Akbert Postat Decembrie 1, 2015 Share Postat Decembrie 1, 2015 pentru autentificare trebuie data jos de pe platforma? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_en Postat Decembrie 1, 2015 Share Postat Decembrie 1, 2015 Tu ce crezi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Decembrie 2, 2015 Share Postat Decembrie 2, 2015 pentru autentificare trebuie data jos de pe platforma? depinde de om ...si de ce spaga ii dai.... dar chiar asa de greu e sa dai jos o mobra? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_en Postat Decembrie 2, 2015 Share Postat Decembrie 2, 2015 Nu depinde de nimic...motorul trebe bagat in hala si fotografiat. Asta cu shpaga a murit demult, nu se mai risca nimeni pentru un motor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Decembrie 2, 2015 Share Postat Decembrie 2, 2015 Singura spaga pe care o poti da linistit e sa nu te tina mult acolo, ei fac poze si incarca datele in sistem, apoi tu platesti si trebuie o cafea sa-ti dea foile rapid,sa nu te tina toata ziua acolo. Am patit-o cu o masina,asteptam de ore intregi si aveau facute foile deja, dar nu spuneau, mai trebuia o stampila, am dat cafeaua si s-a rezolvat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Akbert Postat Decembrie 2, 2015 Share Postat Decembrie 2, 2015 depinde de om ...si de ce spaga ii dai.... dar chiar asa de greu e sa dai jos o mobra? Decat so dau jos, mai bine o duc pe roti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ClaSiC0 Postat Decembrie 28, 2015 Share Postat Decembrie 28, 2015 Daca am itp expirat. Cand fac identificarea trb sa am valabil itp-ul? Daca da trb facut la rar sau la itp? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Decembrie 28, 2015 Share Postat Decembrie 28, 2015 Pentru identificare trebuie sa ai ITP valabil. Daca nu ai ITP valabil trebuie sa-l faci la o statie ITP sau poti sa-l faci si la RAR deodata cu identificarea. Ca sa faci ITPul trebuie sa ai RCA valabil! Succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ClaSiC0 Postat Decembrie 28, 2015 Share Postat Decembrie 28, 2015 Pai si eu daca fac asigurarea pe numele lu ala cand o trec pe numele meu trb sa o fac din nou? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Decembrie 28, 2015 Share Postat Decembrie 28, 2015 ITP fara RCA nu se face. Incercati sa faceti RCA pe seria de sasiu. De obicei se poate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ClaSiC0 Postat Decembrie 28, 2015 Share Postat Decembrie 28, 2015 Si este mai bine sa fac la statie itp sau al rar? Din ce am iteles la rar e mult mai scump Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Decembrie 28, 2015 Share Postat Decembrie 28, 2015 La statie ITP sunt o leaca mai permisivi.... Dar cun ti-e norocul, am auzit cazuri cand si la RAR erau f cumsecade Intereseaza-te acolo la tine pe plan local ce optiuni sunt! Si care ar fi varianta optima. Eu de aici din CJ nu am cum sa te sfatuiesc in aceasta privinta! Succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ClaSiC0 Postat Decembrie 28, 2015 Share Postat Decembrie 28, 2015 Am un baiat motociclist pe la itp care cred ca m-ar pueta ajuta deci o sa fac la itp... Acum ce stiti e obligatoriu sa ai numarul in momentul in care faci itp/identificare pe motor? Daca eu l-am pierdut cand am transportat moto si dau declaratie pe propria raspundere pot sa ma duc cu ea ca si la inscriere? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Decembrie 28, 2015 Share Postat Decembrie 28, 2015 Colegule ma omori! De ce pui tot pe rand intrebarile? Crezi ca-i usor sa-ti raspund cu Medalia de Aur atarnata in gat? Pt ITP iti trebuie talon, CIV, RCA, buletin, bani si placutele de inmatriculare!!!! ...si mobra pt poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ClaSiC0 Postat Decembrie 28, 2015 Share Postat Decembrie 28, 2015 (editat) Bun. mersi de ajutor Si scuze de deranj! Am cam comis-o cu numarul ) Trebuie sa dau de proprietar sa mi-l dea pierdut cred! Editat Decembrie 28, 2015 de ClaSiC0 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Decembrie 28, 2015 Share Postat Decembrie 28, 2015 Nu-i deranj colegule, stai linistit. Era doar un sfat... Oricum va trebui sa gasesti proprietarul... la inmatriculare iti trebuie si certificatul fiscal. Si daca nu ramane acel numar pe mobra, va trebui sa le predai la politie cand mergi cu dosarul pt inmatriculare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ClaSiC0 Postat Decembrie 29, 2015 Share Postat Decembrie 29, 2015 Am colegu fiscal. Am si bagat moto la fisc pe numele meu. Dar eu am zis ca se rezolva cu declaratie pe propria raspundere ca e pierdut , la politie as putea rezolva asa. Dar din ce am inteles la itp nu. O sa il sun pe baoatul ala sa vad cum ma poate ajuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Decembrie 29, 2015 Share Postat Decembrie 29, 2015 din cate stiu eu si la politie trebuie declaratie notariala...... (....cel putin la vehiculele aduse din strainatate care nu au numar din diverse motive....) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ClaSiC0 Postat Decembrie 29, 2015 Share Postat Decembrie 29, 2015 Da da, am vorbit cu un notar si as putea rezolva. Dar problema e ca nu cred ca pot folosi acea declaratioe si la itp / identificare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat Februarie 10, 2016 Share Postat Februarie 10, 2016 Un coleg a dat zilele astea la RAR moto 550 ron. Astia au inebunit cu totul. E mai scump ca la o masina.................... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B299JOY Postat Februarie 10, 2016 Share Postat Februarie 10, 2016 (editat) Am colegu fiscal. Am si bagat moto la fisc pe numele meu. Dar eu am zis ca se rezolva cu declaratie pe propria raspundere ca e pierdut , la politie as putea rezolva asa. Dar din ce am inteles la itp nu. O sa il sun pe baoatul ala sa vad cum ma poate ajuta in situatie similara sunt si eu ... Am cumparat moto si m-am inteles cu vanzatorul sa mi lase numerele pana expira asigurarea. La sfarsitul sezonului i-am trimis omului numerele prin curier. saptamana trecuta s-a dus la drpciv, a platit 30 ron si a pastrat numarul. Mi-a trimis chitanta pe mail si ma duc cu ea la DRPCIV pt inmatriculare. La autentificare nu cred sa fie problema pt ca o sa o duc pe platforma sau impinsa Editat Februarie 10, 2016 de cosmin tudor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-Gabriel DumitricĂ�Ć� Postat Februarie 21, 2016 Share Postat Februarie 21, 2016 Salut, Anul trecut am schimat motorul in regim propriu . ( motor din dezmembrari) In talon am serie motor PC32, iar ce e acum pe motocicleta e PC26. Problema e ca pe 17Martie imi expira ITP-ul. Ce/cum ma sfatuiti sa fac sa ies din incurcatura asta? Am vreo sansa sau o dau la dezmembrari ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supa La Plic Postat Februarie 21, 2016 Share Postat Februarie 21, 2016 (editat) Te duci la rar sa faci ITP, dai lu nenea de o maslina si ti-l si omologheaza si trece in acte Sau poti sa ai noroc si nu se uita la seria de motor. Eu am fost acu cateva zile sa fac autentificarea si ITP si nu a durat nici 5 minute, a verificat frana, si tot ce tine de lumini Editat Februarie 21, 2016 de fratzyk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_en Postat Februarie 21, 2016 Share Postat Februarie 21, 2016 )) si dupa aia o sa ai dosar penal pentru dare de mita! Iti trebuie o declaratie pe propria răspundere data la notar cum ca ai cumpărat motorul de pe piata, si nu l.ai furat. Asta costa cam 100 lei. Dupa aceea trebuie sa mergi la un service autorizat RAR care sa iti elibereze o nota de montaj in service al acelui motor. Aceasta costa vreo 1000- 1500 lei. De fapt se taxează o inlocuire de motor , nu contează ca tu ai deja motorul instalat. Supa care mergi la RAR si soliciti omologarea si trecerea seriei in CIV. Asta costa încă vreo 350 lei. Asa se fac lucrurile daca nu vrei sa ai belele. Orice alta varianta implica riscuri. » Post actualizat in 21 Feb 2016 15:13 S.ar putea totusi sa nu poti obtine nota de montaj in service deoarece ai montat un motor mai vechi decât cel original, motiv de respingere la omologare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreizalau Postat Februarie 21, 2016 Share Postat Februarie 21, 2016 Si eu am schimbat motorul cu unul mai vechi in regie proprie, fara nici un document de provenienta. Singura obiectie a tehnicianului de la RAR a fost ca nu i-am zis de schimbare inainte sa se apuce de ITP. Am platit o taxa de modificare in CIV de vreo 80 lei, s-a facut ITP cu taxele aferente, si p-aci ti-e drumul! Io zic ca tine mult de faptul cum vorbesti la RAR, adica sa fii corect, fara sa te caciulesti, dar fara insolente. Numa bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate