paulynos Postat August 23, 2013 Share Postat August 23, 2013 S-a dat cineva cu moto la la 2 luni dupa ce si-a rupt clavicula si nu a operat-o? Nu-mi fac iluzii dar , poate se intimpla vreo minune. da, eu am facut asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat August 23, 2013 Share Postat August 23, 2013 Hai ca poate va onorez si eu cu prezenta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eusebiu Postat August 26, 2013 Share Postat August 26, 2013 90% si je prezent:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neutrino Postat Septembrie 2, 2013 Share Postat Septembrie 2, 2013 vad ca se lasa greu pe 14-15! i will be there!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klux Postat Septembrie 2, 2013 Share Postat Septembrie 2, 2013 Domnu' patron m-a informat ca week-end-ul viitor o sa fie liber. Au mutat competitia de kart-uri la Bucuresti. Mutam si noi data pentru 7-8 Septembrie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neutrino Postat Septembrie 2, 2013 Share Postat Septembrie 2, 2013 Domnu' patron m-a informat ca week-end-ul viitor o sa fie liber. Au mutat competitia de kart-uri la Bucuresti. Mutam si noi data pentru 7-8 Septembrie? am vorbit acum cu viktor. competitia se muta in bucuresti, dar asta implica si prezenta patronilor in bucuresti. el a spus ca va reveni cu un telefon si ma anunta daca va ramane cineva acolo ca sa ne permita intrarea. eu sper sa se poata pentru ca sunt hotarat sa ajung si weekendul asta. momentan sunt eu si eusebiu. daca mai doriti sa va mai alaturati vreunul si pentru weekendul asta dati de stire. s-ar putea sa fim mai convingatori fiind mai multi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Septembrie 2, 2013 Share Postat Septembrie 2, 2013 Daca e pe 13-15 cred ca vin si io...sa va vad... sau sa ma dau... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Septembrie 2, 2013 Share Postat Septembrie 2, 2013 Ieri dimineata cand am vorbit cu domnul de la circuit ne-a spus ca ei vor fi la Bucuresti in weekend-ul asta (7-8), dar daca este anuntat inainte cate persoane vin si cand vor sa se dea, trimite pe cineva la circuit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi003 Postat Septembrie 2, 2013 Share Postat Septembrie 2, 2013 eu am ce cauta cu GS-u pe acolo? ) mai vine vreun GS? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neutrino Postat Septembrie 2, 2013 Share Postat Septembrie 2, 2013 Ieri dimineata cand am vorbit cu domnul de la circuit ne-a spus ca ei vor fi la Bucuresti in weekend-ul asta (7-8), dar daca este anuntat inainte cate persoane vin si cand vor sa se dea, trimite pe cineva la circuit. asadar ne strangem si noi cativa, sa facem impresie buna si sa ne lase pe circuit weekendul asta? eu am ce cauta cu GS-u pe acolo? ) mai vine vreun GS? poti veni si cu IJ, ural, cb, gs, s1000rr. orice autoturism categoria A este acceptat, mai important este echipamentul complet! in rest bani de gaz si pista sa ai ca de dormit poti sa dormi si cu cortu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Septembrie 2, 2013 Autor Share Postat Septembrie 2, 2013 Pentru mine ramine aceiasi data. Plecare pe 13 cu retur pe 15. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anonymous Postat Septembrie 2, 2013 Share Postat Septembrie 2, 2013 sper sa pot ajunge si eu in tribune... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eusebiu Postat Septembrie 2, 2013 Share Postat Septembrie 2, 2013 daca se poate noi mergem si acu si pe 13 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baz-v8 Postat Septembrie 6, 2013 Share Postat Septembrie 6, 2013 pista sa inteleg ca este gratis?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Septembrie 7, 2013 Share Postat Septembrie 7, 2013 Nimic nu e gratis pe lumea asta!150lei pe zi sau mai sunt si alte variante dar nu le stiu acum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nepotu_Lu_Zmoala Postat Septembrie 7, 2013 Share Postat Septembrie 7, 2013 Pana la urma se intampla ceva azi pe circuit sau nu ? Ca sa stiu daca vin sau nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angrenaj Postat Septembrie 8, 2013 Share Postat Septembrie 8, 2013 s-a intamplat si ieri (toata ziua) si azi. eu am dat o fuga de la Rasnov, si m-am dat sambata dupa-masa, juma de ora non-stop, din prima; si atat, ca eram cam rupt si trebuia sa ma intorc. au fost multe motoare (si stradale si de circuit), iar circuitul e foarte fain. din ce am vorbit cu tipul de acolo, w/e viitor ar fi tot la fel, de dimineata (9-10), pana spre 7. Adica, cat timp e vremea buna si nu e vreo etapa de campionat, circuitul e dechis. Peste 2 w/e e etapa de Karting, deci atunci nu se poate intra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catalin10 Postat Septembrie 9, 2013 Share Postat Septembrie 9, 2013 (editat) s-a intamplat si ieri (toata ziua) si azi. eu am dat o fuga de la Rasnov, si m-am dat sambata dupa-masa, juma de ora non-stop, din prima; si atat, ca eram cam rupt si trebuia sa ma intorc. au fost multe motoare (si stradale si de circuit), iar circuitul e foarte fain. din ce am vorbit cu tipul de acolo, w/e viitor ar fi tot la fel, de dimineata (9-10), pana spre 7. Adica, cat timp e vremea buna si nu e vreo etapa de campionat, circuitul e dechis. Peste 2 w/e e etapa de Karting, deci atunci nu se poate intra. si cat costa jumatatea de ora ?? sau cum ai procedat tu pt a te da? Editat Septembrie 9, 2013 de catalin10 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Septembrie 9, 2013 Share Postat Septembrie 9, 2013 Hmm, sa urmarim si vremea, din ce vad pe Accuweather, deocamdata nu arata foarte promitator... http://www.accuweather.com/en/ro/targu-secuiesc/272906/weekend-weather/272906 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Septembrie 9, 2013 Autor Share Postat Septembrie 9, 2013 Dor de duca si voie buna sa fie p.s. vremea arata foarte ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angrenaj Postat Septembrie 9, 2013 Share Postat Septembrie 9, 2013 si cat costa jumatatea de ora ?? sau cum ai procedat tu pt a te da? am platit o ora intreaga (30 ron). pt. toata ziua, platesti 150. am intrat, m-am dat, si dupa vreo ora a venit si tipul de la circuit. i-am zis cand am intrat, am completat un formular si cam asta a fost. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catalin10 Postat Septembrie 9, 2013 Share Postat Septembrie 9, 2013 Merci Angrenaj de informatie, e chiar tentant, cred ca vin si eu sambata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Septembrie 9, 2013 Share Postat Septembrie 9, 2013 Dor de duca si voie buna sa fie p.s. vremea arata foarte ok Dor de duca... e permanent, m-am nascut cu el. Si voie buna, mereu cand sunt pe drumuri. Timp si bani sa fie (si vreme cat-de-cat). Ma uitam la 4-13/15 C si ma gandeam... dimineata e frigut, daca sunt sub 10 C e mai greu cu aderenta nu? Just sayin', temperaturile mi s-au parut... zgarcite. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Septembrie 9, 2013 Autor Share Postat Septembrie 9, 2013 (editat) Si weekendul trecut a fost racoare de dimineata insa pina nu s-a incalzit un pic asfaltul, in jur de 11-12, nu s-a intrat. La 15-20 de grade, daca este uscata pista, aderenta este una care permite un mers in siguranta. temperaturile mi s-au parut... zgarcite Se face din ce in ce mai racoare iar asta este un motiv pentru care trebuie sa ne bucuram de vremea buna ... cit inca mai avem Editat Septembrie 9, 2013 de Denis_sbz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tsunami Postat Septembrie 23, 2013 Share Postat Septembrie 23, 2013 pana la urma a mai fost careva? s-a tinut ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate