cmd Postat Martie 8, 2013 Share Postat Martie 8, 2013 (editat) accident dn1 posibil motocicleta movistar (600) vs logan baiatul se pare ca este din zona de aici ,sunt mai multe ipoteze cu privire @producerea accidentului daca stie cineva concret mai multe lucruri sa posteze sanatate multa pozele nu-mi apartin trecusem cu cateva secunde inainte sa se produca accidentul ,mi-am dat seama ca alergau salvarile si politia pe langa mine Editat Martie 8, 2013 de cmd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dayro_25 Postat Martie 8, 2013 Share Postat Martie 8, 2013 Si incepe sezonul.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flubber26 Postat Martie 8, 2013 Share Postat Martie 8, 2013 Baiatul e din Puchenii Mari, mai exact Pietrosani. Acum s-au dus niste prieteni la el la spital. Cica ar fi cam naspa.. Am inteles ca ar avea mainile rupte, un picior si cv la bazin crd...Inca nu stiu sigur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcone Postat Martie 8, 2013 Share Postat Martie 8, 2013 Dupa cum arata fata Loganului, insanatosire grabnica! N-a durat mult sa inceapa sezonul si pe aria de accdente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Martie 8, 2013 Autor Share Postat Martie 8, 2013 (editat) eu stau in Puchenii Mosneni dar nu stiu cine este baiatul de aceea nu pot da mai multe detalii in leg cu .. sanatate multa ,multumim flubber Editat Martie 8, 2013 de cmd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SheriffC Postat Martie 8, 2013 Share Postat Martie 8, 2013 Multa sanatate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pogobz Postat Martie 8, 2013 Share Postat Martie 8, 2013 dupa cum arata masina nici nu avea viteva flacaul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
osman Postat Martie 8, 2013 Share Postat Martie 8, 2013 se pare ca impcatul a fost pe partea st fata , deci cum calculezi loganul iese vinovat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flubber26 Postat Martie 8, 2013 Share Postat Martie 8, 2013 Viteza, neviteza, important e sa se faca bine !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristilvk Postat Martie 8, 2013 Share Postat Martie 8, 2013 pacat...insanatosire grabnica dinamica accidentului o stie careva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
osman Postat Martie 8, 2013 Share Postat Martie 8, 2013 cred ca era si in fata casei lui... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jhonny_gsxr Postat Martie 8, 2013 Share Postat Martie 8, 2013 flubber sa ne ti si pe noi la zi cu starea colegului in rest insanatosire grabnica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
livium90 Postat Martie 8, 2013 Share Postat Martie 8, 2013 Dupa pozitia masinii si faptul ca nu sunt drumuri laterale, s-ar putea ca motociclistul sa fi pierdut controlul ori... vad acel magazin de motociclete, poate voia sa intre acolo, zic asta pentru ca se vede o urma pe carosabil care probabil taie axul drumului, si s.a gandit sa fenteze prin fata loganului dar la un moment dat si.a dat seama ca nu are cum si s.a inclinat sa vireze dreapta dar a atins aripa si roata masinii cu partea din fata, ceea ce a aruncat motocicleta acolo unde e, ... pe scurt venea de pe contrasens si a intrat in logan, inclin sa cred ca a fost vina motociclistului. nu ma injurati, am incercat sa fac o reconstituire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Old School Rider Postat Martie 8, 2013 Share Postat Martie 8, 2013 Dupa urma lasata care nu afecteaza portiera sau bara din fata si roata impinsa inauntru,impactul a fost perpendicular.Iar dupa urma lichide ce curg din logan,acesta era oarecum perpendicular pe drum,si a fost impins 90 de grade de forta impactului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Garcya Postat Martie 8, 2013 Share Postat Martie 8, 2013 Tot ce conteaza este sa scape cu bine si mare atentie pe viitor, viteza mica si atentia sporita ne salveaza de multe ori din incurcaturi nefericite ca aceasta! Asfalt uscat si numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
livium90 Postat Martie 8, 2013 Share Postat Martie 8, 2013 sau asa, nu vad loganul din fata si e urma aia asa serpuita. important e sa se face bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draven Postat Martie 8, 2013 Share Postat Martie 8, 2013 insanatosire grabnica! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOSU WEST Postat Martie 8, 2013 Share Postat Martie 8, 2013 Cum a fost a fost, principal e sa se faca bine si sa nu aibe alte probleme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SyDemon Postat Martie 8, 2013 Share Postat Martie 8, 2013 Nu face nimeni un contor ? Ar fi interesant cel putin ca statistica sa vedem cati au belit ariciu la sfarsit de an Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Martie 8, 2013 Share Postat Martie 8, 2013 Nu face nimeni un contor ? Ar fi interesant cel putin ca statistica sa vedem cati au belit ariciu la sfarsit de an cu siguranta, sau sper ca nu vor mai fi atat de multi. cel putin va scadea rata alora gen: incepator pe +100cai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brandon75 Postat Martie 8, 2013 Share Postat Martie 8, 2013 Multa sanatate baiatului! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CND Postat Martie 8, 2013 Share Postat Martie 8, 2013 Insanatosire grabnica motociclistului....cel putin are sanse . Pe 07.03.13(inainte de meci),a fost un accident pe Prelungirea Ghencea,din cate am intales...1 mort si 2 raniti....O moto carenata neagra, urat accident.Nimeni nu a zis nimic de el......RIP. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aladin1 Postat Martie 8, 2013 Share Postat Martie 8, 2013 Multa sanatate, si poate ne explica si noua cineva cum s-a petrecut cutremurul? Atentie mare iubitilor.. proverbul " cine nu beleste ochii beleste .... " este foarte foarte adevarat, ochii mari cat cepele, pregatit de orice dobitoc care ne poate testa instinctele peste limita noastra.. Oricum este un curaj nebun sa te plimbi cu motocicleta prin Romania unde nu avem SPITALE . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxxbiker Postat Martie 8, 2013 Share Postat Martie 8, 2013 DN 1 a ajuns cel mai periculos drum, nu se mai respecta regulile de circulatie , nici cele de bun simt , traversari cu vaca ale localnicilor , carute pe contrasens , intoarceri si viraje la stanga nepermise,azi era sa lovesc cu conserva o toanta ce traversa pe sub pasarela la Barcanesti si tot ea era ofensata ...multa sanatate motociclistului ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Martie 8, 2013 Autor Share Postat Martie 8, 2013 (editat) asa este ,numai eu stiu de cate ori tai liniile continue sa intru pe strada mea + ceilalti locuitori din zona... daca mergi unde sunt dungile discontinue te loveste unu din spate ca nu stiu ca exista asa ceva in localitati ,ii surprinzi stationand pe banda de langa ax cat timp le acorzi prioritate celorlalti ,nu exista benzi de preselectie sau ceva,daca mai e si intre 17:00-19:00 cand se insereaza e nebunie curata ,in zona Barcanesti orice claxon de orice natura aduce dupa sine o injuratura ,mint... mai multe Editat Martie 8, 2013 de cmd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate