robbflynn Postat Septembrie 1, 2012 Share Postat Septembrie 1, 2012 nelegat de motociclism - stie cineva vreo firma care sa imi poata face o copie dupa o piesa de aluminiu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghiavolu Postat Septembrie 1, 2012 Share Postat Septembrie 1, 2012 Ii ceva CNC in floresti, dar din pacate nu stiu adresa sau unde e, doar am auzit si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
O_Stefan Postat Septembrie 1, 2012 Share Postat Septembrie 1, 2012 Are cineva din cluj un spray de uns lantul alb sau incolor de vanzare va rog? am nevoie urgent pe maine si nu am de unde sa cumpar... sau macar sa dau o tura cu e si fac cinste cu o bere mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Septembrie 1, 2012 Share Postat Septembrie 1, 2012 Mai, habar nu am ce culoare are spray'ul ( tubul e rosu cu gri ), dar daca vrei sa iti ungi lantul, 0744 97 3 166. E Motul Offroad. Sau iti dau ulei de drujba, daca nu iti place cel de offroad. Sau daca totusi vrei sa iti cumperi...este atat la Cora cat si la magazinul de piese auto de pe Calea Manastur, cel Non-Stop, dupa pod. 35 de lei parca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghiavolu Postat Septembrie 1, 2012 Share Postat Septembrie 1, 2012 Ma Yzu, tu concurezi cu Cristi? Ca vad ca ai umplut toate topicele pe seara asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Septembrie 1, 2012 Share Postat Septembrie 1, 2012 Pe crististrt nici Arhanghelu' Mihail nu'l intrece... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
O_Stefan Postat Septembrie 2, 2012 Share Postat Septembrie 2, 2012 Mai, habar nu am ce culoare are spray'ul ( tubul e rosu cu gri ), dar daca vrei sa iti ungi lantul, 0744 97 3 166. E Motul Offroad. Sau iti dau ulei de drujba, daca nu iti place cel de offroad. Sau daca totusi vrei sa iti cumperi...este atat la Cora cat si la magazinul de piese auto de pe Calea Manastur, cel Non-Stop, dupa pod. 35 de lei parca. mersi mult ma duc pana acolo imediat...daca nu gasesc te sun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
matyi_h Postat Septembrie 2, 2012 Share Postat Septembrie 2, 2012 Stiti cumva cine vinde piese de Kawasaki GPZ 500??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Septembrie 4, 2012 Share Postat Septembrie 4, 2012 sint la cora baterii moto la 90 ron pt cei interesati. am vazut asear. numa bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
netrox Postat Septembrie 7, 2012 Share Postat Septembrie 7, 2012 http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/riscati-sa-faceti-puscarie-daca-distribuiti-si-doar-o-pelicula-descarcata-de-pe-torrent.html?utm_source=stirileprotv.ro&utm_medium=email&utm_campaign=Newsletter+StirileProtv.ro+12all09%2F07%2F2012+00%3A20&utm_content=netrox2002%40yahoo.com Atentie la descarcat filme ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Princz Postat Septembrie 9, 2012 Share Postat Septembrie 9, 2012 Salut. Stie cumva cineva cine este importator Shark pentru Romania? Am nevoie de o piesa pentru o casca. Mersi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
khrisstyan Postat Septembrie 10, 2012 Share Postat Septembrie 10, 2012 Salut, detineti careva un salon de tatuaje sau daca aveti un prieten ce detine un salon de tatoaje? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Abaddon Postat Septembrie 10, 2012 Share Postat Septembrie 10, 2012 Salut, detineti careva un salon de tatuaje sau daca aveti un prieten ce detine un salon de tatoaje? http://www.facebook.com/OldBastardsTattoo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
okhio Postat Septembrie 10, 2012 Share Postat Septembrie 10, 2012 caut sa cumpar urgent adaptor prinderi borne la baterie !!! stie cineva unde gasesc in cluj asa ceva sau similar??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
O_Stefan Postat Septembrie 12, 2012 Share Postat Septembrie 12, 2012 Caut si eu sa repar un lant de aur..stie cineva unde sa ma indrume? eu stau in marasti...da nu am gasit nimic:( daca stie cineva in marasti sau centru....sau defapt oriunde acuma numa sa fie in cluj si sa fie de incredere... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
angel_wings Postat Septembrie 12, 2012 Share Postat Septembrie 12, 2012 cine are o PASLA sau unde as putea gasi?va rog mult am nevoie urgent de ea...multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
O_Stefan Postat Septembrie 12, 2012 Share Postat Septembrie 12, 2012 Caut si eu sa repar un lant de aur..stie cineva unde sa ma indrume? eu stau in marasti...da nu am gasit nimic:( daca stie cineva in marasti sau centru....sau defapt oriunde acuma numa sa fie in cluj si sa fie de incredere... si inca ceva...as avea nevoie pt 2 minute pt prietena meao geaca moto de piele marimea xs daca are cineva , sa o probeze numa sa vada...ca dupa cum stiti e greu cu marimile astea ...si nu isi da seama ce marime ii trebe sa isi cumpere, SAU daca aveti de vanzare e si mai bine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dequiallo Postat Septembrie 12, 2012 Share Postat Septembrie 12, 2012 are cineva idee unde gasesc o husa pt motor,de marime mare ...si de calitate foarte buna ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Septembrie 12, 2012 Share Postat Septembrie 12, 2012 Romimoto ? www.Motomike.eu ? Astea imi vin in minte acum, eu de aici cumparasem 2 huse si de ambele is multumit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robbflynn Postat Septembrie 12, 2012 Share Postat Septembrie 12, 2012 Ar merge poate sa postez link-ul si la accidente, dar acum nu-i momentul. Ar merita zic share-uit si pe alte canale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Septembrie 14, 2012 Share Postat Septembrie 14, 2012 multumim celor ce ne-au dat pontu cu gumele moto de la spalatoria cora. am luat azi un set de michelin dot 2011 la 160 ron. foarte multumit. recomand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jackie chan Postat Septembrie 14, 2012 Share Postat Septembrie 14, 2012 Ar merge poate sa postez link-ul si la accidente, dar acum nu-i momentul. Ar merita zic share-uit si pe alte canale. Mda , p de-o parte este un punct d vdere bun ...insa eu mi-am cumparat motor d viteza k sa merg repede , in limita bunului simtz ... shi nu cred k acei doar 8 km\h in plus ... fac diferentza intre viatza shi moarte . este neadevarat asta . totul depinde d noroc , d soarta , etc ... is ferm convins k totzi care au speed-uri imi dau dreptate . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
O_Stefan Postat Septembrie 15, 2012 Share Postat Septembrie 15, 2012 Biss, Nu stie nimeni unde imi pot lipii/repara lantisorul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Poly Postat Septembrie 15, 2012 Share Postat Septembrie 15, 2012 (editat) Biss, Nu stie nimeni unde imi pot lipii/repara lantisorul? Incearca in spate la Central.Sant mai multe magazine de bijuterii, si din cate stiu, unele si repara. Editat Septembrie 15, 2012 de Poly Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kamikazee Postat Septembrie 15, 2012 Share Postat Septembrie 15, 2012 Biss, Nu stie nimeni unde imi pot lipii/repara lantisorul? poti intreba in sora unde se vinde haur, si 100% trebuie sa stie ei pe cineva. daca nu in spate pe straduta ce merge de la sora spre republica, ca sunt ceva haurari pe acolo chiar langa alt magazin de bijuterii. nu strica sa intrebi unde ti se poate repara haurul. sau in piata marasti la etaj parca langa scarile rulante Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate