cmd Postat Aprilie 29, 2014 Share Postat Aprilie 29, 2014 este etapa de karting in weekend,am vb si nu au loc nici macar pe 1,2 mai pe skat kart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Aprilie 29, 2014 Share Postat Aprilie 29, 2014 haideti pe Bacau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Aprilie 30, 2014 Share Postat Aprilie 30, 2014 cum e vremea de pe 1-2 mai? cica preturile au luat-o razna la Bacau! Baieti, serios acum, hai sa ne organizam pt un Serres, trackday de 2 zile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristilvk Postat Aprilie 30, 2014 Share Postat Aprilie 30, 2014 asta cu serresu suna bine...oricum, decat sa merg de 2 ori la targu mai bine merg odata la serres Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eusebiu Postat Aprilie 30, 2014 Share Postat Aprilie 30, 2014 care este costul pentru 2zile?drum,cazarw,tot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristilvk Postat Aprilie 30, 2014 Share Postat Aprilie 30, 2014 mai este un detaliu...cauciucurile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jinxy Postat Aprilie 30, 2014 Share Postat Aprilie 30, 2014 Si pe mine ma intereseaza serres. Musai imi doresc sa ajung vara asta! Desi as baga si niste targu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Mai 1, 2014 Share Postat Mai 1, 2014 La un timp de peste 1.30 merg caucicuri second. Fata nu se toceste. E camping amenajat in circuit, apa, curent electric, dusuri. Nu are sens sa dati banii pe cazare. Mincare de la Lidl, etc, e supermarket la mai putin de 1km de circuit. Un gratar, chiar electric, rezolva masa de seara. Sau, se poate minca un gyros cu pina in max 5 euro. Vara nu aveti ce face pe Serres, doar din septembrie incolo. E foarte cald, de la ora 10-11 dim, sint deja 30grd. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jinxy Postat Mai 1, 2014 Share Postat Mai 1, 2014 Stiu ca asta nu e topicul de serres, dar poate ar fi foarte util daca ar avea cineva bunavointa si timpul sa scrie un ghid de "best practice" pentru serres. De genul: te duci pe drumul ala, te cazezi acolo, trebuie sa ai la tine aia, aia si aia, in perioada aia etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Mai 1, 2014 Share Postat Mai 1, 2014 Se merge primavara si toamna, sint 650km , cu duba se parcurg in 9-10 ore. La Serres se poate dormi unde se doreste, la hotel de n stele, sau la cort la circuit, cum am mai spus , exista camping amenajat in spatele circuitului. Ce trebuie sa aveti? O trusa de scule, standere, scaun, canistra de benzina, pilnie. Un cauciuc spate uzat pe jumatate, ajunge pt o zi intreaga, unul fatza second in stare buna tine si 3 zile.Ideal este sa aveti si a doua janta spate pe care sa montati de acasa cauciucul spate. AColo, timpul alocat servisarii moto trebuie sa fie cit mai scurt, ca sa va bucurati 100% de excursie. Benzina e bine s-o cumparati din RO, o canistra de 20l e suficienta. Cel mai ieftin transport este cu duba in care se incarca 3 motorete si 3 pasageri. O camera la Elpida costa cam 50 euro pt 2 paturi., insa e pacat sa dati banii la cazare, de 50 euro va luati un cauciuc spate bun. Mincarea la supermarket costa aprox ca in RO. Traseul e Giurgiu-Pleven-Sofia-Kulata- Serres. Trebuie mers regulamentar, politia sta numai pe zonele cu restrictie, si sint multe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Mai 3, 2014 Share Postat Mai 3, 2014 este etapa weekendul asta la targu ,baietii nu au vrut sa ne primeasca nici macar joi si vineri decat daca suntem 10 insi,au zis ca daca suntem mai putini o sa ne bage cand au ei masa de pranz 1h si asta doar joi,vineri deja era deja "favorul "prea mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Mai 3, 2014 Share Postat Mai 3, 2014 Serres trebuie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eusebiu Postat Mai 3, 2014 Share Postat Mai 3, 2014 si mai sare lumea de poponeata ca ne purtam de'an pulea cu ungurii!cand vrei respect ofera respect la toamna bag serres clar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Mai 3, 2014 Share Postat Mai 3, 2014 (editat) trebuie si un Serres Editat Mai 3, 2014 de cmd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Mai 4, 2014 Share Postat Mai 4, 2014 Banii de 2 Secuiesc, ajung pt un Serres de 2 zile full. Sa mergeti la sala macar de 3 ori inainte de Serres, sa va antrenati , ca altfel, faceti febra musculara, de a doua zi nu mai sinteti buni de nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vassalp Postat Mai 5, 2014 Share Postat Mai 5, 2014 si mai sare lumea de poponeata ca ne purtam de'an pulea cu ungurii!cand vrei respect ofera respect la toamna bag serres clar Tin sa te anunt ca patronul la Targu este roman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Mai 14, 2014 Share Postat Mai 14, 2014 Un clip cu niste amici care au fost weekendul trecut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fritz_2486 Postat Mai 15, 2014 Share Postat Mai 15, 2014 Vad ca baietii merg la 1:06-1:05. Care-i recordul acolo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Mai 15, 2014 Share Postat Mai 15, 2014 Din cite stiu de la cei din zona, undeva pe la un minut/tur. p.s. Daca nu va ploua, si weekendul asta se anunta motorete acolo, cel putin 2 grupuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eusebiu Postat Mai 16, 2014 Share Postat Mai 16, 2014 denis din cate stiu a scos 1.1 si eu am reusit un chinuit 1.6-7! denis noi cand bagam o tura? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Mai 16, 2014 Share Postat Mai 16, 2014 Pai organizati-va si poate vin si eu civil, cu masina. Sa va vad, sa va salut si sa mai stam la taclale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristilvk Postat Mai 16, 2014 Share Postat Mai 16, 2014 de ce civil? ai vandut dracovenia sau nu vrei sa`i intorci cauciucurile pe dos? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Mai 16, 2014 Share Postat Mai 16, 2014 Inca n-am vindut-o insa asta am in intetie iar o cazatura pe acolo m-ar da putin inapoi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eusebiu Postat Mai 16, 2014 Share Postat Mai 16, 2014 si ce iti iei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Mai 16, 2014 Share Postat Mai 16, 2014 O motoreta numai pentru pista. Sa pot da cu ea de pereti de citeva ori pe weekend Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate