Dan Cata Postat Mai 22, 2013 Share Postat Mai 22, 2013 Care mai vrea un set de gume noi, da un semn. Suntem 4 oameni, daca mai gasim un al 5-lea, avem 5% reducere de la vanzator. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kamikazee Postat Mai 22, 2013 Share Postat Mai 22, 2013 (editat) edit, post gresit Editat Mai 22, 2013 de kamikazee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Mai 23, 2013 Share Postat Mai 23, 2013 (editat) daca intereseaza pe careva camera gopro pretu ii bun http://www.piata-az.ro/anunturi/oras-cluj-napoca/5443466 Editat Mai 23, 2013 de fairplaybiker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Endlessdays Postat Mai 27, 2013 Share Postat Mai 27, 2013 cine stie unde as putea adapta un suport de coburi pt motorul meu? preferabil zilele urmatoare..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Mai 28, 2013 Share Postat Mai 28, 2013 0745.360.650 Genu cine stie unde as putea adapta un suport de coburi pt motorul meu? preferabil zilele urmatoare..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luk77 Postat Mai 28, 2013 Share Postat Mai 28, 2013 Salutare,unde pot sa gasesc in Cluj un spary rezistent la temperatura sa imi vopsesc un capac la motor (culoare motorului din imagine).Multam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Mai 28, 2013 Share Postat Mai 28, 2013 pt atata iti dau eu. 0744345704 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shackalu Postat Mai 29, 2013 Share Postat Mai 29, 2013 Care stiti ce numere vor iesi Duminica la 6/49? Mi-ar fi utila informatia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
autosos Postat Mai 29, 2013 Share Postat Mai 29, 2013 Care stiti ce numere vor iesi Duminica la 6/49? Mi-ar fi utila informatia i-ti zic luni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shackalu Postat Mai 29, 2013 Share Postat Mai 29, 2013 i-ti zic luni Aflu si eu Duminica seara, multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
herur Postat Mai 30, 2013 Share Postat Mai 30, 2013 Salut, un loc unde se poate broda un nume pe un ecuson de panza? imi trebuie la servici sa il prind pe salopeta. mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
herur Postat Mai 30, 2013 Share Postat Mai 30, 2013 Mersi, oricum treceam pe acolo, acum am inca un motiv in plus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nazyrider Postat Mai 30, 2013 Share Postat Mai 30, 2013 salutare stie careva unde as putea repara doua spoilere auto din fibra de sticla rupte?? la un pret rezonabil va multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
autosos Postat Mai 30, 2013 Share Postat Mai 30, 2013 (editat) pe dornei 8 in gruia nush cum il cheama pe tip.. cred ca feri da nus sigur tel 0744897028 Editat Mai 30, 2013 de autosos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nazyrider Postat Mai 30, 2013 Share Postat Mai 30, 2013 multumesc mult o seara placuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
black widow Postat Iunie 2, 2013 Share Postat Iunie 2, 2013 Stiti pe cineva care face ture de Anglia si ar putea sa duca la Londra, saptamana asta, un pachet? Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stcimponeriu Postat Iunie 2, 2013 Share Postat Iunie 2, 2013 Stiti pe cineva care face ture de Anglia si ar putea sa duca la Londra, saptamana asta, un pachet? Multumesc. Atlassib-ul e foarte convenabil: http://www.postaatlassib.ro/retea-agentii/europa/ Succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Iunie 2, 2013 Share Postat Iunie 2, 2013 face cineva niste aripioare de radiator din fibra? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
black widow Postat Iunie 2, 2013 Share Postat Iunie 2, 2013 Atlassib-ul e foarte convenabil: http://www.postaatlassib.ro/retea-agentii/europa/ Succes! o adevarata industrie... multumesc pt idee. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Galen Postat Iunie 3, 2013 Share Postat Iunie 3, 2013 Salutare, Intre 1 si 7 iunie aveti posibilitatea sa va schimbati nickname-ul (display name-ul). Este posibila o singura schimbare (din setari cont). Atentie, datele de logare raman identice (ID si PASS), se schimba doar numele afisat! Cu stima, Admin Asa dar cei care doreau sa-si schimbe nickname-ul au o solutie daca se misca urjent !Asa cum spune adminul, o pot face singuri in intervalul mentionat din "setari cont" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Iunie 4, 2013 Share Postat Iunie 4, 2013 Stie cineva unde gasim in oras material pentru imbracat shaua, impermeabil si negru? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Suzuki_RM_125 Postat Iunie 4, 2013 Share Postat Iunie 4, 2013 Salutare, Intre 1 si 7 iunie aveti posibilitatea sa va schimbati nickname-ul (display name-ul). Este posibila o singura schimbare (din setari cont). Atentie, datele de logare raman identice (ID si PASS), se schimba doar numele afisat! Cu stima, Admin Asa dar cei care doreau sa-si schimbe nickname-ul au o solutie daca se misca urjent !Asa cum spune adminul, o pot face singuri in intervalul mentionat din "setari cont" Hm, nu reusesc sa gasesc unde imi pot schimba nickname-ul ... merg in My Settings si nu vad zona unde il pot modifica, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Iunie 4, 2013 Share Postat Iunie 4, 2013 Hm, nu reusesc sa gasesc unde imi pot schimba nickname-ul ... merg in My Settings si nu vad zona unde il pot modifica, /index.php?app=core&module=usercp&tab=core&area=displayname Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iunie 4, 2013 Share Postat Iunie 4, 2013 din pacate nici eu nu reusesc.... si nici linkul dat de Dan Cata nu functioneaza la mine.... deci rugam un pic de ajutor pt cei care sunt mai slabi in ale calculatorului... daca se poate sa ne spuneti-scrieti etapele modificarii (step-by step) mersi mult! cu stima, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Iunie 4, 2013 Share Postat Iunie 4, 2013 Zice clar Adminul ca: "Pentru inceput, in aceasta saptamana toti membrii SUPER precum si moderatorii pot face 1 modificare." - /index.php?/topic/697034-trecere-la-display-names-diferit-de-usernames/?p=3462264 Deci, mai multe posturi, mai multe sanse de castig Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate