Admin l.u.v Posted February 26 Admin Share Posted February 26 Mare pilot! Mi-a plăcut mult filmul Rush.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
apriliacluj Posted February 28 Share Posted February 28 deci, weekendul asta incepe! 23 de curse diiii Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PzKpfW Posted February 28 Share Posted February 28 1 hour ago, apriliacluj said: 23 de curse *De etape. Curse vor fi 29 în total, pentru că și 6 de sprint: Azerbaidjan, Austria, Belgia, Qatar, SUA (CotA) și Brazilia (São Paulo GP). După teste, asta ar fi ordinea așteptată (în funcție de variile surse): Da, Aston Martin se pare că au nimerit-o anul ăsta, după ce au dat-o de gard sezonul trecut. Aș vrea să-l văd pe taica Alonso la bătaie sus. Iar Red Bull se pare că se gândesc să vândă echipa Alpha Tauri (sau în cel mai bun caz s-o mute în UK, lângă RBR). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
apriliacluj Posted February 28 Share Posted February 28 Acum 52 minute, PzKpfW a spus: După teste, asta ar fi ordinea așteptată (în funcție de variile surse): n-as crede ca McLaren sa fie ciuca bataii undeva pe la locul 5-6 (din 10 echipe) as zice ca vor termina, un mijloc solid Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PzKpfW Posted February 28 Share Posted February 28 Nu au mers deloc bine în teste, au un monopost cu probleme. Norris a fost teribil de nemulțumit, spunea Buxton că l-a văzut dând cu pumnul în perete. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
apriliacluj Posted February 28 Share Posted February 28 isi revin ei, doara sunt McLaren au baza solida si experienta, buget, rezolva ei problemele Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PzKpfW Posted February 28 Share Posted February 28 De notat că anul ăsta le-a plecat și șeful de echipă, Seidl, cel creditat cu performanțele din ultimele sezoane. Team principal a ajuns Andrea Stella, fostul inginer de cursă al lui Alonso la Ferrari. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
danypop Posted March 3 Share Posted March 3 Hehe, Alonso în top după primele doua antrenamente Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
apriliacluj Posted March 3 Share Posted March 3 Stie batranu' cu covrigu' Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ENEOS Posted March 3 Share Posted March 3 aiogura cică e cu 6-7 kg mai ușoară o mașină fără vopsea. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
danypop Posted March 3 Share Posted March 3 E vopsea la pensulă, emailată Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bmdbmw Posted March 4 Share Posted March 4 (edited) Abereaza cu 6-7kg de vopsea, pana si o masina normala e vopsita cu aproximativ 1kg de vopsea Probabil au halit ca pelicanii informatia asta cu vopsea lansata in unul din podcasturile puse pe youtube de "motorsport cast". Sunt informatii bune acolo, dar asta cu vopseaua e absurda. Edited March 4 by bmdbmw Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PzKpfW Posted March 4 Share Posted March 4 (edited) Informații corecte sunt greu de obținut în acest sens. Am citit la un moment dat că un automobil normal (turism) are între 4 și 10kg de vopsea pe el, în funcție de calitate și straturi. În F1, a declarat cineva de la Alfa Romeo anul trecut că vopseaua cântărește cam 6kg - probabil de acolo și-au luat comentatorii despre care vorbiți referința. Bineînțeles, având în vedere cât de înșelătoare pot fi declarațiile în F1 nu înseamnă că cifra asta este reală. Pare totuși să fie în grafic în raport cu alte declarații asemănătoare: cineva de la Red Bull spunea acum câțiva ani că doar trecerea de la vopseaua lucioasă la cea mată a însemnat un câștig de vreo 600g. Oricum nu știu cât de relevantă mai este discuția în contextul actual, având în vedere că monoposturile nu mai sunt "vopsite" ci în mare parte colantate. Curios să văd dacă se concretizează ritmul lui Alonso în quali și mai ales în cursă. E clar că au un monopost rapid, mai ales în vedere că și Stroll (încă nerecuperat după operație) este destul de sus. Recunosc, nu mă așteptam. Credeam că Red Bull vor domina copios. Edited March 4 by PzKpfW Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
danypop Posted March 4 Share Posted March 4 Hai senioru' Alonso Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PzKpfW Posted March 4 Share Posted March 4 Îmi pare bine de taica Alonso, cred că mai are lucruri de arătat și demonstrat. Și e tare pe dueluri. Dar îmi pare rău de Sebică Vettel, care a plecat (cel mai probabil din lipsă de motivație) în momentul cel mai nepotrivit. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ENEOS Posted March 4 Share Posted March 4 Acum 2 ore, PzKpfW a spus: vopseaua cântărește cam 6kg Cred că nici măcar în cutie, înainte de a se usca și a mai pierde din greutate! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
danypop Posted March 4 Share Posted March 4 Hai ca ne-am răcorit puțin cu minunea Alonso. Dar nu e rău, nu e rău deloc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
apriliacluj Posted March 4 Share Posted March 4 Mai mult din caruta aia nu putea scoate! S-a descurcat mai mult decat onorabil, zic eu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ENEOS Posted March 4 Share Posted March 4 Păi nu era , acu' e căruță?!? Alo...stapen și anul ăsta... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lup69 Posted March 4 Share Posted March 4 (edited) Sa ne mai si distram un pic... Edited March 4 by Lup69 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
danypop Posted March 5 Share Posted March 5 Ferrari Hai Alonso cu podiumul Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PzKpfW Posted March 5 Share Posted March 5 Red Bull în altă ligă. Aston Martin au (deocamdată) un monopost sensibil mai rapid în cursă decât Mercedes. Și mai bun cu gumele. Ferrari unde erau și anul trecut. De notat performanța celor de la Williams.Sunt peste McLaren și peste Haas. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
danypop Posted March 5 Share Posted March 5 Marele pitbul Rusél bătut de Ștrulă Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PzKpfW Posted March 5 Share Posted March 5 Mai degrabă Mercedes bătuți de o echipă clientă de-a lor. Russel a greșit sensibil doar la start. Apoi a dat-o și echipa de gard la primul pitstop. Altfel probabil termina în fața lui Hamilton. Oare cum ar fi arătat echipa Aston Martin acum dacă se promova performanța și nu bloca băiatul patronului un loc degeaba acolo? Păcat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
therocketscientist1 Posted March 5 Share Posted March 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts