danysan2002 Postat Iulie 15, 2013 Share Postat Iulie 15, 2013 Am primit un mesaj de la tata, accident pe calea vitan, o moto rosie (nu stie modelul) si o masina. Salvarea era inca acolo. Decat atat stiu, daca aveti detalii. Sanatate motociclistului! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
io, bogo Postat Iulie 15, 2013 Share Postat Iulie 15, 2013 Este evident ca decat atat stii! Multumim pentru informatie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TDMANDI Postat Iulie 15, 2013 Share Postat Iulie 15, 2013 nu din nou.. doamne fereste...de ceva grav Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
euforiu Postat Iulie 15, 2013 Share Postat Iulie 15, 2013 (editat) Gsxr(nou, nu stiu sa zic an) Fata facuta praf, curgea zeama din el, un megane negru in fata lui, o sandala(dama) in fata masinii/ trecere de pietoni Baiatu avea geaca pe el, vb/scria cu militianu. I-am facut semn dc e ok, mi-a facut semn ca e....Am plecat! Editat Iulie 15, 2013 de euforiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
clitz2003 Postat Iulie 15, 2013 Share Postat Iulie 15, 2013 vom urmari stirile , poate vom afla ceva mai mult ! sa speram ca nu va fi grav . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
euforiu Postat Iulie 15, 2013 Share Postat Iulie 15, 2013 Cand citesc pe topicurile de accidente, 90% o ard Doamne fereste si de echipament,...... Nu va mai ca+*cati atata pe voi! A mai cazut ieri unu la Big si n-a mai zis nimeni nimic,.... Sa fie comment acolo..... Sa fii activ pe ciat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dacicul Postat Iulie 15, 2013 Share Postat Iulie 15, 2013 (editat) Am primit un mesaj de la tata, accident pe calea vitan, o moto rosie (nu stie modelul) si o masina. Salvarea era inca acolo. Decat atat stiu, daca aveti detalii. Sanatate motociclistului! "decat" sanatate motociclistului! Editat Iulie 15, 2013 de dacicul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Iulie 15, 2013 Share Postat Iulie 15, 2013 Din cate am vazut a pierdut fata si s-a dus taras pana s-a infipt in coltul dreapta de la Megane Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Iulie 15, 2013 Share Postat Iulie 15, 2013 Conservarul a schimbat banda de pe 2 pe 1 acolo, se vede clar. E zonă de preselecţie unde deja nu mai ai voie să schimbi, pe lângă asta nici nu s-a asigurat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tsunami Postat Iulie 15, 2013 Share Postat Iulie 15, 2013 taica-tu e okay? slava domnului, moarte meganistilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valitaz Postat Iulie 15, 2013 Share Postat Iulie 15, 2013 Gsxr(nou, nu stiu sa zic an) o sandala(dama) in fata masinii/ trecere de pietoni adica , era in sandale de dama ?? ))) on ; sanatate motociclistului ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Iulie 15, 2013 Share Postat Iulie 15, 2013 taica-tu e okay? Da, mulţumesc, încă mai motocicleşte cănd are timp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crasdan Postat Iulie 15, 2013 Share Postat Iulie 15, 2013 culmea eu eram la semafor da pe partea opusa, splaiu uniri cu vitan la ora de condus in trafic ma uitam la semafor si vad accidentul pasagerul aruncat pe marginea borduri. no comment Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
euforiu Postat Iulie 15, 2013 Share Postat Iulie 15, 2013 adica , era in sandale de dama ?? ))) on ; sanatate motociclistului !Ultima fita O sa-ti iei si tu cand o sa cresti mare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Iulie 15, 2013 Share Postat Iulie 15, 2013 Din cate am vazut a pierdut fata si s-a dus taras pana s-a infipt in coltul dreapta de la Megane Suna a naibii de familiar... Riderul e ok? Fierul se repara... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valhalla Postat Iulie 15, 2013 Share Postat Iulie 15, 2013 Probabil schimbarea de banda a autoturismului a fost cauza.Am trecut pe acolo la cateva minute dupa producerea incidentului.Masina era foarte usor atinsa in spate, deci trag concluzia ca motociclistul a culcat-o cumva.Furca nu parea indoita.Pe jos era lichid de racire nu ulei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Iulie 15, 2013 Share Postat Iulie 15, 2013 Furca nu parea indoita.Pe jos era lichid de racire nu ulei. Dar omul... omul ce avea? Dati-l dracu de fier, omul sa fie intreg. Pe mine azi ma dureau iar toate de la vreme - accidentul meu a fost asemanator. Zicea cineva de o ambulanta - a fost nevoie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
euforiu Postat Iulie 15, 2013 Share Postat Iulie 15, 2013 (editat) Dar omul... omul ce avea? Dati-l dracu de fier, omul sa fie intreg. Pe mine azi ma dureau iar toate de la vreme - accidentul meu a fost asemanator. Zicea cineva de o ambulanta - a fost nevoie? Daca te interesa, citeai de la primul la ultimul post. Vb cu gaboru !' Ce crezi, e mort? Editat Iulie 15, 2013 de euforiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Iulie 15, 2013 Share Postat Iulie 15, 2013 Da, am citit de la primul la ultimul post, cu slalom printre nazistii de gramatica de la inceput. Unu' zicea de-o salvare, tu ziceai ca vorbea cu politistu'. Nu ma gandeam ca e mort, fereasca sfantu', speram doar sa fi scapat la fel de "ieftin" ca mine - fara fracturi, doar fierul indoit... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NIKU Postat Iulie 16, 2013 Share Postat Iulie 16, 2013 (editat) Am oprit eu sa intreb daca pot sa-l ajut cu ceva. Motociclistul era ok,prietena lui a fost luata cu ambulanta.Din ce am inteles de la el s-a lovit de bordura. Cel cu megane nu s-a asigurat cand a schimbat banda. Editat Iulie 16, 2013 de NIKU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valitaz Postat Iulie 16, 2013 Share Postat Iulie 16, 2013 Ultima fita O sa-ti iei si tu cand o sa cresti mare! hahaha ce-am mai ras . Am oprit eu sa intreb daca pot sa-l ajut cu ceva. Motociclistul era ok,prietena lui a fost luata cu ambulanta.Din ce am inteles de la el s-a lovit de bordura. Cel cu megane nu s-a asigurat cand a schimbat banda. in sfarsit detalii ! hai , asfalt uscat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Iulie 16, 2013 Share Postat Iulie 16, 2013 Renault-ul era aproape sa fie Peugeot...daca era Peugeot, era mai rau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
melciu Postat Iulie 16, 2013 Share Postat Iulie 16, 2013 Am oprit si eu, omu a zis ca se descurca. Sincer, la conditiile de trafic si urma de frana moto... o cam ardea baieteste. La urma aia ori venea ghiulea sa impresioneze pasagera, ori n-are treaba cu franele de vreun fel. Either way, era de evitat. Sorry 'bout that. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Iulie 16, 2013 Share Postat Iulie 16, 2013 Maimuţe la volan că şoferi nu poţi să zici.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Iulie 16, 2013 Share Postat Iulie 16, 2013 Pacat de motoreta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate