TWD.Grig Postat Aprilie 19, 2015 Share Postat Aprilie 19, 2015 Mai exista pe undeva casti flip-up la LIDL ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Aprilie 23, 2015 Share Postat Aprilie 23, 2015 Am uitat sa va zic... au bagat la Lidl cheile inelare cu clicket. Setul are 8, 10, 12, 13 si 17. La prima vedere par crv, dar nu sunt, e otel polishat. Oricum e suficient pt cheile astea, nu sunt de forta. Ieri am probat pt prima data si izmenele termice, am mers in oras cu ele pe sub blugi a fost f ok. Nu mi-a fost frig, poate doar putin racoare la viteza mai maricica, si nici cald pe timpul zilei in birou. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Aprilie 23, 2015 Share Postat Aprilie 23, 2015 asta nu e vreme de termice prin oras. e cald si bine p.s. daca te toarna cineva la vre-o sedinta ca ai colanti sub blugi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Aprilie 24, 2015 Share Postat Aprilie 24, 2015 Acum 2-3 zile erau maxim 7-8 grade dimineata si seara... plus vant. Sunt cunoscut de "cal breaz", nu e nimic nou pt colegi ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shumilica Postat Aprilie 24, 2015 Share Postat Aprilie 24, 2015 Ba e vremea perfecta (de dim si seara) pentru termice. Iar termicele de la LIDL oricum nu sunt pentru frig... nu stiu ce fac dar mai mult racoare simt decat caldura din partea lor. Tot izmenele sunt mai bune cand e frig ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciprian-Yamaha Postat Aprilie 26, 2015 Share Postat Aprilie 26, 2015 Stie cineva daca mai gasesc polish la Lidl-ul de la Turnu Magurele? ( Berceni) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Balicu Postat Aprilie 27, 2015 Share Postat Aprilie 27, 2015 Oare vor mai fi costume termice? Sau doar la toamna/anul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Aprilie 27, 2015 Share Postat Aprilie 27, 2015 Și acum mai erau câteva, la secțiunea "ultimele bucati" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Mai 6, 2015 Share Postat Mai 6, 2015 A folosit cineva polishul, e ok? Am vazut ca au 2 variante: polish si pasta "protectoare" si de lustruire pt lac. Nu stiu ce sa-mi iau... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
finu Postat Mai 6, 2015 Share Postat Mai 6, 2015 termicele de la lidl sunt foarte ok. le-am testat weekendul trecut pe ploaie si ~ 12-15 grade n-am avut disconfort. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Mai 6, 2015 Share Postat Mai 6, 2015 A folosit cineva polishul, e ok? Am vazut ca au 2 variante: polish si pasta "protectoare" si de lustruire pt lac. Nu stiu ce sa-mi iau... Am luat si folosit pasta de lustruit si...mi se pare mult mai buna pasta de dinti ieftina, tot de la Lidl...fara gluma! Am testat-o pe faruri la masina si pe unele locuri in care vopseaua era matuita...apoi am repetat operatia folosind pasta de dinti...diferentele fiind net superioare pastei de lustruit. O sa mai incerc pe metal, crom, aluminiu lustruit...sa vad cum se comporta, dar nu am prea mari asteptari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Mai 6, 2015 Share Postat Mai 6, 2015 Pt metal am Autosol. Vroiam sa iau un polish pt vopsea si/sau parbriz. Stiu de faza cu pasta de dinti, dar am auzit ca nu tine mult efectul si se matuieste... oare? Ceara de la Lidl am luat anul trecut si e chiar ok, am folosit-o pe viroguta, protejeaza bine capacele polishate ale motorului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Mai 7, 2015 Share Postat Mai 7, 2015 "Izmene" termice ati mai vazut de curand la Lidl ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianm Postat Mai 19, 2015 Share Postat Mai 19, 2015 Nu. Și eu mai vreau un rând și aștept la cotitură, ultima oară au fost mărimi mici maxim XL. Eu am nevoie de bluză XL și pantaloni XXL (le-am scris aici ca să le țin minte) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciprian-Yamaha Postat Mai 19, 2015 Share Postat Mai 19, 2015 (editat) Dar polish ati mai vazut? Editat Mai 19, 2015 de Ciprian-Yamaha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Mai 19, 2015 Share Postat Mai 19, 2015 da, polish mai era duminica la cel de langa Plaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciprian-Yamaha Postat Mai 20, 2015 Share Postat Mai 20, 2015 Multam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aham Postat Mai 20, 2015 Share Postat Mai 20, 2015 Daca vede vreunu' cagule sa lase un post pe aici. Multam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
styuk Postat Mai 21, 2015 Share Postat Mai 21, 2015 Subscriu! Dupa ce am vazut comentariul, am fost, cumparat si probat tot pe faruri. Am luat si folosit pasta de lustruit si...mi se pare mult mai buna pasta de dinti ieftina, tot de la Lidl...fara gluma! Am testat-o pe faruri la masina[...] Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Mai 28, 2015 Share Postat Mai 28, 2015 Are careva de vanzare suport de gps,(sau cum ii se zicea) din ala care a fost de vanzare in primavara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cooldeep Postat Mai 28, 2015 Share Postat Mai 28, 2015 nu stiu daca are cineva de ala de la lidl de vanzare, dar am eu un suport de vanzare poate te intereseaza /index.php?/topic/725295-vand-suport-gps-telefon-mobil-pt-motor/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George M. Postat Mai 28, 2015 Share Postat Mai 28, 2015 Are careva de vanzare suport de gps,(sau cum ii se zicea) din ala care a fost de vanzare in primavara? Nu stiu ce a fost de vanzare in primavara, dar am un suport din asta, nou, daca te intereseaza, 25 RON. Cu transportul, cred ca se poate rezolva gratuit prin OLX. Daca nu, cu Posta, ca e mai ieftin. http://www.eurogsm.ro/suport-bicicleta-rotativ-360.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Mai 29, 2015 Share Postat Mai 29, 2015 Nu stiu ce a fost de vanzare in primavara, dar am un suport din asta, nou, daca te intereseaza, 25 RON. Cu transportul, cred ca se poate rezolva gratuit prin OLX. Daca nu, cu Posta, ca e mai ieftin. http://www.eurogsm.ro/suport-bicicleta-rotativ-360.html Mersi pentru oferta,dar il prefer p'ala care a fost la lidl pentru ca era mai maricel(ma refer la volum) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KoKolau Postat Mai 29, 2015 Share Postat Mai 29, 2015 (editat) Am vazut huse moto la lidl, cam 45-50 lei parca... Unele produse cam scumpe la ei, nu merita pretul... Editat Mai 29, 2015 de KoKolau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad58 Postat Mai 29, 2015 Share Postat Mai 29, 2015 Am vazut huse moto la lidl, cam 45-50 lei parca... Unele produse cam scumpe la ei, nu merita pretul... Erau de ploaie? pe asa ceva de pe louis.de am dat 80lei la oferta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate