marian69 Postat Iunie 13, 2013 Share Postat Iunie 13, 2013 Așa spune că va fi dogoreală! Vreme buna de bere si plaje. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost1 Postat Iunie 13, 2013 Share Postat Iunie 13, 2013 plecare seewolf din bucuresti, vineri 14.06 ora 10.00 benzinaria mall, intrare autostrada soarelui doritorii sint bineveniti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JohnyGabe Postat Iunie 13, 2013 Share Postat Iunie 13, 2013 Eu la ora 15:00, maine, imi propun sa ies din Bucuresti > autostrada A2 > A4 > Constanta. Daca mai vrea cineva sa mearga atunci ne putem intalni la aceeasi benzinarie, MOL. (aproape de iesirea pe A2) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiGhostRider Postat Iunie 13, 2013 Share Postat Iunie 13, 2013 Eu la ora 15:00, maine, imi propun sa ies din Bucuresti > autostrada A2 > A4 > Constanta. Daca mai vrea cineva sa mearga atunci ne putem intalni la aceeasi benzinarie, MOL. (aproape de iesirea pe A2) Daca vrei sa mergi pe drumul vechi, pe la 15:00-15:30 ne strangem cam 6 motoretisti in Fundulea... prima iesire de pe A2.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brunoo7 Postat Iunie 13, 2013 Share Postat Iunie 13, 2013 Se pleca si sambata la ora 07:00.Petrom pantelimon sens branesti dupa cora. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brunoo7 Postat Iunie 13, 2013 Share Postat Iunie 13, 2013 Nu pot veni de vineri, plec sambata dimineata, si vroiam sa stiu cum pedalez,....ca sa nu l ratez .. Turborespect ! ! ! Si .....felicitari anticipate pt cea mai meseriasa intrunire moto de pe meleagurile mioritice ! Daca vrei te poti alatura grupului de sambata dimineata,daca nu este prea dimineata:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marian69 Postat Iunie 14, 2013 Share Postat Iunie 14, 2013 Care vrea sa se alăture pe la ora 12 la benzinăria mol este binevenit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Iunie 14, 2013 Share Postat Iunie 14, 2013 Eu la ora 15:00, maine, imi propun sa ies din Bucuresti > autostrada A2 > A4 > Constanta. Daca mai vrea cineva sa mearga atunci ne putem intalni la aceeasi benzinarie, MOL. (aproape de iesirea pe A2) Si eu cred ca tot pe la acea ora sa vad cum termin cu pregatirile [ cort si alte ustensile ......] Ti-am lasat tel pe Pm . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Iunie 14, 2013 Share Postat Iunie 14, 2013 Se pleca si sambata la ora 07:00.Petrom pantelimon sens branesti dupa cora. Lume noua ........se lasa cu bauta . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat Iunie 14, 2013 Share Postat Iunie 14, 2013 Lume noua ........se lasa cu bauta . ah, domnu', sa inteleg ca ne vedem acolo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Iunie 14, 2013 Share Postat Iunie 14, 2013 Da pregatesc bagajele acum pe ultima suta vin cu cortu . Asfalt curat si fara ploi si pt voi . . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Iunie 14, 2013 Share Postat Iunie 14, 2013 [x] plin de benzina [x] cort si niste haine [x] voie buna [x] hartie igienica [ ] soare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zven Postat Iunie 14, 2013 Share Postat Iunie 14, 2013 bine ca mi-ai adus aminte ... era sa uit de curpapir ... ) in jurul orei 16:00 - 16:30 mai sunt doritori de plecare spre mare ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iunie 14, 2013 Share Postat Iunie 14, 2013 Deja m-am intalnit de dimineata cu 2 motoare, la 9 plecau spre mare, pe ploaia aia frumoasa. In schimb eu ma duceam la munca, ca asa-i in tenis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
milica Postat Iunie 14, 2013 Share Postat Iunie 14, 2013 Nu e nevoie sa luati hartie igienica. Am adus 200 de role si sapunuri pt fiecare ghiuveta. Depinde de participanti daca dispar sau nu. Asfalt uscat si va asteptam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Iunie 14, 2013 Share Postat Iunie 14, 2013 Cred ca si eu nu vad sa reusesc sa termin mai devreme de 15 / 15: 30 . tot pe A2 la dus la intors daca o fii vremea buna pe cel vechi . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Yoyomoto Postat Iunie 14, 2013 Share Postat Iunie 14, 2013 Deja m-am intalnit de dimineata cu 2 motoare, la 9 plecau spre mare, pe ploaia aia frumoasa. In schimb eu ma duceam la munca, ca asa-i in tenis Care ploaie? Pe unde ai mers colega, ca eu nu am prins nicio ploaie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iunie 14, 2013 Share Postat Iunie 14, 2013 Pai, eu am pravalia undeva pe Trapzului, am plecat pe la 9 fara ceva de acasa din Popesti si m-a plouat pana la munca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Iunie 14, 2013 Share Postat Iunie 14, 2013 La Fetesti si in zona e soaresi cald Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Iunie 14, 2013 Share Postat Iunie 14, 2013 Atentie ca sunt multe radare in zona pe a2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brunoo7 Postat Iunie 14, 2013 Share Postat Iunie 14, 2013 Se lasa cu dealea grele,noi o sa ne cazam tot la cort,deeci... Lume noua ........se lasa cu bauta . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NaeL Postat Iunie 14, 2013 Share Postat Iunie 14, 2013 S-a dat drumu la muzica Pe aici bate vantu' si sta sa ploua, dar cine se sperie de o ploaie, de ce s-a mai apucat de ghidon? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Iunie 14, 2013 Share Postat Iunie 14, 2013 Mda,asta da intalnire moto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
audi_A9 Postat Iunie 15, 2013 Share Postat Iunie 15, 2013 (editat) Pentru cei care nu au reusit sa ajunga... ceva arome locale. Azi am fost pieton conservar si am pozat cu ce am avut la dispozitie si cu soarele in fata. Sa vedem cine se recunoaste in poze! Oricum, erau multi, dom'le, multi ! Editat Iunie 15, 2013 de audi_A9 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Iunie 15, 2013 Share Postat Iunie 15, 2013 Ceva program pt. maine? Dupa ce termin treaba, incerc sa ajung si eu cu un amic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate