pedros Postat Septembrie 30, 2013 Share Postat Septembrie 30, 2013 (editat) Cee maaaaaa, pleaca cu pipinetele tale. Poa' sa ninga, poa; sa plo', eu plec sa-mi cos pelerina. Editat Septembrie 30, 2013 de pedros Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dumistef Postat Octombrie 1, 2013 Share Postat Octombrie 1, 2013 Daca este vremea ca astazi eu o sa zic cu parere de rau un mare PAS, asta daca nu ma ia Pedos in atasul de la Ij. Nu vin cu vitezana pe praful asta pana acolo nici sa ma F...i. Daca nu ajung va doresc DISTRACTIE LA MAXIM !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Octombrie 1, 2013 Share Postat Octombrie 1, 2013 (editat) Vreme senina, racoare dar fara vant, weekend frumos de toamna sa petreci cu motoare si prieteni! http://www.accuweather.com/en/ro/mizil/275360/weekend-weather/275360 Editat Octombrie 1, 2013 de Aleko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lantz Postat Octombrie 1, 2013 Share Postat Octombrie 1, 2013 Daca este vremea ca astazi eu o sa zic cu parere de rau un mare PAS, asta daca nu ma ia Pedos in atasul de la Ij. Nu vin cu vitezana pe praful asta pana acolo nici sa ma F...i. Daca nu ajung va doresc DISTRACTIE LA MAXIM !!! Noi toti(multi),o sa inchinam in cinstea ta 2maxim6,la soare la umbra vedem noi!Multumim de urare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amendatu` Postat Octombrie 2, 2013 Share Postat Octombrie 2, 2013 De vineri incepe sa se incalzeasca vremea,deci hai sa nu ne mai cautam scuze si sa merem ca ii fain! ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat Octombrie 2, 2013 Share Postat Octombrie 2, 2013 Daca este vremea ca astazi eu o sa zic cu parere de rau un mare PAS, asta daca nu ma ia Pedos in atasul de la Ij. Nu vin cu vitezana pe praful asta pana acolo nici sa ma F...i. Daca nu ajung va doresc DISTRACTIE LA MAXIM !!! Zi zau cu limba scoasa. Merem cu ce vrea inimiora ta. Sti ca tu esti slabiciunea mea.,,,,pipineata mica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dumistef Postat Octombrie 2, 2013 Share Postat Octombrie 2, 2013 M-am hotarat. Am sa vin cu tata Pedros sa putem sa inchinam 6 maxim 66! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Octombrie 2, 2013 Share Postat Octombrie 2, 2013 Una de la plecare de la Runcu. Sper sa ajung totusi si la Mizil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Estremadura Postat Octombrie 2, 2013 Share Postat Octombrie 2, 2013 Bai eu zic sa ne combinam, mergem amandoi cu un atas, la dus merg eu ca-s voinicel si la intors mergi tu ca nu bei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Octombrie 2, 2013 Share Postat Octombrie 2, 2013 cred ca apar vineri seara. cu dakarul de data asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lantz Postat Octombrie 3, 2013 Share Postat Octombrie 3, 2013 Va asteptam cu drag! O sa punem corturi si prin camerele care nu au paturi( ca sa nu fie afara) ,numa voi sa aveti cort ,saltea,saci de dormit,haine mai groase. Asta noaptea ca atunci o sa fie mai racoare,da ne incalzim cu un foc de tabara si un vin fiert! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexgileradna Postat Octombrie 3, 2013 Share Postat Octombrie 3, 2013 scuteristi primiti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dumistef Postat Octombrie 3, 2013 Share Postat Octombrie 3, 2013 Bai LANTZZZZZZ lasa dreacu vinul fiert. Pune o tuicomicina. Daca aduce careva un ceaun de 20-30L punem mana de la mana.... luam pe datorie si va toarna baiatul o fasole cu ciolan sau o ciorbita de perisoare acrisoara la DREGERE. Astept propuneri.................. sa stiu daca iau condimente de acasa. APORO...PORO................................. TUICOMICINA SA FIE FIARTA CAAAAAAAA..................... AM VENIT! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lantz Postat Octombrie 3, 2013 Share Postat Octombrie 3, 2013 scuteristi primiti ? De ce nu! care e problema nu e si ei oameni? VA asteptam cu drag cu sau fara motor/scuter. Sunt cativa care din cauza diferitelor probleme nu o sa vina cu motocicleta ci cu o masina,asta nu inseamna ca nu -i primim.Masinile o sa le strangem gramada ca la o parcare de mol si mobrili' au voie peste tot...cred.. A iesit soarele,vremea e pe revenela! Bai LANTZZZZZZ lasa dreacu vinul fiert. Pune o tuicomicina. Daca aduce careva un ceaun de 20-30L punem mana de la mana.... luam pe datorie si va toarna baiatul o fasole cu ciolan sau o ciorbita de perisoare acrisoara la DREGERE. Astept propuneri.................. sa stiu daca iau condimente de acasa. APORO...PORO................................. TUICOMICINA SA FIE FIARTA CAAAAAAAA..................... AM VENIT! Stefane,nu cred ca ai ce sa faci...de mancare o sa fie facut de Popescu Octavian&compania...la bautura nu stiam ca ai devenit asa pretentios,tot e bine altii au devenit alergici! Avem vin fiert ...daca e baiu asa mare o sa fie si tuicomicina fiarta daca ceri tu ...-ti fac eu special la ustensilele mele de farmacie(garaj de nipru). Poate veniti de vineri pe zi 12-13-14_00 sa ma ajuti cu niste cabluri de curent ..poate facem un scurt ceva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chopperman Postat Octombrie 3, 2013 Share Postat Octombrie 3, 2013 Chopperisti primiti? Vineri seara sunt acolo. Sa aveti un stampal de palinca la indemana ca o sa fiu congelat ca un pui de Crevedia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lantz Postat Octombrie 3, 2013 Share Postat Octombrie 3, 2013 Gasim gasim! Abia astept sa ne cunoastem! Daca nu ai mai fost intereseaza-te bine de drum...sa nu ajungi la Calugareni...0728024129 e numarul meu. Daca suna inseamana ca sunt in Mizil daca nu am semnal sunt la Boboci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariusMZ Postat Octombrie 3, 2013 Share Postat Octombrie 3, 2013 Daca nu ai mai fost intereseaza-te bine de drum...sa nu ajungi la Calugareni...0728024129 e numarul meu. Daca suna inseamana ca sunt in Mizil daca nu am semnal sunt la Boboci . ....Pa zi ...bre drumul de la Mizil in colo sa nu ne ratacim ...sa ardem gazu aiurea. ca nu am mai fost.....merci ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dani_d Postat Octombrie 3, 2013 Share Postat Octombrie 3, 2013 https://maps.google.ro/maps?saddr=DN1B&daddr=Strad%C4%83+necunoscut%C4%83&hl=ro&ie=UTF8&ll=45.03799,26.44598&spn=0.108202,0.264187&sll=45.072611,26.417184&sspn=0.027034,0.066047&geocode=FXWVrgIdsRWTAQ%3BFbHurwIdZfOSAQ&mra=me&mrsp=1,0&sz=15&t=m&z=13 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lantz Postat Octombrie 3, 2013 Share Postat Octombrie 3, 2013 Foarte la obiect traseul ala! Multumim! Din Mizil ordinea localitatilor e Gura vadului(stanga in intersectia mare),valea scheilor(la iesire din localitate inainte de pod usor dreapta spre baile boboci),unde se termina drumul acolo e locatia! Tin sa va anunt ca se asfalteaza intre Mizil si Gura vadului si au mai asfaltat cateva portiuni mai sus spre valea scheilor. Drumul de la asfalt(iesire din Valea Scheilor) pina la Boboci e tot la fel ca in anii trecuti daca nu mai bun ( macadam ) ,totusi recomand atentie mai ales cu sportivele. Au fost si cu rr600 sau gsx1300r in anii trecuti si nu am auzit sa se vaite cineva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariusMZ Postat Octombrie 3, 2013 Share Postat Octombrie 3, 2013 https://maps.google.ro/maps?saddr=DN1B&daddr=Strad%C4%83+necunoscut%C4%83&hl=ro&ie=UTF8&ll=45.03799,26.44598&spn=0.108202,0.264187&sll=45.072611,26.417184&sspn=0.027034,0.066047&geocode=FXWVrgIdsRWTAQ%3BFbHurwIdZfOSAQ&mra=me&mrsp=1,0&sz=15&t=m&z=13 multumesc...am dat ruta; buc-mizil-boboci= si i-mi dadea prin tohani....din cauza asta intrebam pt ca am vazut harta pe care o postase; -lantz. OK...multumesc inca o data pt info la toata lumea......sa ne gasim cu bine . vin maine dupa amiza cu un pretin...))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lantz Postat Octombrie 3, 2013 Share Postat Octombrie 3, 2013 Drum bun va doresc! Sloganul adunarii...probabil... "toamna se 'numara motociclistii"...la boboci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
owene Postat Octombrie 4, 2013 Share Postat Octombrie 4, 2013 primavara se numara coiotii flamanzi toamna bobocii atentie ca o sa fie si scaieti la boboci, si nu se lauda Dixtractie faina si salutari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariusMZ Postat Octombrie 6, 2013 Share Postat Octombrie 6, 2013 pozele promise -/index.php?/topic/703494-baile-boboci-2013/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lantz Postat Octombrie 8, 2013 Share Postat Octombrie 8, 2013 Multumim pentru prezenta!Ne-am simtit bine! Va asteptam si alta data,poate facem ceva mai in vara!Mai sunt poze ...pe facebook vad ca sunt pe la diferite persoane... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariusMZ Postat Octombrie 9, 2013 Share Postat Octombrie 9, 2013 salut..! stiu ca nu e aici rubrica de evenimente dar am vb la tel cu Nea ION...si pana sa ajunga acasa cu cativa km a avut un incident ;un caine ia taiat calea si a cazut. avarii la mobra minore iar el ceva probleme cu umarul (sta cu mana legata de gat) pt cine e interesat de starea lui ;0729521214-ion..de la-.cobia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate