Ghita_Adrian90 Postat Iulie 22, 2013 Share Postat Iulie 22, 2013 Nu am putut oprii ma duc la alta filmare riderul era ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
glicerina Postat Iulie 22, 2013 Share Postat Iulie 22, 2013 (editat) absolunt inutil topicul asta, stim ca bikerul e bine ( asta e de bine ) si mai stim ca tie iti merge bine, te duci la alta filmare... Editat Iulie 22, 2013 de glicerina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smar2 Postat Iulie 22, 2013 Share Postat Iulie 22, 2013 ...si mai aflam si cat de prieten e intiatorul cu ortografia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icsu Postat Iulie 22, 2013 Share Postat Iulie 22, 2013 (editat) Eu am trecut pe acolo la ora 17:50 si era accident la trecerea de pietoni dupa fantana, in directia otopeni, un X3 intrase in funduletul unui superb Mini Cooper, politie doar, nimic f grav. Chiar langa fantana (in mijlocul intersectiei, unde poti intoarce) o solenza galbena dar nu taxi isi lua amenda sau ceva de genul. Accident masina ora 15:30, Romancierilor cu blvd Timisoara, descarcere si politie.. ajung acasa la 18:00 cand sa intru pe strada cioburi in intersectie.. azi a fost multa prostie in aer. Editat Iulie 22, 2013 de icsu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LucianU Postat Iulie 22, 2013 Share Postat Iulie 22, 2013 Nu se intelege nimic in topicul asta. Unu vb de accident moto fara detalii...altu de accidente de masina...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icsu Postat Iulie 22, 2013 Share Postat Iulie 22, 2013 (editat) Pai ori a fost accident moto dupa ce am trecut eu, ori a confundat accidentul auto cu unul moto. Astept si eu lamuriri. Editat Iulie 22, 2013 de icsu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Iulie 23, 2013 Share Postat Iulie 23, 2013 Eu am trecut pe acolo la ora 17:50 si era accident la trecerea de pietoni dupa fantana, in directia otopeni, un X3 intrase in funduletul unui superb Mini Cooper, politie doar, nimic f grav. Chiar langa fantana (in mijlocul intersectiei, unde poti intoarce) o solenza galbena dar nu taxi isi lua amenda sau ceva de genul. Accident masina ora 15:30, Romancierilor cu blvd Timisoara, descarcere si politie.. ajung acasa la 18:00 cand sa intru pe strada cioburi in intersectie.. azi a fost multa prostie in aer. si ieri pe la 22:00+ zona unirii 2 masini de politie, matiz alb sifonat bine... n-am vazut daca a fost si a 2-a masina sau.... politia a zis sa sun la biroul de presa absolunt inutil topicul asta, stim ca bikerul e bine ( asta e de bine ) si mai stim ca tie iti merge bine, te duci la alta filmare... Nu se intelege nimic in topicul asta. Unu vb de accident moto fara detalii...altu de accidente de masina...... da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jupanu77 Postat Iulie 23, 2013 Share Postat Iulie 23, 2013 (editat) Si eu am vazut odata un accident. Eram mai mititel, dar mi-l amintesc ca si cum s-ar fi intamplat ieri. Din fericire, atat biciclistul cat si elicopterul, sunt ok... Editat Iulie 23, 2013 de jupanu77 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Iulie 23, 2013 Share Postat Iulie 23, 2013 Moarte conservarului! Asfalt uscat si salutari cu faru. Fieru se repara. PS Se organizeaza vreun mars, ceva? Dan Popescu a declarat ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Iulie 23, 2013 Share Postat Iulie 23, 2013 Îmi pare rău să aud că s-a acidentat Mioriţa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kitkat_2202 Postat Iulie 23, 2013 Share Postat Iulie 23, 2013 Îmi pare rău să aud că s-a acidentat Mioriţa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
glicerina Postat Iulie 23, 2013 Share Postat Iulie 23, 2013 azi, unirii ora 14:00 soare intens, romana, soare din plin, victoriei soare din belsug. pe dreapta un motopolitist si pe stanga o banca. CASCATI bine ochii ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marc Marquez Postat Iulie 23, 2013 Share Postat Iulie 23, 2013 azi, unirii ora 14:00 soare intens, romana, soare din plin, victoriei soare din belsug. pe dreapta un motopolitist si pe stanga o banca. CASCATI bine ochii ! Dumnezeule, cred ca am vazut si eu banca...parea arsa de soare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Iulie 23, 2013 Share Postat Iulie 23, 2013 La alegere... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kitkat_2202 Postat Iulie 23, 2013 Share Postat Iulie 23, 2013 sorry... nu m-am putut abtine sa nu le atasez.. )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jupanu77 Postat Iulie 23, 2013 Share Postat Iulie 23, 2013 azi, unirii ora 14:00 soare intens, romana, soare din plin, victoriei soare din belsug. pe dreapta un motopolitist si pe stanga o banca. CASCATI bine ochii ! Ahhh, fuck... banca era? Am crezut ca e farmacie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MANNIX-600 Postat Iulie 23, 2013 Share Postat Iulie 23, 2013 ...macar daca spunea ce tip de moto a fost, la inceput, o dadeam (si) in deductii logice... ..la filmare o fi ajuns bine?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kitkat_2202 Postat Iulie 23, 2013 Share Postat Iulie 23, 2013 inchidem si noi topicul asta? o luam pe aratura ... si tocmai la sectiunea "accidente"... shame on us !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Iulie 23, 2013 Share Postat Iulie 23, 2013 /index.php?/topic/698238-incidentul-de-la-intersectie-de-la-favorit/&do=findComment&comment=3487098 By the way, ca sa va reamintiti cu cine aveti de a face . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
glicerina Postat Iulie 24, 2013 Share Postat Iulie 24, 2013 ..la filmare o fi ajuns bine?? Cred ca da, nu a mai deschis nimeni topic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Iulie 24, 2013 Share Postat Iulie 24, 2013 filmeaza un desen animat ceva??? raiderul e ok, se grabea sa prinda trenul spre litoral, mi-a rugat sa va transmit "SALUTARI DIN VAMA VECHE!" si isi cere scuze ca a uitat sa puna cricul.... d-aia era motoreta pe jos ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Iulie 24, 2013 Share Postat Iulie 24, 2013 filmeaza un desen animat ceva??? raiderul e ok, se grabea sa prinda trenul spre litoral, mi-a rugat sa va transmit "SALUTARI DIN VAMA VECHE!" si isi cere scuze ca a uitat sa puna cricul.... d-aia era motoreta pe jos ))) își cere scuze de la motoretă sau de la noi, comunitatea cîrcotașilor de pe motociclism.ro? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate