suraj-suraj Postat Septembrie 11, 2013 Share Postat Septembrie 11, 2013 (editat) Salutare ,daca vrea cineva sa aibe un copilot ( iau parte la cheltuieli :-D ) sa imi zica, Simt nevoia de moto ((((. Sunt din bucuresti P-ta victoriei. Editat Septembrie 11, 2013 de suraj-suraj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tsunami Postat Septembrie 11, 2013 Share Postat Septembrie 11, 2013 Salutare ,daca vrea cineva sa aibe un copilot ( iau parte la cheltuieli :-D ) sa imi zica, Simt nevoia de moto ((((. Sunt din bucuresti P-ta victoriei. lipseste "Fe"-ul de la Gender... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator darcocbr Postat Septembrie 11, 2013 Share Postat Septembrie 11, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Septembrie 11, 2013 Share Postat Septembrie 11, 2013 (editat) haha ! poate se ofera o fata ,lasati baiatu` Editat Septembrie 11, 2013 de cmd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spaima Ursuletilor de Plus Postat Septembrie 11, 2013 Share Postat Septembrie 11, 2013 Daca simti nevoia de moto presupun ca te referi la condus...nu a sta pasager! Mie nu prea imi place desi am stat mult timp pasager sa invat si sa studiz miscarile altora...dar la 1.88 si 95 kg in cazul meu nu e prea placut... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tsunami Postat Septembrie 11, 2013 Share Postat Septembrie 11, 2013 haha ! poate se ofera o fata ,lasati baiatu` atunci vreau sa stiu ca scena e de vazut... Daca simti nevoia de moto presupun ca te referi la condus...nu a sta pasager! Mie nu prea imi place desi am stat mult timp pasager sa invat si sa studiz miscarile altora...dar la 1.88 si 95 kg in cazul meu nu e prea placut... nu si daca e gay... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suraj-suraj Postat Septembrie 11, 2013 Autor Share Postat Septembrie 11, 2013 ce m-ati facut sa rad =)))))) , nu sunt gay ,sunt homo :-D ,am zis macar pasager ,ca pilot mai greu ... nu prea da nimeni "nevasta" altuia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackSeraph Postat Septembrie 11, 2013 Share Postat Septembrie 11, 2013 Nothing's free, gas or ass, ha ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tsunami Postat Septembrie 11, 2013 Share Postat Septembrie 11, 2013 ce m-ati facut sa rad =)))))) , nu sunt gay ,sunt homo :-D ,am zis macar pasager ,ca pilot mai greu ... nu prea da nimeni "nevasta" altuia. da si niste dmensiuni sa stim ce licitam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Septembrie 11, 2013 Share Postat Septembrie 11, 2013 Eu nu m-as urca pasager la altu' neam. Mai ales necunoscut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Septembrie 11, 2013 Share Postat Septembrie 11, 2013 Te iau eu, dar nu am mers niciodata cu pasager. Experimental. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luke_highwalker Postat Septembrie 11, 2013 Share Postat Septembrie 11, 2013 De ce nu te plimbi cu Fazerul ala de 600 trecut la moto? sau vrei sa vina unu sa iti conduca motorul si tu sa stai pasager....? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Septembrie 11, 2013 Share Postat Septembrie 11, 2013 Cu femeie la ghidon nici atat nu m-as urca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OfficialBizkit Postat Septembrie 11, 2013 Share Postat Septembrie 11, 2013 Inchiriaza-ti o moto,e 100 lei toata ziua. cauta pe google: Da-te cu motorul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reborned Postat Septembrie 11, 2013 Share Postat Septembrie 11, 2013 Nothing's free, gas or ass, ha ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tsunami Postat Septembrie 11, 2013 Share Postat Septembrie 11, 2013 Cu femeie la ghidon nici atat nu m-as urca. fraierule sau poate nu esti lesbian ca mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fury Postat Septembrie 11, 2013 Share Postat Septembrie 11, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Septembrie 11, 2013 Share Postat Septembrie 11, 2013 Eu nu m-as urca pasager la altu' neam. Mai ales necunoscut. e o idee. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leviatan Postat Septembrie 11, 2013 Share Postat Septembrie 11, 2013 Salutare ,daca vrea cineva sa aibe un copilot ( iau parte la cheltuieli :-D ) sa imi zica, Simt nevoia de moto ((((. Sunt din bucuresti P-ta victoriei. Sa te ia pasager si sa te plimbe unde? In Bucuresti? Daca este asa, si zici ca stai la p-ta victoriei, coboara in parcare seara dupa ora 20:00. Gasesti acolo cativa motociclisti in fiecare seara. Eventual te dai si pe o roata pe aviatorilor. Acum lasand gluma deoparte, cum naiba veniti cu ideile astea nu-mi pot imagina...Se mai trezise un tip ca vrea sa faca revolutie intr-o dimineata pe la 3.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Septembrie 11, 2013 Share Postat Septembrie 11, 2013 (editat) Sa te ia pasager si sa te plimbe unde? In Bucuresti? Daca este asa, si zici ca stai la p-ta victoriei, coboara in parcare seara dupa ora 20:00. Gasesti acolo cativa motociclisti in fiecare seara. Eventual te dai si pe o roata pe aviatorilor. Acum lasand gluma deoparte, cum naiba veniti cu ideile astea nu-mi pot imagina...Se mai trezise un tip ca vrea sa faca revolutie intr-o dimineata pe la 3.... ideea initiatorului nu e asa "aiurea", doar ca si mie-mi pare o manevra riscanta. Editat Septembrie 11, 2013 de frigider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tsunami Postat Septembrie 11, 2013 Share Postat Septembrie 11, 2013 Sa te ia pasager si sa te plimbe unde? In Bucuresti? Daca este asa, si zici ca stai la p-ta victoriei, coboara in parcare seara dupa ora 20:00. Gasesti acolo cativa motociclisti in fiecare seara..... o pun si ei d-o posta.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Septembrie 11, 2013 Share Postat Septembrie 11, 2013 ( iau parte la cheltuieli :-D ) Ce cheltuieli? Imi trebuie un kit de lant nou.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leviatan Postat Septembrie 11, 2013 Share Postat Septembrie 11, 2013 Ce cheltuieli? Imi trebuie un kit de lant nou.. Poate da geaca la schimb pentru plimbare /index.php?/topic/702493-geaca-de-dama-noua-marimea-m/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
burtosu Postat Septembrie 11, 2013 Share Postat Septembrie 11, 2013 Da initiatorul topicului e baiat sau fata(dupa geaca ....).Daca e o gacica buna undercover?Nu v-ati gandit.Sa vezi oferte atunci.. Daca e fata vin io de la braila.Daca e baiat....vin si de la Cluj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anonymous Postat Septembrie 11, 2013 Share Postat Septembrie 11, 2013 Am stat si eu pasager pe sportiva, te kci pe tine de frica la orice manevra in afara de mers constant, e senzatie. Merita incercat macar o data in viata! Dar pilotul ar trebui sa aiba macar cateva zeci de mii de km experienta cu genunchiu' pe curbe, parerea mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate