PzKpfW Postat Noiembrie 12, 2022 Share Postat Noiembrie 12, 2022 32 minutes ago, Tzitzicat said: Verst…..casca de sef de formatie E cu foiță de aur. No joke. 17 hours ago, pomo said: Să fie tot omagiu pt fondatorul care a murit acum ceva timp în urmă? Nah, cred că este încă pilot Red Bull. Are ditamai logo-ul și pe casca normală. La Interlagos are doar o altă schemă de culori. La fel, Mick Schumacher, Perez, Hamilton, Leclerc și Vettel. Pentru cine nu a văzut cum a luat Kevin pole-ul, poate vedea aici. Cursa de sprint în seara asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzitzicat Postat Noiembrie 12, 2022 Share Postat Noiembrie 12, 2022 Acum 43 minute, PzKpfW a spus: 1 oră în urmă, Tzitzicat a spus: Verst…..casca de sef de formatie E cu foiță de aur. No joke. Nu am zis altceva Ia si titlul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Noiembrie 12, 2022 Share Postat Noiembrie 12, 2022 Titlul de campion sau de cocalar? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Noiembrie 12, 2022 Share Postat Noiembrie 12, 2022 Cu tot cu casca aurită, ca Hamilton nu-i niciunul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Noiembrie 12, 2022 Share Postat Noiembrie 12, 2022 O, vai! Aceste cuvinte ne doare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Noiembrie 12, 2022 Share Postat Noiembrie 12, 2022 Primă linie Mercedes mâine la start. Red Bull au dat-o de gard cu alegerea gumelor lui Verstappen astăzi. Deși Horner spune că asta le dă mai multă flexibilitate cu strategia mâine. În rest multe dueluri. Probabil mai multe decât vor fi mâine în cursa principală. O cursă frumoasă. Nu înțeleg cine, ca spectator, poate fi împotriva acestor curse. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiy32 Postat Noiembrie 12, 2022 Share Postat Noiembrie 12, 2022 Acum 30 minute, PzKpfW a spus: O cursă frumoasă. Nu înțeleg cine, ca spectator, poate fi împotriva acestor curse. Uzura tehnica si a pilotilor e mare in cursele de sprint.Plus riscul de accidente. Pe principiul asta sa se dea o tura ,doua.Si sa vezi atunci spectacol.Cu DRS de la start.Sa vezi atunci show. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Noiembrie 13, 2022 Share Postat Noiembrie 13, 2022 M-am uitat și eu aseară la sprint, de departe mai animat decât cursele pe care le-am mai vizionat în ultima vreme! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Noiembrie 13, 2022 Share Postat Noiembrie 13, 2022 On 11/12/2022 at 5:34 PM, Tzitzicat said: A la Fernandez Cât de mult s-a schimbat Sebică - de la faze de genul: ...la: OG306.mp4 Pneurile rămase disponibile pentru fiecare pilot: Verstappen, Ricciardo, Tsunoda și Latifi, singurii cu 2 seturi noi de Soft-uri. De văzut dacă le va fi util. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzitzicat Postat Noiembrie 13, 2022 Share Postat Noiembrie 13, 2022 De la casca i se trage si trasa 5 secunde, sau o fi de trafic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Noiembrie 13, 2022 Share Postat Noiembrie 13, 2022 "cumulii de factori continuă" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Noiembrie 13, 2022 Share Postat Noiembrie 13, 2022 Bravos Russel!! ...si Alonso a facut o cursa f buna!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Noiembrie 13, 2022 Share Postat Noiembrie 13, 2022 O cursa nebuna dar nu prea rea pana la urma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Noiembrie 13, 2022 Share Postat Noiembrie 13, 2022 Cam exagerată penalizarea, erau practic unul lângă altul. Racing incident. Trebuia să-i lase loc de un monopost acolo. Nu a fost niciodată atâta loc. Dar nu prea ai cum să-i dai penalizare lui Hamilton în Brazilia, nu-i așa? Nu că ar fi contat per total, Mercedes au fost clar mai rapizi astăzi. Surprinzător cât de slabi au fost Red Bull. Motor detunat la sfârșit de sezon? Consum excesiv de gume? Resurse orientate în întregime spre 2023? Probabil toate la un loc. Schimbul de generații s-a făcut la Mercedes; Russell are de acum avantaj față de Hamilton. Detaliu interesant: God Save the King a fost cântat pentru prima dată pentru un câștigător în F1. Foarte urât gestul lui Verstappen față de Pérez în schimb. I s-a spus să-l lase să treacă înapoi dacă nu reușea să-l depășească măcar pe Alonso. Nu a făcut-o, și a spus pe radio când a fost întrebat de ce (nu a fost transmis live): "(...) I gave you my reasons. Is that clear?". Era deja cunoscut faptul că Pérez este doar un lacheu pentru Verstappen, acum a devenit oficial. Cam la fel de penibilă cererea (repetată) lui Leclerc să-i fie cedată poziția lui Sainz "pentru campionat". Nu ai cum să-i iei un podium lui Sainz pentru asta. Îmi pare rău pentru Magnussen și Vettel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Noiembrie 13, 2022 Share Postat Noiembrie 13, 2022 Pe final, Leclerc se milogea pt schimb de pozitie cu Sainz, pe cand Wax a trecut pe langa Perez ca acceleratu prin halta...., desi Perez ar fi avut nevoie de punctele alea in clasamentul pilotilor..... Patetic gestul lui Wax, dpmdv __________ Panzer: am postat in acelasi timp, cam aceasi idee :)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Noiembrie 13, 2022 Share Postat Noiembrie 13, 2022 Nu știu ce v-o fi plăcut, m-am uitat la toată cursa, n-am adormit dar nici n-am văzut nimic! La ăștia sunt permise așa, pe față, ordinele de echipă?!? Patetic, ce plm competiție e asta?!? putinică exaltat ca de obicei, "safety car, safety car!". Cioara mațu'. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Noiembrie 13, 2022 Share Postat Noiembrie 13, 2022 13 minutes ago, apriliacluj said: Patetic gestul lui Wax, dpmdv Absolut. Urât, gratuit și penibil. Răspunsul lui Verstappen: nzpgA.mp4 Reacția lui Pérez: 5qzeg.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Noiembrie 13, 2022 Share Postat Noiembrie 13, 2022 Pai a uitat ca anul trecut fara ajutorul lui Perez poate nu era campion mondial :)) atunci in ultima cursa, chiar i-a multumit pt ajutorul acordat.... in fine, la chestii de astea se vede caracterul unui om.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Noiembrie 13, 2022 Share Postat Noiembrie 13, 2022 Acum 21 minute, PzKpfW a spus: Absolut. Urât, gratuit și penibil. Răspunsul lui Verstappen: nzpgA.mp4 5 MB · 0 downloads Reacția lui Pérez: 5qzeg.mp4 6 MB · 0 downloads De . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Noiembrie 13, 2022 Share Postat Noiembrie 13, 2022 Acum 5 minute, apriliacluj a spus: Pai a uitat ca anul trecut fara ajutorul lui Perez poate nu era campion mondial :)) atunci in ultima cursa, chiar i-a multumit pt ajutorul acordat.... in fine, la chestii de astea se vede caracterul unui om.... Frumoasa intenția lui Perez însă din păcate nu i-a folosit cu nimic lui Vers. Cu absolut nimic. Deci avem miza pentru ultima cursa din sezon. Eu sper sa câștige Charles Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Noiembrie 13, 2022 Share Postat Noiembrie 13, 2022 Se pare că motivul ar fi faptul că la Monaco Pérez ar fi băgat intenționat monopostul în zid în Q3 când avea cel mai bun timp - ceea ce a dus la oprirea sesiunii și implicit la pole pentru el. Pérez ar fi recunoscut asta față de Marko. Sună puțin a teorie a conspirației. Și chiar dacă este adevărat, este teribil de stupid din partea lui Verstappen să rupă relația relativ bună pe care o avea cu Pérez pentru un amărât de loc 6. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Noiembrie 13, 2022 Share Postat Noiembrie 13, 2022 Răzbunarea e arma... lui wax! Campionatul mondial de labă... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Noiembrie 13, 2022 Share Postat Noiembrie 13, 2022 Nu știu dacă, chiar a spus-o Perez(prima fraza) însă e amuzant omu. Poate ar trebui sa se concentreze mai mult pe pilotat decât pe "câștigat titluri" pentru Verst. La ultimul restart de sub SC el era bine merci la jumătate de km de Ham . Asa vroia sa câștige puncte? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Noiembrie 13, 2022 Share Postat Noiembrie 13, 2022 51 minutes ago, PzKpfW said: când avea cel mai bun timp - ceea ce a dus la oprirea sesiunii și implicit la pole pentru el. Erratum - Pérez nu a luat pole-ul atunci, avea cel de-al 3-lea timp. A plecat deci de pe 3, cu Verstappen în urma lui, pe 4. A reușit să câștige datorită strategiei mărețe a celor de la Ferrari, care au plecat din prima linie, cu Verstappen terminând pe 3. Treaba cu Multi 21 dintre Vettel și Webber în 2013 este nimic pe lângă asta. Acolo măcar se luptau pe circuit pentru victorie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sasesase Postat Noiembrie 14, 2022 Share Postat Noiembrie 14, 2022 (editat) 10 hours ago, ENEOS said: Nu știu ce v-o fi plăcut, m-am uitat la toată cursa, n-am adormit dar nici n-am văzut nimic! La ăștia sunt permise așa, pe față, ordinele de echipă?!? Patetic, ce plm competiție e asta?!? putinică exaltat ca de obicei, "safety car, safety car!". Cioara mațu'. Tu ce astepari ai de la F1? Ca in cursa au cam fost de toate, depasiri, recuperari, safty car pe final, strategii, cateva atingeri etc. Ce alte asteptari ar mai fi din partea ta pentru a-ti place o cursa de F1? 10 hours ago, PzKpfW said: Absolut. Urât, gratuit și penibil. Exact…e deja campion, nu era vorba de victorie sau altceva, iar Perez e genul de pilot placut. As fi inteles daca era obligat sa fie coechipier cu Ocon sau alt nesuferit, dar Perez mereu a fost fair. Cu gesturi de genu se da rau cu bota in balta. Macar de ar fi spus pe Radio ca e prea riscant sa cedeze si ca se revanseaza la Yas, macar daca isi cerea scuze orecum…dar rahatu ala spus pe radio. Absolut penibil. Acuma are nevoie de multe curse si mult fair play ca sa demonstreze ca nu este un rahat monumental Editat Noiembrie 14, 2022 de sasesase Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate