Mark81 Postat August 1, 2013 Share Postat August 1, 2013 Salutare, au cam decedat Thor Force -urile pe care le am de vre-o 5 ani si a venit vremea sa-mi iau niste genunchere. Poate cineva sa-mi recomande o genunchera ceva mai subtire in grosime sau eventual ceva "soft" cu care a avut o experienta placuta? Stiu ceva orteze subtiri, dar nu prea ma incanta sa cheltui 1000 eur la acest capitol.. Numa bine! Mark Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvan.fitiila Postat August 1, 2013 Share Postat August 1, 2013 (editat) Stiu ca nu-s de motocros, insa ca si idee de genunchere, astea mi-au fost foarte OK: http://www.motorteam.ro/motociclete/echipamente-motociclete?product_id=331&filter=169&sort=p.price&order=ASC De cativa ani le am si-s ... ca noi Au fost cazute de doua ori, iar plasa e inca intacta Editat August 1, 2013 de razvan.fitiila Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aurelro Postat August 1, 2013 Share Postat August 1, 2013 Salutare, au cam decedat Thor Force -urile pe care le am de vre-o 5 ani si a venit vremea sa-mi iau niste genunchere. Poate cineva sa-mi recomande o genunchera ceva mai subtire in grosime sau eventual ceva "soft" cu care a avut o experienta placuta? Stiu ceva orteze subtiri, dar nu prea ma incanta sa cheltui 1000 eur la acest capitol.. Numa bine! Mark tot Thor Force dar noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luciusmerlucius Postat August 1, 2013 Share Postat August 1, 2013 http://www.kronaumoto.ro/index.php/detalii/345 care le am eu sunt aproximativ ca si modelul de link, si sunt deja intrat in al doilea sezon de cazaturi cu ele si prezinta doar zgarieturi, mentionez ca le port peste pantaloni desi am avut recomandare calda de la colegi sa le bag pe interior . Eu cand le-am luat am dat 60 de lei pe ele . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pogor Postat August 1, 2013 Share Postat August 1, 2013 dainese knee v = 220 lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat August 1, 2013 Share Postat August 1, 2013 acerbis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vargoneti Postat August 1, 2013 Share Postat August 1, 2013 Thor Force , la clasa si pretul ala nu le bate nimeni , urmatorul pas peste sunt deja ortezele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
georgem Postat August 2, 2013 Share Postat August 2, 2013 dainese knee v = 220 lei Unde sunt 220? Saptamana trecuta am dat un telefon la Dual Motors si erau 250. http://www.motociclete.com.ro/magazin/protectii-dainese/genunchere-knee-v.html Sunt foarte bune, are sotia o pereche, probabil o sa-mi iau si eu (de fapt sa-i cumpar ei unele noi si sa le iau pe ale ei). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_danu Postat August 2, 2013 Share Postat August 2, 2013 Salutare, Numa bine! Mark Daca iti iei tot thor force, vezi ca gasesti destul de ieftin daca sapi un pic (eu mi-am luat de la moto-gear, 337.64 lei acum). Sunt diferente de pret foarte mari la produsul asta, la noi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pogor Postat August 4, 2013 Share Postat August 4, 2013 http://www.unitedmotors.ro/echipamente/protectii-moto-genunchi/53-dainese-protectii-moto-knee-v-black.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aurelro Postat August 4, 2013 Share Postat August 4, 2013 (editat) am gresit postul, cum se poate muta acolo unde trebuie? Editat August 4, 2013 de aurelro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aragon Postat August 4, 2013 Share Postat August 4, 2013 Nu`i stres dud . Pentru tipi cu genunchere daca tot recomandati dati si un link- de unde va luati voi mersi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanKTM Postat August 7, 2013 Share Postat August 7, 2013 In liga asta de pret Thor-urile nu au adversar. Chiar daca mie mi se par putin deranjante blalamalele alea din lateral ( care mananca si din pantaloni), mi se pare ca vin cel mai bine pe picior si ofera cea mai buna protectie din ce am probat. Am si niste niste EVS Strata insa sunt mult mai proaste si nu stau deloc fix. Thor-urile eu le-am cumparat din Anglia, si cu tot cu trasnport au ajuns la un pret mult mai bun decat scorurile care erau la vremea aceea in RO (acum circa 2 ani) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diles Postat August 7, 2013 Share Postat August 7, 2013 Thor Force la 300 ron in Bucuresti - cumparat astazi o pereche de la Razvan (metricmotion). Din pacate o sa le schimb saptamana viitoare cu o alta pereche L/XL, astea de azi (S/M) imi vin un pic cam cam strans chiar si pe sub pantaloni.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Garcya Postat August 18, 2013 Share Postat August 18, 2013 Eu mi-am luat cu 13 lire Thor Sector http://www.ghostbikes.com/products/Off-Road-Gear-Motocross-Armour/8027-thor-sector-motocross-knee-guards.html si le consider foarte bune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XorX Postat Septembrie 14, 2013 Share Postat Septembrie 14, 2013 din pacate pt mine am ajuns la orteze abia dupa ce mi-am terminat ligamentele. Eu sunt multumit de combinatia orteze medicale + genunchere de plastic. Asta ar fi o varianta cost-efective in plus mai poti purta ortezele si la alte sporturi (ex. ski) http://www.tehnica-medicala.ro/products/Genunchiera-stabilizatoare.html + http://accesorii-moto.ro/product_info.php/cPath/28_34/products_id/443 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi bv Postat Septembrie 20, 2013 Share Postat Septembrie 20, 2013 Vand armura Fox Race Frame, marime L - 100 Eur si genunchiere Thor Force, marime L/XL - 50 Eur. Sunt aproape noi, in stare perfecta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
trigonul Postat Octombrie 3, 2013 Share Postat Octombrie 3, 2013 puteti masura genuncherele. nu-mi dau seama daca mi-ar fi bune. sunt interesat. multumesc. lasa-ti si un contact m-am interesat un pic si imi sunt bune L-XL. nu am picioarele groase. lasa-ti mail la trigonul@gmail.com sau telefon 0742168099 sa mai vorbim detalii. multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin_ktm Postat Octombrie 5, 2013 Share Postat Octombrie 5, 2013 Thor Force la 300 ron in Bucuresti - cumparat astazi o pereche de la Razvan (metricmotion). Din pacate o sa le schimb saptamana viitoare cu o alta pereche L/XL, astea de azi (S/M) imi vin un pic cam cam strans chiar si pe sub pantaloni.. multumesc de informatie. intradevar, cel mai bun pret pt aceste genunchiere..din ce am vazut eu. recomand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Suzuki_RM_125 Postat Octombrie 6, 2013 Share Postat Octombrie 6, 2013 (editat) thor force sunt pe departe cele mai ok probate de mine insa nicicum nu pot inchide cizma Editat Octombrie 6, 2013 de Suzuki_RM_125 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aurelro Postat Octombrie 7, 2013 Share Postat Octombrie 7, 2013 (editat) vand genunchiere Thor Force, marime L/XL purtate dar in stare foarte buna - 50 Eur vand genunchiere Thor Force, marime L/XL purtate dar in stare foarte buna - 50 Eur s-au dat deja! Editat Octombrie 7, 2013 de aurelro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aragon Postat Octombrie 7, 2013 Share Postat Octombrie 7, 2013 Thor Force mda astea par sa stea bine pe picior dar cum e cu protectia la genunchi pare sa fie doar un material nu ceva solid ca un plasti adica daca dai pe o piarta ascutita cu genunghiul care e verdictul praf sau la plastic chiar daca se sparge nu se sparge piciorul sa nu intra prea rau ... intreb si eu . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aurelro Postat Octombrie 7, 2013 Share Postat Octombrie 7, 2013 Thor Force mda astea par sa stea bine pe picior dar cum e cu protectia la genunchi pare sa fie doar un material nu ceva solid ca un plasti adica daca dai pe o piarta ascutita cu genunghiul care e verdictul praf sau la plastic chiar daca se sparge nu se sparge piciorul sa nu intra prea rau ... intreb si eu . sub material e un plastic destul de dur! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
akun2500 Postat Octombrie 15, 2013 Share Postat Octombrie 15, 2013 Si materialul ala nu se rupe in timp ? sa se poarta pe sub pantaloni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Suzuki_RM_125 Postat Octombrie 16, 2013 Share Postat Octombrie 16, 2013 bineinteles ca genunchierele le porti sub pantaloni. duminica am probat pentru prima data thor force-urile, mi s-au parut foarte incomode fiindca iti tine piciorul fix, daaaar de protejat, nota 10 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate