Beatrice Postat Iunie 28, 2013 Share Postat Iunie 28, 2013 Plecare sambata 13 iulie la 7,30 din OMV de pe Iuliu Maniu, cazare la Miercurea Sibiului, plecare a doua zi,14 iulie. Mergem pe autostrada si la dus si la intors: harta. Daca vrea cineva sa vina, sa ma anunte cat mai din timp, ca sa fac rezervarile. P.S.: As prefera sa nu vina incepatori pentru ca e un traseu destul de nasol, la modu' ca pici fix in rapa daca nu iei curba, si chiar nu am nevoie acum sa culeg pe cineva de pe drumuri... Lista: 1. Beatrice - ER6N 2. Alex - EN500 3. Stefan - R125 4. Ionut - ER6F 5. Cristi - F4i Am uitat... Cazarea va fi aici: http://www.comfort-hotel.ro/en/tarife.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
juld5 Postat Iunie 28, 2013 Share Postat Iunie 28, 2013 Vin si eu, dar o sa ma ocup singur de cazare (daca stau peste noapte) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frenn_george Postat Iunie 28, 2013 Share Postat Iunie 28, 2013 salut. vreau sa vin si eu! ideea este ca an 26 de ani, am permisul a be ce... de la 18...si conduc mobra de abea din ianuarie... chiar asa incepator nu ma vad... voi ce ziceti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat Iunie 28, 2013 Share Postat Iunie 28, 2013 putin offtopic : scuze ca intreb...vreau si eu sa merg pe transalpina cam pe 9-10 iulie, dar cu masina. se aude ca ar fi inchisa transalpina pana in noiembrie...e adevarat sau nu? poate stiti voi mai bine. merci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Iunie 28, 2013 Autor Share Postat Iunie 28, 2013 salut. vreau sa vin si eu! ideea este ca an 26 de ani, am permisul a be ce... de la 18...si conduc mobra de abea din ianuarie... chiar asa incepator nu ma vad... voi ce ziceti? Nu-i problema... Ma refer la incepatori de genu' permis de o luna, doua, sau doar 1000-2000km... In rest, daca stai pe curu' tau si mergi fara sa-ti depasesti limitele cand nu-i cazul, e ok. putin offtopic : scuze ca intreb...vreau si eu sa merg pe transalpina cam pe 9-10 iulie, dar cu masina. se aude ca ar fi inchisa transalpina pana in noiembrie...e adevarat sau nu? poate stiti voi mai bine. merci. Habar n-am! Dar parca au mai fost baietii pe TA, anu' asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valichiru Postat Iunie 28, 2013 Share Postat Iunie 28, 2013 intra pe transalpina.org sau cauta aici transalpina si transfagarasan. ai clipuri inclusiv cu portiunile neasfaltate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frenn_george Postat Iunie 28, 2013 Share Postat Iunie 28, 2013 este ok atunci vin 100%! se va circula cu viteza sau...(pe autostrada)...si prin localitati...? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sei Postat Iunie 28, 2013 Share Postat Iunie 28, 2013 este ok atunci vin 100%! se va circula cu viteza sau...(pe autostrada)...si prin localitati...? Fiecare cu viteza lui... Ne vom opri pe traseu pentru regrupare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anonymous Postat Iunie 28, 2013 Share Postat Iunie 28, 2013 Transalpina e circulabila pe moto inca de acum 2 saptamani, acum cred ca e perfect pe acolo, eu s-ar putea sa fac maine o tura de o zi racing pe ea si o sa va spun cum e mai exact Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frenn_george Postat Iunie 28, 2013 Share Postat Iunie 28, 2013 ok. ma puteti trece pe lista. poate mai conving niste prieteni! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Iunie 28, 2013 Share Postat Iunie 28, 2013 Duminica ploua de rupe. Credeti ca merita 2 zile ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sei Postat Iunie 28, 2013 Share Postat Iunie 28, 2013 Duminica ploua de rupe. Credeti ca merita 2 zile ? Nu cred ca poti sa stii vremea exacta de peste 2 saptamani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Iunie 28, 2013 Share Postat Iunie 28, 2013 oooh my bad ! ) intelesesem de la un prieten ca e we asta ! peste 2 sapt deci..interesant ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lanfinal Postat Iunie 28, 2013 Share Postat Iunie 28, 2013 Cati km sunt dus intors Ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tsunami Postat Iunie 28, 2013 Share Postat Iunie 28, 2013 Cati km sunt dus intors Ms : harta. pentru intrebarea asta eu nu te-as mai lua, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hardKnot Postat Iunie 28, 2013 Share Postat Iunie 28, 2013 (editat) @lanfinal - google it for gods sakes!! Suna bine, ma bag si eu daca se prezinta bine prognoza(sunt +1) L.E.: inseamna ca mancam si pastrav la Albota, nuuuu? Editat Iunie 28, 2013 de hardKnot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul90 Postat Iunie 28, 2013 Share Postat Iunie 28, 2013 http://ro.stiri.yahoo.com/transalpina-%C8%99i-defileul-jiului-%C3%AEnchise-065604759.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Iunie 28, 2013 Autor Share Postat Iunie 28, 2013 este ok atunci vin 100%! se va circula cu viteza sau...(pe autostrada)...si prin localitati...? Pe autostrada, fiecare cat poate, in rest, viteza legala+10km, sau fiecare cum vrea, atata timp cat nu-i deranjeaza pe ceilalti. Lista: 1. Beatrice - ER6N 2. Alex - EN500 3. Stefan - R125 4. Ionut - ER6F 5. Cristi - F4i 6. George - ZX6 pentru intrebarea asta eu nu te-as mai lua, Buna asta! L.E.: inseamna ca mancam si pastrav la Albota, nuuuu? Mancam, daca vreti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
victor_wts Postat Iunie 28, 2013 Share Postat Iunie 28, 2013 (editat) Si eu si eu!!!!! Am 4000 Km sper ca nu ma lasati acasa!! Editat Iunie 28, 2013 de victor_wts Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiz Postat Iunie 30, 2013 Share Postat Iunie 30, 2013 L.E.: inseamna ca mancam si pastrav la Albota, nuuuu? Poate mici pe Dealu Negru. Albota e spre Slatina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iunie 30, 2013 Share Postat Iunie 30, 2013 Poate mici pe Dealu Negru. Albota e spre Slatina. mai informeaza te..... PASTRAVARIA ALBOTA DE LANGA CARTISOARA pastravi in fulgi de porumb...........iamiiiiii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Iunie 30, 2013 Autor Share Postat Iunie 30, 2013 Si eu si eu!!!!! Am 4000 Km sper ca nu ma lasati acasa!! Normal ca nu! Nu tre' sa imi spui de km, ca oricum stiu cum mergi Lista: 1. Beatrice - ER6N 2. Alex - EN500 3. Stefan - R125 4. Ionut - ER6F 5. Cristi - F4i 6. George - ZX6 7. Victor - FZ6 - Da-mi te rog un mesaj cu numele tau (mi-am pierdut telefonul, dar am acelasi numar) 8. Marius - Trimph Rocket 3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Iulie 1, 2013 Share Postat Iulie 1, 2013 Buna , Nu cred ca puteti pleca fara utilajul de depanare/tractare la un asemenea drum periculos . Deci se pleaca de sambata cu intoarcere duminica corect ? nu vreau rezervare cazare daca merg cred ca ma descurc eu pt o noapte in zon , toata smecheria este vremea atunci , in functie de asta iau decizia , cred ca este mai corect asa . Sa ne prgatim cumva si costumele pt oarece eveniment ......? la palatul Stirbei nu mai este nici o rezervare in perioada apropiata . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CA52 Postat Iulie 1, 2013 Share Postat Iulie 1, 2013 Salut, E faina tura asta, am facut-o si eu anul trecut (si ma bate gandul sa vin cu voi daca nu o sa mai merg la mare..) La intoarcere va recomand sa treceti prin Poiana Sibiului si Jina in loc de Sebes: asfaltul este bun (eu am facut Sibiel-Rad-Poiana Sibiului-Jina), peisajele foarte frumoase si se iese in Transalpina dupa Sugag. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Seb Postat Iulie 1, 2013 Share Postat Iulie 1, 2013 Hop si eu 9. Sebi - F650 Trebuie ceva avans la cazare sau platim cand ajugem acolo ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate