ma bag Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Martie 9, 2013 Share Postat Martie 9, 2013 Ma limitez la 150. Or fi avand si pe acolo radare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Diego Postat Martie 9, 2013 Share Postat Martie 9, 2013 E mai frumos traseul din Oltenita-Daia si apoi Bucuresti. Nu ai probleme cu populatia conlocuitoare doar cu balega de pe drum. Nu si in perioada asta a anului. Daca nu aveam deja planuri ma bagam. Data viitoare anuntati-le mai din timp, macar cu o zi inainte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Martie 9, 2013 Autor Share Postat Martie 9, 2013 Bucata Oltenita-Daia are cateva curbe, dar apoi trebuie mers drept pe Giurgiu. Bucata aia o fac de fiecare data cand merg la Veliko, deci sunt mega-satul de ea. Asa ca acum mergem pe traseul ales. Vin si baieti de pe SBZ si traseul a ramas cam batut in cuie. P.S. Dl Constantin,sunteti binevenit. Ne orientam la fata locului si ne stabilim puncte de intalnire daca mai vin si rideri care prefera un ritm mai putin alert. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristifrig Postat Martie 9, 2013 Share Postat Martie 9, 2013 Pai si drumul de la Oltenita la Bucuresti nu e drept ??? Si mai e si foarte prost. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Martie 9, 2013 Admin Share Postat Martie 9, 2013 . Data viitoare anuntati-le mai din timp, macar cu o zi inainte!!!(sic) Evident, o sa anuntam in presa centrala:)) Cu o zi inainte de ce?..de marea mahmureala? Excursia s-a anuntat ieri, tu postezi azi.!? Schimba bateriile la ceasul biologic.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Martie 9, 2013 Share Postat Martie 9, 2013 (editat) Vremea a tinut cu noi, pestele a fost foarte bun si s-a mers foarte frumos La cit mai multe plimbari si imi pare bine ca am facut cunostinta cu unii dintre voi. Denis. Editat Martie 9, 2013 de Denis_sbz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Martie 9, 2013 Share Postat Martie 9, 2013 confirm.pestele a fost delicios. m-am apucat sa ma intersectez cu toata gasca intrucat unii au intarziat noi am plecat 3 din bucuresti fara sa stim de gasca voastra ( noi eram dl1000 , cbf600 si un bandit600 albastru). pe drum ne-au depasit cativa si ne-am grupat din nou la bariera cand a trecut trenul am ajuns la restaurant la Chiciu unde am stat inauntru cu domnul profesor si cu tipul cu V-stromul de 650 (+ cei doi prieteni cu care plecasem de acasa). noi deja facusem comanda si ne aduceau deja papica si n-am mai avut cum sa mai iesim pe terasa cu voi dar ne vedem data viitoare...pe alte drumuri . acum lipeam filmuletele facute pe drum. drumul a fost super , fara incidente ...mers normal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristifrig Postat Martie 9, 2013 Share Postat Martie 9, 2013 (editat) NIKO daca tot esti la moderatori schimba statusul lui DENIS ca a redevenit activ. P.S. Astept iesirea la Veliko. Editat Martie 9, 2013 de Cristifrig Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Martie 9, 2013 Share Postat Martie 9, 2013 (editat) e Da,cred ca ne intoarcem de la Oltenita direct spre Bucuresti,nu prin Giurgiu. Si da,se merge mai tare de 130 pe alocuri! cand am vazut cu cat vreti sa va dati m am speriat si am plecat cu foxul chiar ca de data asta ti a facut concurenta da la el erau mai multi km de mers..... next time Editat Martie 9, 2013 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Martie 9, 2013 Share Postat Martie 9, 2013 cateva poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Martie 9, 2013 Autor Share Postat Martie 9, 2013 Si eu ma bucur ca pe unii v-am revazut si am facut si cunostinte noi. Pestele a fost intr-adevar bun. Ciorba de peste la fel, ciorba de burta asa si asa. Aveti dreptate, Oltenita -Bucuresti nu merita deloc, e si prost si f aglomerat, de tinut minte pe viitor. Denis ne-a dat o lectie de cum se merge in stil SBZ! Excelent! Si niste poze: ecand am vazut cu cat vreti sa va dati m am speriat si am plecat cu foxulchiar ca de data asta ti a facut concurentada la el erau mai multi km de mers.....next time Ne-am dat ceva, dar a venit multa lume asa ca au fost mai multe grupulete cu diverse viteze. Next time! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OKEy Postat Martie 9, 2013 Share Postat Martie 9, 2013 A fost foarte bine chiar daca eu am fost in grupul cu viteza a doua..prima oara cu gsxrul la drum lung.. Particip si la urmatoarea.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OKEy Postat Martie 10, 2013 Share Postat Martie 10, 2013 (editat) http://contour.com/stories/plimbare-calarasi-oltenita-09032013 Editat Martie 10, 2013 de OKEy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Martie 10, 2013 Share Postat Martie 10, 2013 http://contour.com/stories/plimbare-calarasi-oltenita-09032013 pune-le si pe alea de la dus cred ca bucata cu intrarea in Stefanesti ar fi interesanta . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OKEy Postat Martie 10, 2013 Share Postat Martie 10, 2013 Ce Stefanesti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate