cmd Postat August 6, 2015 Share Postat August 6, 2015 incearca pe viitor "lowest center of gravity" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat August 6, 2015 Share Postat August 6, 2015 Nu stiu la ce te referi este vreun riding-tip ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat August 6, 2015 Share Postat August 6, 2015 o pozitie a corpului/capului mai joasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat August 6, 2015 Share Postat August 6, 2015 Ah da, trebuie sa stau mult mai aplecat cu trunchiul si capul, am exersat asta a doua zi incepuse sa imi iasa mai bine insa tot stau prea perpendicular pe motor. Nici nu vreau sa fac asta fortat, trebuie sa imi gasesc un echilibru bun cand stau asa, nu sa stau fortat si sa pun greutate aiurea pe scarite si ghidon. Trebuie sa pun o sa mai aderenta ca aluneca si ceva pe rezervor tot pt aderenta mai buna si asa cred ca m-as simti mai comod. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat August 13, 2015 Share Postat August 13, 2015 cand se preconizeaza urmatoarea iesire ? » Post actualizat in 13 Aug 2015 09:02nu va e dor ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zimbrutza Postat August 13, 2015 Share Postat August 13, 2015 propune tu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat August 13, 2015 Share Postat August 13, 2015 sfarsit de luna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zimbrutza Postat August 13, 2015 Share Postat August 13, 2015 weekendul cu rosbk? 29-30? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat August 13, 2015 Share Postat August 13, 2015 da,daca nu mergem la rosbk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zimbrutza Postat August 13, 2015 Share Postat August 13, 2015 mie imi suna bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat August 13, 2015 Share Postat August 13, 2015 Ai reusit sa schimbi cauciucurile? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zimbrutza Postat August 13, 2015 Share Postat August 13, 2015 Pana acum nu, dar am avut altele pe cap si in afara de o Cheia si niste Amckart nu am mai scos motorul. Pana atunci sigur le schimb cu GP Racer. Sper sa merite la cata reclama li se face Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi_papi Postat August 13, 2015 Share Postat August 13, 2015 Alea sunt 80-20. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zimbrutza Postat August 13, 2015 Share Postat August 13, 2015 80 track sau 80 road? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat August 13, 2015 Share Postat August 13, 2015 (editat) @Gabi : @Alex daca vrei sa scoti un timp bun si sa le folosesti cateva iesiri bune la capacitatea lor maxima trebuie sa folosesti setul decat in pista si neaparat cu incalzitoare ca sa le prelungesti viata,daca te gandesti sa le cumperi noi sa faci ocazional trackday si in rest sa le folosesti pe strada o sa le strici si arunci pe fereastra 1500ron Editat August 13, 2015 de cmd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi_papi Postat August 13, 2015 Share Postat August 13, 2015 80track 20road....ca si K3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kinkey Postat August 13, 2015 Share Postat August 13, 2015 (editat) Si, George, cand afli daca mergi la rosbk? Altfel, eu o sa vin cu cea mai mare placere cu prima ocazie ;D Si aduc tzuica aia cu miere =D Editat August 13, 2015 de Kinkey Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat August 13, 2015 Share Postat August 13, 2015 @George : in saptamana cu iesirea si sa vedem cum se prezinta umarul pana atunci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zimbrutza Postat August 13, 2015 Share Postat August 13, 2015 (editat) @Gabi : @Alex daca vrei sa scoti un timp bun si sa le folosesti cateva iesiri bune la capacitatea lor maxima trebuie sa folosesti setul decat in pista si neaparat cu incalzitoare ca sa le prelungesti viata,daca te gandesti sa le cumperi noi sa faci ocazional trackday si in rest sa le folosesti pe strada o sa le strici si arunci pe fereastra 1500ron le incalzesc 250 km pana acolo pe DN1, se pune? Stiu ce zici, pentru asta imi trebuie transport pana acolo, dar fiind si etapa de rosbk, slabe sanse... Cand am mai fost, am mers cu Alex de la Monsters si este mult mai misto sa poti sa cari mai multe, sa nu mai ai stresul si oboseala drumului pe moto pana acolo, dar asta e, n-avem logistica tuica cu miere you say? Editat August 13, 2015 de Zimbrutza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kinkey Postat August 13, 2015 Share Postat August 13, 2015 Slivovice - tuica cu miere de la distileria R. Jelinek din Cehia. ;D Daca nu e sa fie pentru ultimul weekend, facem weekendul de dupa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat August 13, 2015 Share Postat August 13, 2015 este etapa de karting in weekendul 5,6 sep Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi_papi Postat August 13, 2015 Share Postat August 13, 2015 Deci in ultimul we sau la toamna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat August 13, 2015 Share Postat August 13, 2015 (editat) Sunt zilele orasului atunci pe 29-30 august,noi am fost si anul trecut tot atunci,a fost nebunie cu cazarea . Editat August 13, 2015 de cmd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c3h2o Postat August 13, 2015 Share Postat August 13, 2015 Sunt zilele orasului atunci pe 29-30 august,noi am fost si anul trecut tot atunci,a fost nebunie cu cazarea . CORT. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat August 13, 2015 Share Postat August 13, 2015 Cand vreti sa mai veniti Gabi ? » Post actualizat in 13 Aug 2015 12:39CORT. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate