Lup69 Postat Octombrie 20 Share Postat Octombrie 20 Dupa start la sfarsit de prim tur era P12...si apoi a iesit dupa pietricele.... Ce panarama de cursa, pardon, de stewarzi.... Astia nu se uita la curse, se uita la defilari... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Octombrie 21 Share Postat Octombrie 21 Nițică vânzoleală după start și unica depășire notabilă sancționată, asta a fost pe scurt cursa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Octombrie 22 Share Postat Octombrie 22 si se cam indreapta spre titlu nr4 Max...., nu stiu cum l-ar mai putea pierde.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Octombrie 24 Share Postat Octombrie 24 https://www.instagram.com/reel/DBQ_rU6PBSS/?igsh=Zmdlc21nZmlvN3R5 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Octombrie 26 Share Postat Octombrie 26 Dupa Q1 in Mexic, un Mclaren si un RB au iesit...Perez si Piastri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Octombrie 26 Share Postat Octombrie 26 Dacă nu postai m-aș fi băgat la somn, numa' ce-am vizionat cursa de sprint motogp înregistrată! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Octombrie 26 Share Postat Octombrie 26 Imi cer scuze de deranj... Acum Tsunoda o dadu de gard si le-a stricat celor de la Aston Martin calculelele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Octombrie 26 Share Postat Octombrie 26 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Octombrie 26 Share Postat Octombrie 26 Si in F1 ca si in MotoGP, cei care pleaca de la echipe de varf dau ceata la cei care raman... Sainz cu Leclerc versus Bestia cu Peco! Bininteles la echipe italiene amandoi...oare ce o fi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmdbmw Postat Octombrie 27 Share Postat Octombrie 27 (editat) Cam ce ceata ii da Sainz lui Leclerc? Ca e cam departe in clasamentul general. Editat Octombrie 27 de bmdbmw Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Octombrie 27 Share Postat Octombrie 27 Verstappen isi cam da in petec....mai avea putin si se dadea jos sa ii bata... A incasat doar 10 secunde penalizare, pana acum! Suplimentar inca 10 secunde, si Perez a luat si el 2x5secunde penalizare, Red Bull si-a meritat-o tura asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tourist1 Postat Octombrie 27 Share Postat Octombrie 27 Dupa zeci de curse cu masina superioara Ver arata din nou ca el nu stie sa se lupte pentru pozitie decat daca impinge afara de pe circuit. Sper sa-l penalizeze pana se schimba banii. Toti sunt fair play mai putin el. Pa si la revedere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Octombrie 27 Share Postat Octombrie 27 4 minutes ago, tourist1 said: Sper sa-l penalizeze pana se schimba banii. L-au penalizat....nu te-ai uitat la cursa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Octombrie 27 Share Postat Octombrie 27 La penalizare am dormit. Oare Leclerc și-a umplut pantalonii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Octombrie 28 Share Postat Octombrie 28 (editat) De ieri, wax l-a depasit in ochii mei pe MSC dpdv al hate-ului Nu inteleg cum poate avea un caracter asa de infect... Editat Octombrie 28 de apriliacluj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tourist1 Postat Octombrie 28 Share Postat Octombrie 28 Acum 9 ore, Lup69 a spus: L-au penalizat....nu te-ai uitat la cursa? Ba m-am uitat. Am zis-o in sensul ca imi doresc sa-l penalizeze de fiecare data si sa nu-l mai tina in brate ca e deja penibil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Octombrie 28 Share Postat Octombrie 28 15 minutes ago, tourist1 said: Ba m-am uitat. Am zis-o in sensul ca imi doresc sa-l penalizeze de fiecare data si sa nu-l mai tina in brate ca e deja penibil. +1. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Octombrie 28 Share Postat Octombrie 28 (editat) deci, au mai ramas 4 curse si 47 de puncte de recuperat.... hmmmm Editat Octombrie 28 de apriliacluj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmdbmw Postat Octombrie 28 Share Postat Octombrie 28 Doar cu DNF la Verstappen mai sunt sanse de recuperare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Octombrie 28 Share Postat Octombrie 28 Sau DSQ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Octombrie 29 Share Postat Octombrie 29 Ambele variante sunt OK, dar putin probabile... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Octombrie 31 Share Postat Octombrie 31 Trase f1: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Noiembrie 1 Share Postat Noiembrie 1 inseamna ca a inventat o linie noua wax, hahaha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Noiembrie 2 Share Postat Noiembrie 2 https://www.facebook.com/share/v/DdpWFCCodfuRLEoX/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Noiembrie 2 Share Postat Noiembrie 2 Se mai țin calificările pt cursa de mâine, se organizează o regată, ceva? Ăștia nu ies pe ploaie, li se udă zubizaretele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate