ianachim Postat Martie 31, 2013 Share Postat Martie 31, 2013 asteptam din iarna sa gust iar din bucataria vecinilor si iata ca vremea de azi ne a lasat sa ne bucuram de drum si gastronomie plecari "fura multe insa nu a reusit sa ma tenteze nici una asa ca am incropit gasca" proprie si dai bataie axol si vali pe caluti de 650 au dat TONUL pe care am "dansat 500 km pe drum ne am intersectat cu gasca OAMENILOR SERIOSI pe care i am salutat din fuga caci foamea era prea mare sa stam la povesti in veliko vream sa ajung la tempo insa vali si a amintit de un restaurant rustic asezat perfect pentru a te bucura de bucate si priveliste cum comanda se lasa asteptat am gustat un raki local cu bere si muraturi o nebunie insa mancarea a fost de a dreptul extra gustoasa si nu i am putut face fata la volum decat ajutati de o pisica mai hamesita decat noi povestile moto le am depanat pe terasa la o cafea bucurandu ne de vreme si priveliste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diabolyk Postat Martie 31, 2013 Share Postat Martie 31, 2013 pe unde ati trecut pe la giurgiu sau unde? privelistea pare frumoasa, posteaza si tu un traseu ca as vrea si eu sa ma duc pe drumul ala. felicitari, azi a fost foarte frumos de drum cu moto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Martie 31, 2013 Autor Share Postat Martie 31, 2013 uneori gandim o destinatie legati de anumite "instincte azi fu" cel papilar" insa niciodata nu ne vine sa ne intoarcem pe acelasi drum asa ca daca pusesem burtile "la cale mai trebuia sa ne bucuram un pic de drum si dupa cum se pare ca bogdan trecuse inaintea noastra pe acolo si a modificat indicatoarele sa nu pot eu sa scot un consum mai mic, iata ca ne am ratacit" iar incercand" sa ajungem la ruse ne am trezit" la silistra ideea lui axol a fost mareata drumul intre veliko si shumen este o nebunie iar campurile bulgarilor lucrate si ingrijite pana la ultima parcela iti incanta privirea copaci infloriti miroseau naucitor, curbele si asfaltul ma faceau din cand in cand sa uit de companie asa ca mai evadam cati a km in ritmul meu am prins bacu la mare arta, noroc cu vali care nu a lasat gs ul sub 130 ..... cateodata e bine sa t doara FUNDUL.... era sa uit... nenorocitii" astia 2 erau sa ma vanda pe o portie de mancare si o bere ZAGORKA .... chelnerul GAY mi a cerut MANA.... sa mi o scaneze cand l am intrebat daca au si camere .... imediat s a aratat dornic sa mi o arate .... CAMERA A FOST singurul loc unde nu am folosit baia.... macar stiu o treaba ... daca nu mai am succes la femei .... pot sa ma recalific fara probleme... VA TIN MINTE ...... baieti!!!!!! pe unde ati trecut pe la giurgiu sau unde? privelistea pare frumoasa, posteaza si tu un traseu ca as vrea si eu sa ma duc pe drumul ala. felicitari, azi a fost foarte frumos de drum cu moto. bucuresti giurgiu ruse veliko shumen silistra bac calarasi lehliu gara buc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Martie 31, 2013 Share Postat Martie 31, 2013 super! in tara vecinilor nostri parca motociclstii sunt mai bine primiti... pan` la urma-urmei, sa inteleg ca te-ai logodit? :-)))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat Aprilie 1, 2013 Share Postat Aprilie 1, 2013 las' ca mai are una cu unguru bulan, cu voal si sub arc de nunta... ia zi bula, tradasi fratia romano-ungara? te spun, sa stii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovideu Postat Aprilie 1, 2013 Share Postat Aprilie 1, 2013 tre sa fi fost faina tura...mai ales copacii infloriti, drumurile intinse, peisajele de tot felul... e ale noastre la munte inca sunt monotone dar si pe aici au fost 15-18-20 gr... PS: ai avut bunul simt sa pui doar poza cu muraturile.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Aprilie 1, 2013 Autor Share Postat Aprilie 1, 2013 daca puneam poza cu PLATOURILE cu siguranta ca ne ati fi injurat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Aprilie 1, 2013 Admin Share Postat Aprilie 1, 2013 chelnerul GAY mi a cerut MANA.... sa mi o scaneze cand l am intrebat daca au si camere .... imediat s a aratat dornic sa mi o arate .... CAMERA A FOST singurul loc unde nu am folosit baia.... macar stiu o treaba ... daca nu mai am succes la femei .... pot sa ma recalific fara probleme... VA TIN MINTE ...... baieti!!!!!! Ce sa-ti fac mancati-as, daca-l ai pe vino-n coa'..) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Aprilie 1, 2013 Share Postat Aprilie 1, 2013 (editat) asteptam din iarna sa gust iar din bucataria vecinilor si iata ca vremea de azi ne a lasat sa ne bucuram de drum si gastronomie plecari "fura multe insa nu a reusit sa ma tenteze nici una asa ca am incropit gasca" proprie si dai bataie axol si vali pe caluti de 650 au dat TONUL pe care am "dansat 500 km pe drum ne am intersectat cu gasca OAMENILOR SERIOSI pe care i am salutat din fuga caci foamea era prea mare sa stam la povesti in veliko vream sa ajung la tempo insa vali si a amintit de un restaurant rustic asezat perfect pentru a te bucura de bucate si priveliste cum comanda se lasa asteptat am gustat un raki local cu bere si muraturi o nebunie insa mancarea a fost de a dreptul extra gustoasa si nu i am putut face fata la volum decat ajutati de o pisica mai hamesita decat noi povestile moto le am depanat pe terasa la o cafea bucurandu ne de vreme si priveliste Sunt cam desumflat de Bulgaria. Dupa cativa ani de plimbari si festinuri gastronomice se pare ca sarbatoarea s-a terminat. La Arbanasi intr-un local renumit pt bucataria traditionala, duminica am luat gusa. Daca mai intalniti zone sau localuri inca nespurcate de turistii in exces si cu bucatari adevarati mai informatii si pe cei flamanzi. Editat Aprilie 1, 2013 de l.u.v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius Mihasan Postat Aprilie 6, 2013 Share Postat Aprilie 6, 2013 Un pic offtopic, dar este nevoie de Vigneta pentru motocicleta in Bulgaria? Voi intra luna urmatoare in Bulgaria pe la Ruse si iesi spre Turcia prin Edirne cu destinatia finala Elazig. Ceva sugestii pentru traseul de pe portiunea bulgareasca? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Aprilie 6, 2013 Autor Share Postat Aprilie 6, 2013 eu merg spre grecia tot timpul pe urmatorul traseu ruse veliko nova zagora radenov gabrovo svilengrad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius Mihasan Postat Aprilie 9, 2013 Share Postat Aprilie 9, 2013 Si pentru traseul ala e nevoie de vigneta pentru motocicleta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Aprilie 9, 2013 Share Postat Aprilie 9, 2013 Si pentru traseul ala e nevoie de vigneta pentru motocicleta? nu, n-ai nevoie de vigneta nici in bg nici in gr. doar unele autostrazi din gr se platesc dar la statii de taxare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Seb Postat Mai 15, 2013 Share Postat Mai 15, 2013 uneori gandim o destinatie legati de anumite "instincte azi fu" cel papilar" insa niciodata nu ne vine sa ne intoarcem pe acelasi drum asa ca daca pusesem burtile "la cale mai trebuia sa ne bucuram un pic de drum si dupa cum se pare ca bogdan trecuse inaintea noastra pe acolo si a modificat indicatoarele sa nu pot eu sa scot un consum mai mic, iata ca ne am ratacit" iar incercand" sa ajungem la ruse ne am trezit" la silistra ideea lui axol a fost mareata drumul intre veliko si shumen este o nebunie iar campurile bulgarilor lucrate si ingrijite pana la ultima parcela iti incanta privirea copaci infloriti miroseau naucitor, curbele si asfaltul ma faceau din cand in cand sa uit de companie asa ca mai evadam cati a km in ritmul meu am prins bacu la mare arta, noroc cu vali care nu a lasat gs ul sub 130 ..... cateodata e bine sa t doara FUNDUL.... era sa uit... nenorocitii" astia 2 erau sa ma vanda pe o portie de mancare si o bere ZAGORKA .... chelnerul GAY mi a cerut MANA.... sa mi o scaneze cand l am intrebat daca au si camere .... imediat s a aratat dornic sa mi o arate .... CAMERA A FOST singurul loc unde nu am folosit baia.... macar stiu o treaba ... daca nu mai am succes la femei .... pot sa ma recalific fara probleme... VA TIN MINTE ...... baieti!!!!!! bucuresti giurgiu ruse veliko shumen silistra bac calarasi lehliu gara buc Misto Cread ca duminica o sa iti urmez exemplul si o sa fac acelasi traseu ca si tine. Ziceai ca ai mancat undeva bun, cu o priveliste frumoasa. Cum ajung acolo? N-am mai fost la Veliko pana acum. E ceva ce ar tebui sa stiu ? tips & tricks ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate