Bonzoo Postat Martie 26, 2013 Share Postat Martie 26, 2013 Va salut! Din luna martie sunt posesor de Suzuki sv650,si am zis daca tot e un topic cu "motocicleta mea" sa o prezint si eu. E cumparata din Resita,a fost intretinuta si accesorizata cu multe chestii dupa cum se vede! Are 39000km,din 2000,toba sport "pipe werX" care se aude foarte bine,nu stiu ce detalii sa mai dau,dar tot ce conteaza e ca mie mi place mobra si vreau sa fac km cu ea sezonul asta! Astept pareri pro si contra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
liviu_m2002 Postat Martie 26, 2013 Share Postat Martie 26, 2013 La multi km ! Sa ai parte de ea ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bratulucian Postat Martie 26, 2013 Share Postat Martie 26, 2013 din cate am vazut..motorul era laudat la vanzare...si intradevar arata bine,are si ceva accesorii...iar pretul a fost destul de convenabil...sa il porti sanatos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pogor Postat Martie 26, 2013 Share Postat Martie 26, 2013 (editat) tankpadu-ul ala e pus prea sus, nu protejeaza nimic acolo mi se pare cam stupid ca nu mai sunt inscriptiil la turometru oglinzile sunt superbe motocicleta a fost coborata din furca pentru a face loc la semighidoane. nu mi se pare o idee buna Cat a costat? Sa te plimbi sanatos cu ea ! Editat Martie 26, 2013 de pogor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bonzoo Postat Martie 26, 2013 Autor Share Postat Martie 26, 2013 mie mi plac asa semighidoanele,pozitia e ok! Am observat si eu ca tankpad-ul e pus prea sus,daca voi gasi unul frumos,asa sa ma faca sa l dau pe asta jos cusiguranta il voi schimba!....Pretul a fost 1700euro! multumesc de pareri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ohamoha Postat Martie 27, 2013 Share Postat Martie 27, 2013 S-o porti sanatos. E frumoasa si pretul mi se pare bun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat Martie 27, 2013 Share Postat Martie 27, 2013 Foarte faina....sa te bucuri de ea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kris Postat Martie 27, 2013 Share Postat Martie 27, 2013 faaainaa ! sa o stapanesti sanatos ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bonzoo Postat Martie 27, 2013 Autor Share Postat Martie 27, 2013 multumesc baieti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sigismund Postat Martie 31, 2013 Share Postat Martie 31, 2013 super motorul ... asfalt uscat si mare atentie la "bizonii" pe 4 rotii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shuriken Postat Aprilie 3, 2013 Share Postat Aprilie 3, 2013 Faina motoreta, eu am un SV650S pe care abia astept sa-l testez. Succes cu jucaria ta si daca apuci sa mergi cu ea.. ar fi bun un feedback pentru mine . Asfalt uscat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bonzoo Postat Aprilie 3, 2013 Autor Share Postat Aprilie 3, 2013 multam de pareri....sper ca wekendul asta sa o pot scoate macar la o plimare:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nutzugl Postat Aprilie 8, 2013 Share Postat Aprilie 8, 2013 arata bine! sa o calaresti sanatos si fara incidente! eu i-asi scoate imaginea de la turometru. mi se pare cam kitch Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Aprilie 8, 2013 Share Postat Aprilie 8, 2013 f smecher cum se vede cadrul ala "rotunjit", culmea e ca imi place si celalalt cadru, mai nou, ala patratos lucru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Costi97 Postat Aprilie 8, 2013 Share Postat Aprilie 8, 2013 Arata demential motocicleta ! Sa o stapanesti sanatos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bonzoo Postat Aprilie 8, 2013 Autor Share Postat Aprilie 8, 2013 "kitch" sau nu....mie mi place si asa. ......ink odata multumesc de pareri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BuddyLexx Postat Iulie 16, 2013 Share Postat Iulie 16, 2013 salut,nu te-ar interesa un capac monopost pentru sv??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Iulie 16, 2013 Share Postat Iulie 16, 2013 how much? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Resp SV Postat Iulie 16, 2013 Share Postat Iulie 16, 2013 how much? /index.php?/topic/699605-vand-diverse-pt-sv650/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bonzoo Postat Aprilie 14, 2014 Autor Share Postat Aprilie 14, 2014 Dupa o iarna lunga,azi am scos si eu mobra la o tura....si dupa cum se cade vreau sa va prezint noua ei infatisare,nu de alta dar sa ma cunoasteti atunci cand ma vedeti in trafic ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
buck Postat Aprilie 14, 2014 Share Postat Aprilie 14, 2014 Faină. Sper sa ne vedem pe strazi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bonzoo Postat Aprilie 15, 2014 Autor Share Postat Aprilie 15, 2014 Faină. Sper sa ne vedem pe strazi! Cel mai sigur la intruniri,bem o bere ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate