bmwio Postat Februarie 17, 2018 Autor Share Postat Februarie 17, 2018 Dupa un an foarte prost in plimbari(sub 10,000 km cu ambele), abia astept noul sezon, an bagat motocicletele in garaj in iarna asta si au stat curate, incep sa caut uleiurile, filtrele sa le fac revizia luna asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dnepr&Sidecar Postat Aprilie 13, 2018 Share Postat Aprilie 13, 2018 Salut,eu am Royal Star-ul din 2007,si as vrea sa trec la uleiul asta: "Bel-Ray EXP Synthetic Ester Blend 4T Engine Oil 10w40",si in grup sa pun: Bel-Ray Gear Saver Hypoid Gear Oil 80w90",ce parere aveti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stcimponeriu Postat Aprilie 28, 2018 Share Postat Aprilie 28, 2018 Hello, Bro! Tot din 2007: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1877684138972591&set=pcb.1877684722305866&type=3&theater Baga ce zice cartea, nu te feri de Yamalube! Asfalt uscat! Hai norock! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ermitaje Postat Iulie 11, 2018 Share Postat Iulie 11, 2018 Salut. Stie cineva ce cheie de bujii e bună la motorul ăsta? Am de 21 și e mare, iar cea de 16 e prea mică. Am cautat de 18 și m-au trimis acasă... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Evol Postat Iulie 11, 2018 Share Postat Iulie 11, 2018 18 mm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ermitaje Postat Iulie 14, 2018 Share Postat Iulie 14, 2018 Am văzut că e 18. Mulțumesc. Dar in afară de a construi eu una, de cumpărat nu găsesc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Iulie 16, 2018 Share Postat Iulie 16, 2018 Nu poti folosi o tubulara lunga de 18mm? Ceva de genul: http://sculemannesmann.ro/cheie-bujii-18mm-sonic-2387718 https://www.magazinulcuscule.ro/scule/chei/tubulare/38/adanci/yato/yt-3841-cheie-tubulara-pt-bujii-18mm-38 Sau iti iei cheie de bujii: https://www.ktmexc.ro/cheie-bujie-16-18mm-ktm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Evol Postat Iulie 16, 2018 Share Postat Iulie 16, 2018 sau cheie de bujii , sau tubulara lunga ... strunjita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ermitaje Postat Iulie 16, 2018 Share Postat Iulie 16, 2018 Super. Mulțam fain. Dau o bere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmwio Postat August 22, 2018 Autor Share Postat August 22, 2018 De unde cumparati consumabile accesibile? caut placute frina si am gasit la Yamaha in B cu 500 lei, mi se pare mult. » Post actualizat in 23 Aug 2018 11:23Am gasit la Moto-gear la 390 lei, in schimb nu gasesc nicaieri o oglinda de dreapta, cred ca ar merge si de la o masina, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Martie 18, 2020 Share Postat Martie 18, 2020 (editat) Salutare, Vad ca au cam disparut proprietarii de XVZ-uri, mai sunt totusi? Eu am intrat in grup de anul trecut din toamna, asta iarna am stat linistit, acum ca incepe sa bazaie musca, m-am apucat de treaba... Ambele filtre de aer schimbate, maine sper sa urmeze schimbul de ulei... Editat Martie 18, 2020 de Lup69 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Mai 19, 2020 Share Postat Mai 19, 2020 Pentru passing-lights, are careva vreo idee de unde pot sa iau kit-ul complet? A mea e standard, dar parca simt nevoia sa fiu macar mai bine vazut, nu am intentia sa ii orbesc pe ceilalti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Mai 19, 2020 Share Postat Mai 19, 2020 1 oră în urmă, Lup69 a spus: Pentru passing-lights, are careva vreo idee de unde pot sa iau kit-ul complet? A mea e standard, dar parca simt nevoia sa fiu macar mai bine vazut, nu am intentia sa ii orbesc pe ceilalti... intreaba la metricmotion. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Mai 19, 2020 Share Postat Mai 19, 2020 2 hours ago, Adrian M. said: intreaba la metricmotion. Multumesc... On 19.05.2020 at 11:38, Adrian M. said: intreaba la metricmotion. Nimic... Mda, o sa incerc sa imi dotez vacuta cu passing lights din bucati, pe care am mai intrebat de unde le aveau mi-au raspuns ca asa au cumparat motoarele... Am vazut zilele trecute, o foto cu cineva care avea proiectoare pe led, desi farul central era pe halogen, ciudat nu? ori era neterminat… proiectul... In alta ordine de idei, voi pe unde mai cromati cateceva in general? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmwio Postat Mai 12, 2021 Autor Share Postat Mai 12, 2021 A mai aparut o sora in Oradea, cumparata de curind din Olanda, sper sa o vedem aici prima data si apoi pe sosea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Mai 13, 2021 Share Postat Mai 13, 2021 Din 98? E pe olx. Nu stiu daca apuca proprietarul sa treaca pe aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Iunie 3, 2021 Share Postat Iunie 3, 2021 Salutare, Am "profitat" de vremea ploioasa si am mai curatat din praful de la placutele de frana de la roata spate, si rugina de pe tobe. Daca tot am dat jos tobele mi-am bagat nasul si prin ele, am gasit doar o mica parte din ce a avut odata...am inlocuit, asigurat cu plasa si sarma, nituit cu pop-nituri de aluminiu, lustruit tobele conform cu retetele clasice, montat la loc, proba de sunet. Am redus zgomotul ca intensitate cu aproape 10 decibeli, comparand cu un test similar facut anul trecut. Poate reusesc sa o scot in exterior sa ii fac un test mai apropiat de cele care le fac de exemplu nemtii... Pentru ca am fost singur si am lucrat cu manusi la refacerea tobelor, nu am mai facut si foto la aceasta faza, era prea complicat sa ...LENE!!! Pentru curiosi, sunt deja filmulete pe youtube, ce am facut nu difera de ele... Povestea pe scurt: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Noiembrie 6, 2022 Share Postat Noiembrie 6, 2022 Anul asta, in august m-am uitat mai atent la cauciucuri, eram cumva suspicios pe viraje, si am descoperit ceva neplacut: Deci se impunea schimbare imediata, ceea ce am si facut: Am inlocuit si placutele de frana la roata spate: In fine, se simte mult mai bine, atat pe viraje cat si pe frane, pentru la anul urmeaza desigur o servisare completa din cap in coada... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat August 1 Share Postat August 1 Vad ca nu a mai intrat careva pe aici, asa ca o sa mai postez eu: Am inceput o curatenie , dar nu generala, inca nu ma incumet la demontat carburatoarele....Ce am inceput poate fi vazut in topicul "Ce ai mesterit azi la motocicleta ta?" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate