ianachim Postat Octombrie 4, 2013 Share Postat Octombrie 4, 2013 dupa cum arata vremea transfagarasanul si spre munti clar nu e FUN de dat asa ca spre vecinii bulgari asa incerca ceva mai lung DAR IN FUNCTIE DE PROGNOZA METEO DE SAMBATA SEARA bucuresti ruse veliko shumen dobruk balcik vama veche adamclisi calarasi bucuresti plecare la 8 si drum undeva la 10 -12 ore de MERS doar nu o sa stau cu ulei nou schimbat .....in garaj ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baricza Postat Octombrie 4, 2013 Share Postat Octombrie 4, 2013 90% vin si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat Octombrie 4, 2013 Share Postat Octombrie 4, 2013 Plecarea de unde ? locatie/benzinarie ? am sa incerc si eu sa ajung chiar daca sunt cam puturos pt ora aia inaintata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 4, 2013 Autor Share Postat Octombrie 4, 2013 8.00 benzinaria mol dupa luica imediat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petrisor Postat Octombrie 4, 2013 Share Postat Octombrie 4, 2013 de-acuma merg si termalele la constantin si elena... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat Octombrie 5, 2013 Share Postat Octombrie 5, 2013 de-acuma merg si termalele la constantin si elena... Pai saptamana viitoare avem ceva organizat de vineri te bagi ? sau care va mai bagati https://www.facebook.com/events/225568437601793/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 5, 2013 Autor Share Postat Octombrie 5, 2013 de-acuma merg si termalele la constantin si elena... maine eu merg sa ma dau' e inca cald de terme.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wbmt Postat Octombrie 5, 2013 Share Postat Octombrie 5, 2013 Vin si eu sa ma dau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat Octombrie 5, 2013 Share Postat Octombrie 5, 2013 Care este diferenta intre a va da si a va plimba la voi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wbmt Postat Octombrie 5, 2013 Share Postat Octombrie 5, 2013 (editat) Eu in limita sentimentului de control al mobrei. @Ianachim, face 1000km cand se duce dupa paine ) 20.0000 cand pleaca dupa tigari ) Dar daca se duce inainte eu nu alerg dupa el Mi-e suficienta compania mea. Editat Octombrie 5, 2013 de wbmt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baricza Postat Octombrie 5, 2013 Share Postat Octombrie 5, 2013 eu sunt obligat sa renunt asfalt uscat si distractie placuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Octombrie 5, 2013 Admin Share Postat Octombrie 5, 2013 La o tura sa ne dam imprejurul blocului se baga careva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 5, 2013 Autor Share Postat Octombrie 5, 2013 (editat) La o tura sa ne dam imprejurul blocului se baga careva? daca ma sunai mai devreme... adica pe la pranz ...te invitam la o plimbare in jurul parcului sa te tin de mana..... Care este diferenta intre a va da si a va plimba la voi ? cand ies sa ma plimb car aparatul foto dupa mine, ma mai opresc sa admir natura/fac pipi etc cand ies sa ma dau .... opresc doar sa alimentez si sa mananc haine groase ca dimineata spre giurgiu va fi frig si la fel pe seara pe retur ma gandeam sa bem cafeau si sa "imbucam" ceva la veliko si dupa prin vama/2 mai o ciorba Editat Octombrie 5, 2013 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat Octombrie 5, 2013 Share Postat Octombrie 5, 2013 Suna perfect ne vedem dimineata la ora 8 la benzinarie si asa sunt nefuDAT de cateva saptamani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 5, 2013 Autor Share Postat Octombrie 5, 2013 ca asa arata in mare traseul...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat Octombrie 5, 2013 Share Postat Octombrie 5, 2013 Subtire de vara ) Dar daca este calculat 12 ore de mers?? Cu pauzele de alimentat si mancat sa inteleg ca ne ia peste 13 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 5, 2013 Autor Share Postat Octombrie 5, 2013 in principiu prog gps calculeaza un mers LEGAL...... tu ia ceva de imbracat gros si corul..... poate mai gasim ceva pizii in vama.... mai ales daca ajungem pe seara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wbmt Postat Octombrie 6, 2013 Share Postat Octombrie 6, 2013 Nene m-a trezit cutremurul ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TDMANDI Postat Octombrie 6, 2013 Share Postat Octombrie 6, 2013 Nene m-a trezit cutremurul ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amstaff Postat Octombrie 6, 2013 Share Postat Octombrie 6, 2013 10 ore de parcurs traseul asta iti trebuie curaj pe vremea asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Octombrie 6, 2013 Share Postat Octombrie 6, 2013 (editat) 10 ore de parcurs traseul asta iti trebuie curaj pe vremea asta... La acest capitol ianachim il domina pe Chuck Norris Editat Octombrie 6, 2013 de ZaiR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bigfoot Postat Octombrie 6, 2013 Share Postat Octombrie 6, 2013 10 ore de parcurs traseul asta iti trebuie curaj pe vremea asta... Cu R 1200 GSA e un fleac nici macar un moft un asemenea drum , e ca si cum ai merge cu o decapotabila pe 2 roti, esti mai protejat si decat atunci cand faci sex cu prezervativ . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tsunami Postat Octombrie 6, 2013 Share Postat Octombrie 6, 2013 10 ore de parcurs traseul asta iti trebuie curaj pe vremea asta... se numeste pasiune nu curaj, pasiune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wbmt Postat Octombrie 6, 2013 Share Postat Octombrie 6, 2013 Acasa, despachetat si cu berea desfacuta. Multumesc pentru companie, pozele pe mai incolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian cristea Postat Octombrie 6, 2013 Share Postat Octombrie 6, 2013 acasa, schimbat, mincat. to'arasi, merci de plimbare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate