orestte Postat August 6, 2013 Share Postat August 6, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
50bani Postat August 6, 2013 Share Postat August 6, 2013 BRAVO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serban.S Postat August 6, 2013 Share Postat August 6, 2013 Frumos. Bravo tie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat August 6, 2013 Share Postat August 6, 2013 foarte frumos...bravo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_tuning Postat August 6, 2013 Share Postat August 6, 2013 Splendid!!Ce traseu ai facut mai exact? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geanyiuly Postat August 6, 2013 Share Postat August 6, 2013 Nu inteleg o chestie...preturile de la benzinarie sunt din Italia??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shade Postat August 6, 2013 Share Postat August 6, 2013 Cum te-ai descurcat doar cu un topcase??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_Tex_ Postat August 6, 2013 Share Postat August 6, 2013 Nu inteleg o chestie...preturile de la benzinarie sunt din Italia??? Probabil pretul este din zona libera Livigno. Referitor la poze, frumoase, insa poate macar o ordine cronologica, daca nu s-a putut macar o pozitionare in spatiu. Eu am recunoscut cam toate locurile, dar cei care n-au fost cred ca ar trebui sa primeasca niste minime explicatii, altfel nu vad rostul topicului. N-are nimeni pretentia la romanul autobiografic pe care l-am facut eu cu RGA, dar macar 2 vorbe acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
guy_ana Postat August 6, 2013 Share Postat August 6, 2013 Unde e turnul ala "din Pisa"? Ca nu e chiar din Pisa..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat August 6, 2013 Autor Share Postat August 6, 2013 Splendid!!Ce traseu ai facut mai exact? acesta este traseul in mare facut de google : http://goo.gl/maps/88XeX in italia si elvetia am mers numai pe drumuri secundare....te saturi de viraje Nu inteleg o chestie...preturile de la benzinarie sunt din Italia??? da, in euro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kappy666 Postat August 6, 2013 Share Postat August 6, 2013 Unde e turnul ala "din Pisa"? Ca nu e chiar din Pisa..... Hermes,Slobozia,Ialomita.Tot acolo se pot vedea si Southfork Ranch si turnul Eiffel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat August 6, 2013 Autor Share Postat August 6, 2013 Cum te-ai descurcat doar cu un topcase??? pentru ~5500 km asta a fost bagajul nostru si a cuprins tot ce trebuie ca sa fie bine (haine de schimb, cosmetice..)...mai putin o pereche de sandalute pentru pasagera avand puncte de oprire la 700-1000km faceam "service" la haine si totul era curat Probabil pretul este din zona libera Livigno. Referitor la poze, frumoase, insa poate macar o ordine cronologica, daca nu s-a putut macar o pozitionare in spatiu. Eu am recunoscut cam toate locurile, dar cei care n-au fost cred ca ar trebui sa primeasca niste minime explicatii, altfel nu vad rostul topicului. N-are nimeni pretentia la romanul autobiografic pe care l-am facut eu cu RGA, dar macar 2 vorbe acolo. ma bucur ca mai circula lumea pe motor intradevar o poza si o descriere nu strica...insa nu sunt un bun orator referitor la ordinea pozelor sunt de pe mai multe carduri si nu am avut timp sa le ordonez rostul topicului este: Imagini din calatoriile pe 2 roti Unde e turnul ala "din Pisa"? Ca nu e chiar din Pisa..... e chiar originalul ...sau cine stie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaai Postat August 6, 2013 Share Postat August 6, 2013 Felicitari pentru ceea ce-ai facut , trebuie sa ai vointa nu gluma , mai pune poze ne mai delectam si noi privirea . Referitor la foto cu pretul benzinei de 4-5 ani nu am mai vazut in it preturi di astea ...acum este undeva la 1,75 benzina .... unde ai fotografiat-o ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat August 7, 2013 Share Postat August 7, 2013 ieri sau azi te-am vazut prin oras, chiar ma intrebam cand apar pozele felicitari pt tura, sper ca ti-au fost de folos informatiile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate