Sari la conținut

Util

Serj
 Share

Postări Recomandate

• Răspunsuri 4,1k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Baieti locali, ajutati-ma, va rog, cu o indrumare catre un service de telefoane undeva central.

Maine si sambata sunt in Cluj si mi-a murit mufa de incarcare de la telefon. E un proces banal pe care l-as face singur, doar ca nu am de unde lua piesa.

Piesa se gaseste undeva intre 15-25 lei, deci cu tot cu manopera nu o fi peste 50 lei pentru 5 minute de surubarit.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Este chiar in buricul targului, strada ce leaga Sora de Eroilor (Str Bolyai cred ca ii zice), service pt Samsung. Tot pe Eroilor mai gasesti mai multe alte service-uri mai mici multi-brand, depinde ce cauti.

Link spre comentariu

Iphone caut. Voi incerca sa gasesc, multumesc!

» Post actualizat in 26 Mar 2017 18:45

Frankone, viata grea la voi...am incercat in 2 locuri, primul a cerut 90 lei si sa il las o ora, in conditiile in care nu avea pe cineva, glumet tipul, i-am zis ca ii iau piesa si sa imi dea surubelnite ca stiu ce am de facut, a zis sa ii dau 50 lei.

Al doilea 80 lei.

Pana la urma am stat fara.

Link spre comentariu

Se mai aude ceva de astia cu inmatricularile din Cluj? Vor sa intre si ei in sec XXI? :baldy:

Da, da, doar de "bine"...primele programari posibile sunt deja la inceputul lui IUNIE...

Si ca sa fim siguri ca mergem spre si mai "bine", cum n-am mai inmatriculat o motocicleta adusa din afara de 4 ani am aflat ce s-a mai schimbat. Bine inteles ca procedura s-a mai complicat in loc sa se simplifice si mai trebuie facuta o plimbare la finante pentru un certificat prin care demonstrezi ca tu ca persoana fizica nu esti platitor de tva (WTF!?). Treaba asta e obligatorie pentru persoanele fizice care au cumparat un autovehicul din afara Romaniei, indiferent ca e achizitionat de la un particular sau dealer. Si cum vorbim de finante, bine inteles ca nimic nu poate fi rezolvat pe loc si certificatul se ridica dupa 2 zile lucratoare. Se pare ca de birocratie nu o sa scapam niciodata...

Link spre comentariu

plimbare la finante pentru un certificat prin care demonstrezi ca tu ca persoana fizica nu esti platitor de tva (WTF!?). Treaba asta e obligatorie pentru persoanele fizice care au cumparat un autovehicul din afara Romaniei, indiferent ca e achizitionat de la un particular sau dealer.

Este valabil si in cazul vehiculelor cumparate de la intermediar din romania (aka samsari, etc)? Sau doar daca ai luat-o direct de acolo?

Link spre comentariu

Este valabil si in cazul vehiculelor cumparate de la intermediar din romania (aka samsari, etc)? Sau doar daca ai luat-o direct de acolo?

Daca e la prima inmatriculare in RO, da, trebuie.

Link spre comentariu

Daca e la prima inmatriculare in RO, da, trebuie.

Te contrazic.

Saptamana trecuta am inmatriculat un scuter cumparat de la SER, deci adus din Italia si la prima inmatriculare in tara.

Dosarul l-am pregatit la firma aia vizavi de inmatriculari, Avram Auto cred ca ii zice.

Ei mi-au spus ca atata timp cat tu ai cumparat de la un roman(ma rog, firma din Romania), nu trebuie certificatul vietii.

In consecinta, eu nu l-am scos si totul a fost ok.

Link spre comentariu

Te contrazic.

Saptamana trecuta am inmatriculat un scuter cumparat de la SER, deci adus din Italia si la prima inmatriculare in tara.

Dosarul l-am pregatit la firma aia vizavi de inmatriculari, Avram Auto cred ca ii zice.

Ei mi-au spus ca atata timp cat tu ai cumparat de la un roman(ma rog, firma din Romania), nu trebuie certificatul vietii.

In consecinta, eu nu l-am scos si totul a fost ok.

mnoa, sorry atunci pt dezinformare. Ii ciudat totusi, ca nici cel care aduce in tara mobra/masina nu are nevoie daca se gandeste sa o vanda.. deci ii cam degeaba hartia aia.

Link spre comentariu

Confirm si eu: daca e luata de la un intermediar cetatean roman/firma nu mai e nevoie de certificatul respectiv.

Link spre comentariu

Salut, stiti careva daca am vreo sansa sa imi fac itp-ul fara cartea de identitate a motocicletei? Ca nu o mai gasesc.

Am vazut ca se poate elibera alta de la rar, dar avand alta serie trebuie eliberat alt certificat de inmatriculare, si la ce e acum la inmatriculari ar dura cateva luni...

Aastept raspuns pe privat daca stie careva.

Multumesc si numa' bine.

Link spre comentariu

Salutare

Sunt cateva zile in Cluj si poate gasesc aici Plastidip.

Aveti idee de unde as putea lua?

Salut.,

uite aici: Glissando Auto Service – Calea Baciului 1-3, Cluj-Napoca, Tel: 0758 984 635

Editat de Calin26
Link spre comentariu

E cineva in cluj care mi-ar putea da polish la un capac de rezervor.Capacul e din aluminiu,a fost vopsit prin anodizare cu portocaliu,am dat vopseaua jos,doar trebuie polishat

Link spre comentariu

Colegii care treceti prin Cluj, zona Buna ziua, indiferent de numarul de roti. Intersectiile strazilor Fagului cu Becas ( https://www.google.ro/maps/@46.7540477,23.6118751,18.75z?hl=en ) si Brancusi / Fagului / Borhanci (https://www.google.ro/maps/@46.7567902,23.6197292,18.5z?hl=en) si-au schimbat prioritatile, din motive pe care eu personal le inteleg mai greu, dar asta nu conteaza.

Fagului/Becas nu mai are prioritate inainte, pe Fagului, ci au prioritate cei care urca pe Becas si fac dreapta pe Fagului, spre Calea Turzii. Intersectia asta am vazut-o personal acum jumatate de ora, ca era politai acolo care dirija.

Cea cu Brancusi/Fagului nu am vazut-o, mi-a zis un coleg, cica nu mai e prioritate pe Brancusi-Fagului ci pe Brancusi-Borhanci. Pe Fagului este cedeaza trecerea.

In astea 2 intersectii se circula cu viteza mare, asa ca atentie.

Link spre comentariu

Salutare!

Cu riscul de a redeschide un topic care probabil ca a mai fost abordat in trecut as vrea sa va intreb daca stiti cumva de unde as putea sa inchiriez o motocicleta pentru ture scurte(gen 2-3 ore prin imprejurimile Clujului) la un pret rezonabil. M-ar interesa in special un enduro. Pe net am gasit doar firme care inchiriaza ATV-uri la preturi f piperate.

Orice sugestie e binevenita!

Mersi in avans! Asfalt uscat!

Link spre comentariu