Beatrice Postat August 27, 2013 Autor Share Postat August 27, 2013 Cuprinde exact ce ne intereseaza: Portile de Fier, Anina, Sarmizagetusa... Transalpina nu e scopul pentru care mergem, ne intoarcem pe acolo ca sa nu o luam pe DN66, pe unde se lucreaza si e aglomerat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
euforiu Postat August 27, 2013 Share Postat August 27, 2013 Duminica la ce ora planuiti sa plecam de acolo si pe la ce ora crezi ca suntem in Bucuresti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat August 27, 2013 Autor Share Postat August 27, 2013 De plecat de acolo in jur de ora 10, maxim (depinde cat se bea in noaptea anterioara ). De ajuns, daca mergem ata, in jur de ora 19 (include si "pauza de masa"). Totusi, este orientativa ora, nu poti stii exact cum vor decurge lucrurile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
euforiu Postat August 27, 2013 Share Postat August 27, 2013 Nu-i rau! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-UFO- Postat August 29, 2013 Share Postat August 29, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat August 29, 2013 Autor Share Postat August 29, 2013 Nu era Yeeep & Yaaap? Parca asa ii cheama pe cateii lui. On topic: Baietii ziceau sa urcam si pana la Hunedoara sa vizitam Castelul Corvinilor. Din Hateg in Hunedoara sunt doar 30km. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrrian Postat August 29, 2013 Share Postat August 29, 2013 Ce bine că a ieșit Anina. Mă alătur cu banditul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hardKnot Postat August 30, 2013 Share Postat August 30, 2013 vreau sa trag o fuga la portile de fier & CO de vreo 2 ani si n'am reusit... Sunt putin constrans pe jumatatea asta de sezon, dar daca ma descurc vin si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Divingpixel Postat August 30, 2013 Share Postat August 30, 2013 Daca nu am nimic de facut ajung si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
trifi Postat Septembrie 1, 2013 Share Postat Septembrie 1, 2013 (editat) Poate reusim daca ne permite timpul si aveti chef la cascada Bigar, e chiar pe in drumul nostru. Una din cele mai frumoase cascade din lume: http://www.theworldgeography.com/2013/01/unique-waterfalls.html . Cam aici ar fi cascada. Editat Septembrie 1, 2013 de trifi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Septembrie 2, 2013 Autor Share Postat Septembrie 2, 2013 Da, e draguta. Dar nu e cum pare in poze, are 3m gen. ) Pana diseara spuneti-mi ce camere vreti fiecare, cei care veniti. Maine dimineata vreau sa fac rezervare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiz Postat Septembrie 2, 2013 Share Postat Septembrie 2, 2013 O camera dubla pentru mine. Merci. Ilie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Septembrie 2, 2013 Autor Share Postat Septembrie 2, 2013 Te-am trecut pe lista Haideti, cine mai doreste, cine mai pofteste. Daca nu va hotarati mai repede, riscati sa dormiti in camera cu aia 2 din capu' listei, ca stau in camera cu 3 paturi si vor o "prospatura" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Septembrie 2, 2013 Share Postat Septembrie 2, 2013 (editat) Deci unde se face razervarea ?????? Este tarziu maine pt o rezervare de o camera single ? Ms . Resita hotel Turist ? sambata / duminica ? Editat Septembrie 2, 2013 de vik55 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Septembrie 2, 2013 Autor Share Postat Septembrie 2, 2013 Sambata noapte. Daca vrei, eu maine fac rezervarile, dimineata. Da-mi maine un msg daca e si iti fac si tie Resita, Hotel Turist. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CND Postat Septembrie 2, 2013 Share Postat Septembrie 2, 2013 Poate vin si eu .... Nu e nevoie de rezervare pentru mine. Pana la urma care e traseul? Cu Anina sau fara ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sei Postat Septembrie 2, 2013 Share Postat Septembrie 2, 2013 Poate vin si eu .... Nu e nevoie de rezervare pentru mine. Pana la urma care e traseul? Cu Anina sau fara ? Traseu: http://goo.gl/maps/ACQ6O Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Septembrie 3, 2013 Autor Share Postat Septembrie 3, 2013 Poate vin si eu .... Nu e nevoie de rezervare pentru mine. Pana la urma care e traseul? Cu Anina sau fara ? Pai in titlu topicului nu avem "Anina"? ) Vezi ca harta e pe prima pagina; si e si pe feisbuc, pe grup. Deci camere? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzeapa Postat Septembrie 3, 2013 Share Postat Septembrie 3, 2013 S-ar putea sa merg si eu ..insa nu sunt 100% sigur si n-as vrea sa incurc cu rezervarea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CND Postat Septembrie 3, 2013 Share Postat Septembrie 3, 2013 Traseu: http://goo.gl/maps/ACQ6O Pai in titlu topicului nu avem "Anina"? ) Vezi ca harta e pe prima pagina; si e si pe feisbuc, pe grup. Deci camere? THX ! Am vazut Lumina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FanFane Postat Septembrie 3, 2013 Share Postat Septembrie 3, 2013 Salut, Cred ca o sa vin si eu. Am fost plecat din tara 10 zile si de abia aseara am vazut tura. Nu vreau nici eu sa va incurc cu rezervarea ca sunt cam obosit dupa vacanta si nu stiu daca o sa fiu in forma. Eventual mai facem o rezervare pe vineri cei care pot confirma mai tarziu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Septembrie 3, 2013 Share Postat Septembrie 3, 2013 Salut, Nu vreau nici eu sa va incurc cu rezervarea ca sunt cam obosit dupa vacanta si nu stiu daca o sa fiu in forma. Eventual mai facem o rezervare pe vineri cei care pot confirma mai tarziu. Da aici ma inscriu si eu , nu pot sa fiu sigur decat vineri in jur de ora 13 : 00 Ms. pt intelegere . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Septembrie 3, 2013 Autor Share Postat Septembrie 3, 2013 (editat) Am facut rezervare; problema este ca inca nu stie sigur ca are atatea camere si ma suna maine tanti sa imi confirme. Deci: 3 single, 3 duble, 2 twin. Editat Septembrie 3, 2013 de Beatrice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nepotu_Lu_Zmoala Postat Septembrie 3, 2013 Share Postat Septembrie 3, 2013 Salut, M-as inscrie si eu pe lista doar daca vreti sa facem traseul invers (buc- pitesti-valcea-trans-petrosani-hateg-etc). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Septembrie 3, 2013 Autor Share Postat Septembrie 3, 2013 Nope Traseul invers pe TA l-am facut de cateva ori si ne-am saturat de el. Sorry. Daca te razgandesti, anunta-ma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate