Dan Cata Postat Aprilie 18, 2011 Share Postat Aprilie 18, 2011 (editat) daca ii interesat careva de cauciuce noi si ne combinam mai multi merg io la debrecen sa cumpar sa iasa cat mai eftin http://www.r17.hu/index.php?lang=ro Nu faci mare branza, de fapt chiar pierzi Am facut calculu acuma, cu ce preturi is in Hu si cu cat am luat eu in Ro un set si am iesit cu 37 eur mai putin in RO maconfireblade (pe messenger) din TM, super ok omu sau anvelopemoto.eu cealalta optiune la aceiasi bani. Editat Aprilie 18, 2011 de Dan Cata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Aprilie 18, 2011 Share Postat Aprilie 18, 2011 Nu faci mare branza, de fapt chiar pierzi Am facut calculu acuma, cu ce preturi is in Hu si cu cat am luat eu in Ro un set si am iesit cu 37 eur mai putin in RO maconfireblade (pe messenger) din TM, super ok omu sau anvelopemoto.eu cealalta optiune la aceiasi bani. mersii de info Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Aprilie 18, 2011 Share Postat Aprilie 18, 2011 Dar o petite pentru oameni si copiii muscati si rupti de cainii vagabonzi marcati si sterilizati , pentru motociclisti nenorociti de cainii vagabonzi care i-ti sar in cale cand iti este lumea mai draga , pentru propietari de masini care si-au distrus masinile tot cu cainii vagabonzi sterilizati si marcati lasati in strada , PT astia nu face nimeni o petitie . ma desteptule ! uitete la statisticile de anul trecut si vezi cati caini au muscat oameni si vezi cati oameni s-au comportat violent fata de alti oameni . fa un calkul pe 5-10 100 de ani ! si dupa aia comenta ! si atunci poate vezi si tu cine trebe eutanasiat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Aprilie 18, 2011 Share Postat Aprilie 18, 2011 (editat) ma desteptule ! uitete la statisticile de anul trecut si vezi cati caini au muscat oameni si vezi cati oameni s-au comportat violent fata de alti oameni . fa un calkul pe 5-10 100 de ani ! si dupa aia comenta ! si atunci poate vezi si tu cine trebe eutanasiat ! Editat Aprilie 18, 2011 de vlady_80 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pr0wler Postat Aprilie 20, 2011 Share Postat Aprilie 20, 2011 Salut, Caut un service moto bun in Cluj,(schimbare cauciucuri, placute de frana) Preturi mai pt motoare modeste daca se poate Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Aprilie 21, 2011 Share Postat Aprilie 21, 2011 Salut,Caut un service moto bun in Cluj,(schimbare cauciucuri, placute de frana) Preturi mai pt motoare modeste daca se poate Multumesc. Seby str. Liviu Rebreanu nr.34, Cluj-Napoca - Cluj tel 0755.020.202 id mes sspbike cu tupeu maxim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bucurmarius Postat Aprilie 21, 2011 Share Postat Aprilie 21, 2011 (editat) stie cineva unde se pot face autocolante cu poza asta? pleaseeeeeeeee!!!!!! Editat Aprilie 21, 2011 de bucurmarius Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cervo Postat Aprilie 22, 2011 Share Postat Aprilie 22, 2011 Incearca la : http://www.pma.ro/produse-detalii.php?id=15 Spune ca vrei autocolant laminat lucios la rezolutie 720 DPI. (asta daca vrei sa lipesti pe ceva de genul Moto) Paste Fericit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Aprilie 22, 2011 Share Postat Aprilie 22, 2011 am la ei la facut niste scrisuri de o saptamana jumate. cica ma suna a doua zi. cauta altii bucure. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lazy Postat Aprilie 22, 2011 Share Postat Aprilie 22, 2011 Puteti sa-mi sugerati va rog un mecanic care s-ar putea uita (si sper eu si repara ) la bordul meu? Problema e ca acul de la km nu se misca, cablul e proaspat schimbat (problema care am avut-o si inainte sa-l schimb). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruler Postat Aprilie 22, 2011 Share Postat Aprilie 22, 2011 Puteti sa-mi sugerati va rog un mecanic care s-ar putea uita (si sper eu si repara ) la bordul meu? Problema e ca acul de la km nu se misca, cablul e proaspat schimbat (problema care am avut-o si inainte sa-l schimb). Vezi daca nu e melcu de la roata. Nu stiu sigur cum e la DR, dar am avut freewind (care e fratele mijlociu a lui DR) si asta avea problema asta si cumva era un soi de problema generala la freewinduri. Melcu ala e din plastic si are 2 urechi care in timp se rup/mananca si nu mai indica kilometri si vitezometru. Daca e ala poti foarte usor sa schimi tu, doar trebuie sa dai jos roata de pe fata. Daca nu reusesti tu, un mecanic bun pe care il recomand, Dragos de la mechatronics http://servicemotociclete.cluj.ro/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lazy Postat Aprilie 22, 2011 Share Postat Aprilie 22, 2011 Vezi daca nu e melcu de la roata. Nu stiu sigur cum e la DR, dar am avut freewind (care e fratele mijlociu a lui DR) si asta avea problema asta si cumva era un soi de problema generala la freewinduri. Melcu ala e din plastic si are 2 urechi care in timp se rup/mananca si nu mai indica kilometri si vitezometru. Daca e ala poti foarte usor sa schimi tu, doar trebuie sa dai jos roata de pe fata. Daca nu reusesti tu, un mecanic bun pe care il recomand, Dragos de la mechatronics http://servicemotociclete.cluj.ro/ nu e melcul, cifrele de la kilometraj merg, doar acul e mai lenes.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dedics Postat Aprilie 22, 2011 Share Postat Aprilie 22, 2011 Bună. M-ar interesa dacă este cineva in Cluj sau in apropiere cine reconditioneaza telescoape. Un număr de telefon ar fi de folos. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Poly Postat Aprilie 26, 2011 Share Postat Aprilie 26, 2011 Stie careva,cine face cabluri de acceleratie,ambreiaj in Cluj ? Mersi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smakalan Postat Aprilie 26, 2011 Share Postat Aprilie 26, 2011 Are cineva vulcanizare auto sau lucreaza la una? Ca tre' sa imi pun cauciucuri de vara si nu as lasa banii la straini Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cerbule Postat Aprilie 28, 2011 Share Postat Aprilie 28, 2011 (editat) cine imi potae spune de unde as putea cumpara urmatoarele pt kwasaki zx6r model 1999: far ,bord carene, parbriz ,multumesc anticipat (si second dak se poate) Editat Aprilie 28, 2011 de cerbule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanmoldo Postat Aprilie 28, 2011 Share Postat Aprilie 28, 2011 M-ar interesa unde gasesc (sau daca are cineva) o oglinda sau pereche pentru un Hornet S din 2002. Sau daca este cineva care face sudura in aluminiu... Ceva sfaturi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dedics Postat Aprilie 28, 2011 Share Postat Aprilie 28, 2011 M-ar interesa unde gasesc (sau daca are cineva) o oglinda sau pereche pentru un Hornet S din 2002. Sau daca este cineva care face sudura in aluminiu... Ceva sfaturi? Salut. Daca vrei sa cumperi cred ca Sebi te poate ajuta cel mai repede, in rest vezi daca nu iti sudeaza baietii care repara jante. Atelierul cred ca e pe Plevnei undeva in apropierea trecerii la nivel cu calea ferata. (sa ma corectati daca am gresit). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Aprilie 28, 2011 Share Postat Aprilie 28, 2011 face cineva o instalatie electrica la un dominator 650? nu da scinteie . tr vz ca e umblat la instalatie. 0751232565 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Aprilie 28, 2011 Share Postat Aprilie 28, 2011 Din ce am mai auzit printre hibe la mobra ta, verifica mufa de la CDI, se pare ca "joaca" si nu face bine contact. Incearca asta mai intai... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea2008@yahoo.com Postat Aprilie 29, 2011 Share Postat Aprilie 29, 2011 http://suzukicycles.com/~/media/Recalls/CustLetterMC.ashx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Aprilie 29, 2011 Share Postat Aprilie 29, 2011 Din ce am mai auzit printre hibe la mobra ta, verifica mufa de la CDI, se pare ca "joaca" si nu face bine contact. Incearca asta mai intai... incerc si asta. ms. dar tr vazuta de cineva, pt ca la cine a fost mobra na grijito deloc si i umblat la instalatie. se vede sub sea. de acea as vrea so vada cineva care se pricepe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Aprilie 29, 2011 Share Postat Aprilie 29, 2011 Pai du-o la Dragos atunci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Aprilie 29, 2011 Share Postat Aprilie 29, 2011 rezolvat. ms mult stefy. iata dezastru de sub sa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yonick Postat Aprilie 29, 2011 Share Postat Aprilie 29, 2011 rezolvat. ms mult stefy. iata dezastru de sub sa. Salve! Poti da te rog, mai multe detalii? Cum se poate lua legatura cu Stefy, cam cat a costat toata distractia, etc. La Neagra mea sub sa e mantzocaria mai faina Daca nu poti da "din casa" public, astept un raspuns pe P.M. Multzam fain, Nick. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate