ianachim Postat Septembrie 19, 2013 Autor Share Postat Septembrie 19, 2013 Test: care sunt diferentele si asemanarile intre fotografii? image.jpg417533_371130079572782_268454507_n.jpg Go Ianachim, go! EU O "port " PE MIJLOC..... mi am terminat frapeul la monenvasia si o tai spre elafonisos eram copil si ma uitam la filmele frantuzesti imi placea cand aruncau 2-3 monede pe masa dupa ce beau o cafea si plecau am facut la fel i am lasat 3 euro m am urcat pe moto si soare imi bate in fata , vantul caldut imi falfaie bermudele si mirosul sarat al marii imi gadila narile ...... FUCK ALL azi mono ktm a ramas la kalamata sa astepte anvelopele ne vedem seara la patra a 4 oara fac kalamata sparta o nebunie de traseu transalpina cheia cheile bicazului valea oltului condensate in 60 km de curbe si canioane a 2 oara cand politia imi face loc sa i depasesc pe linie dubla continua acum am gasit ELAFONISOS locul asta nu e pe PAMANT clar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zimbrutza Postat Septembrie 19, 2013 Share Postat Septembrie 19, 2013 Frumos... In caz ca ti-e dor de casa, dimineata erau 10 grade Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Septembrie 19, 2013 Autor Share Postat Septembrie 19, 2013 16 grade in munti 30 de km mai la vale 28 grade acum pe elefonisos a trebuit sa ma ascund de soare ardeeeeee cazare in studio 40 euro salata greceasca cu branza saganaki si calamarul plus mithosul intra perfect la umbra bagajele aruncate in camera, tricoul alb si bandana pe cap, papucii de snorki aruncati in plasa si dai plimbare .punctul albastru este cazarea..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bigfoot Postat Septembrie 19, 2013 Share Postat Septembrie 19, 2013 Frumos frumos! Nu te lasi ma de motocicleta, nu ai cum........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Septembrie 19, 2013 Autor Share Postat Septembrie 19, 2013 Frumos frumos! Nu te lasi ma de motocicleta, nu ai cum........ o sa ramai surprins MA LAS DE MOTOCICLISM!! daca lui adi/ktm nu prea i au placut curbele, TU ai fi inebunit .... MII DE CURBE SI "ACE DE PAR" sub paduri de pin si prin livezi de maslini si lamai gandeste te la stelvio dar cu marea intr o parte ia transalpina cu zonele de creasta pune peretii de stanca de la bicaz si dai gaz moslule ca trafic oha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bigfoot Postat Septembrie 19, 2013 Share Postat Septembrie 19, 2013 o sa ramai surprins MA LAS DE MOTOCICLISM!! daca lui adi/ktm nu prea i au placut curbele, TU ai fi inebunit .... MII DE CURBE SI "ACE DE PAR" sub paduri de pin si prin livezi de maslini si lamai gandeste te la stelvio dar cu marea intr o parte ia transalpina cu zonele de creasta pune peretii de stanca de la bicaz si dai gaz moslule ca trafic oha La mine mai greu, anul asta am facut doar 2000km cu moto rusine Transaplina Transfagarasan si trafic Bucurestean......... bat-o vina de masina. PS: Asfaltul era tipic grecesc??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Septembrie 19, 2013 Autor Share Postat Septembrie 19, 2013 ce face grecul cand arde soarele rau si e cu burta plina???? bea un frape la umbra.... uitandu se la mare La mine mai greu, anul asta am facut doar 2000km cu moto rusine Transaplina Transfagarasan si trafic Bucurestean......... bat-o vina de masina.PS: Asfaltul era tipic grecesc??? in localitati da prin munte si pe vai sau pe langa "balta albastra" era de Mammmmmmaaa 140-160 cu vant din pupa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Septembrie 19, 2013 Share Postat Septembrie 19, 2013 ce face grecul cand arde soarele rau si e cu burta plina???? bea un frape la umbra.... uitandu se la mare pai bucura-te frate de soare si peisaje, n-o mai arde atat pe forum!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Septembrie 19, 2013 Autor Share Postat Septembrie 19, 2013 astia au inebunit parca au avut norma sa faca drumuri si sa toarne asfalt.... zone doar cu o amaat de stana si exista drum iar satele de munte sunt ireale intrebare pe care plaja sa merg????? pai bucura-te frate de soare si peisaje, n-o mai arde atat pe forum!!! gogo ardea soarele de rupea asa ca am profitat de umbra cafenelei si racoarea frapeului dupa care am purces la plaje..... pe una valuri ioc pe alta valuri de placere iar pe cea de a treia se facea kite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wild Rider Postat Septembrie 19, 2013 Share Postat Septembrie 19, 2013 (editat) Faina tura, de peisaje nu mai zic nimic, ca ai misiune grea ... de alergat toamna dupa vara, prin plaje si trasee montane. La revenire, daca vrei sa'ti clatesti ochii cu peisaje de munte si sa scapi de grade (de afara, nu din ouzo), iti recomand traseul spre Muntele Olimp, in special un sat traditional (parca Litochoro), de unde poti admira marea imbratisand muntele, direct de la terasa. Asfalt uscat si amintiri de neuitat! Editat Septembrie 19, 2013 de Wild Rider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
taxi Postat Septembrie 20, 2013 Share Postat Septembrie 20, 2013 Ptiu' Drace, dar frumoas ai inceput sa vorbesti! Jur ca la inceput am crezut ca citesc din Creanga, Eminescu si Bacovia la un loc! Mai, mai sa mi dea lacrimile! Wau, nici acum nu mi revin! Vinde repede motorul si incearca un tratament cu namol direct pe creier! Si hai la munca ca esti asteptat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Septembrie 20, 2013 Autor Share Postat Septembrie 20, 2013 (editat) Ptiu' Drace, dar frumoas ai inceput sa vorbesti! Jur ca la inceput am crezut ca citesc din Creanga, Eminescu si Bacovia la un loc! Mai, mai sa mi dea lacrimile! Wau, nici acum nu mi revin! Vinde repede motorul si incearca un tratament cu namol direct pe creier! Si hai la munca ca esti asteptat! SOMER FIINDPRIN GRECIA CUTREIER AM PRINTRE LIVEZI DE MASLINI MOTORUL EU MI L TOT BAGAM SI N EA DE MUNCA PICIORU L MI L BAGAM..... asta iar e de la tzipuro cu bere caci iar i am rupt contorul cu placere mai da i cu un tzipuro ... mai da i c'o bere cu ultimul fery sl zilei adi/ktm si a etalat mandru noile caucioace" proaspat montate asa ca dupa ce s a cazat si el am purces' la degustare..... a trebuit sa mai stam inca o ora la frape ca sa ne putem echilibra pentru pe mobra a ne urca si cei 4 km plini de viraje ai traversa am pus ceasul sa sune sa prind rasaritul si am scos capul pe balcon si..........ieteeeee Faina tura, de peisaje nu mai zic nimic, ca ai misiune grea ... de alergat toamna dupa vara, prin plaje si trasee montane. La revenire, daca vrei sa'ti clatesti ochii cu peisaje de munte si sa scapi de grade (de afara, nu din ouzo), iti recomand traseul spre Muntele Olimp, in special un sat traditional (parca Litochoro), de unde poti admira marea imbratisand muntele, direct de la terasa. Asfalt uscat si amintiri de neuitat! multam fain man insa cred ca zilele astea de " labareala" pe ELAFONISOS m au costat si buget' si timp asa ca o sa o iau cat mai drept spre thesaloniki sper ca de data asa sa nu mai sar in apa de pe faleza ca sa mi recuperez iphoneul Editat Septembrie 20, 2013 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
taxi Postat Septembrie 20, 2013 Share Postat Septembrie 20, 2013 (editat) Javra! Si altii muncesc! Editat Septembrie 20, 2013 de taxi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Septembrie 20, 2013 Autor Share Postat Septembrie 20, 2013 Javra! Si altii muncesc! asa este.... da, poate o fac pe PRETUL CORECT!!!!!! eu am cobort spre apa un pic ca prea e frumos fascinanta diferenta norvegia - grecia in nord o casuta de lemn 2 pers dus si toaleta afara la comun fara asternuturi 100 euro grecia studio mic dejun 40 euro se merita o data si nordul insa nu m as mai duce decat daca castig la loto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Septembrie 20, 2013 Share Postat Septembrie 20, 2013 ce suparata shade pisica aia de la receptie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Septembrie 20, 2013 Share Postat Septembrie 20, 2013 am pus ceasul sa sune sa prind rasaritul si am scos capul pe balcon si..........ieteeeee A meritat efortul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Septembrie 20, 2013 Share Postat Septembrie 20, 2013 (editat) Cele mai frumoase locuri in Grecia dp meu dv sunt peisajele montane din centrul si NE Greciei continentale adica muntii Pindului unde aproape toate satele (>50) sunt majoritar romanesti spanzurate pe versanti. Cu o ureche atenta si fara graba in vorba orice roman poate intelege dialectul si se poate face inteles.Recomand defileul Zagori spre granita cu Albania pentru peisaj, orasul Metsovo, satele Avdhela, Perivoli, Vouvousa, Sirako, Kalarites, Vlahoklisura, Samarina dar sunt mult mai multe.Caile montane sunt asfaltate OK, drumuri lungi virajate cu trafic putin, mancarea-i buna, "arăchia" la fel, cazarea poate fi si scumpa si ieftina depinde unde si cum negociezi, pentru ca ei abia asteapta romani poate fi si gratis. Editat Septembrie 20, 2013 de Aleko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Septembrie 20, 2013 Autor Share Postat Septembrie 20, 2013 ce suparata shade pisica aia de la receptie! am negociat dur la cazare si ia luat stapanul din portia de mancare de la pranz..... A meritat efortul. te ai scoate cu niste peisaje dementiale eu nu mi am luat ap foto dupa mine toate pozele sunt facute cu iphone Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Septembrie 20, 2013 Share Postat Septembrie 20, 2013 te ai scoate cu niste peisaje dementiale Hai ca imi notez pe unde ai trecut, poate ajung la anul, ca in concediul meu scurt de anul asta in partea din traseu din Grecia am apucat doar sa dau o fuga prin Thasos. Sa traiesti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Septembrie 20, 2013 Autor Share Postat Septembrie 20, 2013 Hai ca imi notez pe unde ai trecut, poate ajung la anul, ca in concediul meu scurt de anul asta in partea din traseu din Grecia am apucat doar sa dau o fuga prin Thasos. Sa traiesti! cand ajung iti dau traseul pe google maps Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ali baba Postat Septembrie 20, 2013 Share Postat Septembrie 20, 2013 Foarte frumos! Mi s-a facut dor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Septembrie 21, 2013 Autor Share Postat Septembrie 21, 2013 Foarte frumos! Mi s-a facut dor. la cum arata ai si de ce... Si de orinde as veni pe THASOS macar o zi eu m as opri... si iar fu cu noroc.... de un asa apus.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Septembrie 21, 2013 Autor Share Postat Septembrie 21, 2013 Bre, tu cand muncesti? A avut dreptate Luigi, ai suflet de artist! Hehe frate, esti cu m.uia???? sunt SOMER!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Septembrie 22, 2013 Autor Share Postat Septembrie 22, 2013 te stiam baiat finut..... de ce MA INJURI..... mancareeee ca la MAMA grecului..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Septembrie 22, 2013 Share Postat Septembrie 22, 2013 Mi-e foame deja! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate