aham Postat Mai 2, 2013 Share Postat Mai 2, 2013 pregatim piticotul pentru maine IMGP6515.JPG Poza cu piticotul cu ochelari nu este? A fost imaginea zilei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
verssatu Postat Mai 2, 2013 Share Postat Mai 2, 2013 http://www.cancan.ro/showbiz/showbiz-intern/aparitie-incredibila-pe-autostrada-soarelui-ce-au-putut-sa-transporte-doi-tineri-pe-o-motocicleta-la-120-km-h.html# Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hardKnot Postat Mai 2, 2013 Share Postat Mai 2, 2013 cum o fi sa stai inca langa cort... pe malu' marii... la soare.. langa o bere si o hamsie in timp ce altii care s'au intors azinoapte la 3 juma' in bucale sunt meorti de somn la serviciu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aham Postat Mai 2, 2013 Share Postat Mai 2, 2013 Nu mi-e foarte clar: tu de care parte a soarelui esti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Mai 2, 2013 Share Postat Mai 2, 2013 http://www.cancan.ro/showbiz/showbiz-intern/aparitie-incredibila-pe-autostrada-soarelui-ce-au-putut-sa-transporte-doi-tineri-pe-o-motocicleta-la-120-km-h.html# Cat de tare Si eu am un jack russell terrier (catelul din filmul The Mask / Milo). Il mai duc in parc cu moto, atat. Ce ati facut voi e remarcabil si de apreciat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cnairda Postat Mai 2, 2013 Share Postat Mai 2, 2013 a fost foarte ok drumul catre vama, 30-40 de oameni calarind de la R1 la scuter, toti ok si fara basinile aferente "motociclistilor" in cap. bravo si la mai mare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hardKnot Postat Mai 2, 2013 Share Postat Mai 2, 2013 Nu mi-e foarte clar: tu de care parte a soarelui esti? eu sunt pe partea cu statul morocanos-somnoros la serviciu cu ochii pe ceas.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aham Postat Mai 2, 2013 Share Postat Mai 2, 2013 eu sunt pe partea cu statul morocanos-somnoros la serviciu cu ochii pe ceas.. Join the club! ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
knox Postat Mai 2, 2013 Share Postat Mai 2, 2013 (editat) Foarte ok plimbarea si compania... e prima oara cand o iau prin sudul dobrogei. Si pozele facute de noi http://dl.transfer.ro/vama-transfer_ro-02may-4d28f6.zip Bafta! Editat Mai 2, 2013 de knox Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anonymous Postat Mai 2, 2013 Share Postat Mai 2, 2013 Gasca, mergeti maine la o scoica la bulgari? Balcik, Dalboka? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Mai 2, 2013 Autor Share Postat Mai 2, 2013 si noi acas, spalati, curati si apretati, toti 3 fu f frumos, la mai mare! PS: puneti pozeleeee Cat de tare Si eu am un jack russell terrier (catelul din filmul The Mask / Milo). Il mai duc in parc cu moto, atat. Ce ati facut voi e remarcabil si de apreciat. aia nu suntem noi, sunt altii...eu n-am avut pasager, decat pe Jax Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CA52 Postat Mai 2, 2013 Share Postat Mai 2, 2013 pentru mine a fost prima iesire in gasca mare si am ramas cu o amintire placuta! @knox: faine pozele, thanks Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
knox Postat Mai 3, 2013 Share Postat Mai 3, 2013 (editat) [media=800x600]http://www.youtube.com/watch?v=gGKsd-skg2Q[/media] Editat Mai 3, 2013 de knox Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ariciu_tepos Postat Mai 3, 2013 Share Postat Mai 3, 2013 (editat) pentru mine a fost prima iesire in gasca mare si am ramas cu o amintire placuta! @knox: faine pozele, thanks si pentru mine a fost prima iesire cu un grup asa de mare. ma bucur ca am putu bea o bere cu cei care au ramas la cort o plimbare frumoasa Editat Mai 3, 2013 de ariciu_tepos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Mai 3, 2013 Share Postat Mai 3, 2013 Superba iesirea, s-a mers linistit iar peisajele au meritat fiecare groapa incasata Multumim si la mai mare! Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aham Postat Mai 3, 2013 Share Postat Mai 3, 2013 Gropi? Unde ai vazut tu gropi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefan GS Postat Mai 3, 2013 Share Postat Mai 3, 2013 Multumim Knox pt.photo. Foarte faine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
forestierul Postat Mai 3, 2013 Share Postat Mai 3, 2013 (editat) foarte frumos a fost...s-a mers linistit in grup si am avut o calatorie foarte faina..si de repetat. La mai multe baieti!!! Editat Mai 3, 2013 de forestierul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Mai 5, 2013 Share Postat Mai 5, 2013 Acum am ajuns si eu acasa, am ceva poze de pus, dar pe maine cred. Placuta plimbarea. a fost fain ca ne-am strans destul de multi. http://dl.transfer.ro/motoare-transfer_ro-05may-38cd2a.rar poze si de la mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anonymous Postat Mai 5, 2013 Share Postat Mai 5, 2013 o filmare si de la mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZYB Postat Mai 5, 2013 Share Postat Mai 5, 2013 Pufosenia aia alba chiar sta linistita pe motor la 130/h ? Eu am avut probleme cu pasagere dar cu un caine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Mai 6, 2013 Autor Share Postat Mai 6, 2013 Ba, ma bucur ca v-a placut! Mai facem si pe viitor, dar renuntam la trecerea Dunarii cu bacul, exista variante. Faine pozele si clipurile! Superba iesirea, s-a mers linistit iar peisajele au meritat fiecare groapa incasataMultumim si la mai mare!Bafta! Gropi? Unde ai vazut tu gropi? Drum misto, asfalt asa si-asa... Pufosenia aia alba chiar sta linistita pe motor la 130/h ? Eu am avut probleme cu pasagere dar cu un caine Pai...pana la 90-100 sta pe rezervor cu labuta dreapta fata ori pe ghidon, ori pe rezervorul de frana, ori pe mana mea, ori...in cel mai pacanos caz, pe killswitch Dupa 100 se pune de-a curmezisul cumva jumate pe rezervor, jumate la mine in poala. Se agita e mult spus, dar cateodata nu are stare sub 60 km/h si in localitatile aglomerate...mai ales daca vede caini, cai sau alte animale PS: just in case, e prins de mine de ham si de motor de plasa de pe rezervor cu o carabina mica, tot de ham....are tot confortul necesar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aham Postat Mai 7, 2013 Share Postat Mai 7, 2013 http://dl.transfer.ro/motoare-transfer_ro-05may-38cd2a.rar poze si de la mine Super poze, multumim. Ceva filmulete mai apar? Ca erau destule gopro-uri in grup. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Mai 11, 2013 Share Postat Mai 11, 2013 Cu placere! la anu o sa fie mai multe si mai bune. Sa ne strangem mai multi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Ianuarie 22, 2014 Share Postat Ianuarie 22, 2014 Marching to the sea pe vimeo: http://vimeo.com/68780017 Sa vina 1 mai! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate