alecsutzyu Postat Octombrie 20, 2013 Share Postat Octombrie 20, 2013 Salut. Ma gandesc sa imi cumpar o motocicleta si am gasit cateva prin Italia limitate la 25 kw. Se poate delimitata ? Ce anume trebuie facut? Unul din exemple este acesta : http://www.moto.it/moto-usate/kawasaki/ninja-636-zx-6r/ninja-636-zx-6r--2005-06/index.html?msg=4775903 PS: sper sa nu ma injurati daca a mai fost deschis vreun topic asemanator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionuttsg Postat Octombrie 20, 2013 Share Postat Octombrie 20, 2013 majoritatea din italia sunt doar in acte cu 25 de kw , dar in realitate au aceeasi putere. sau mai sunt unele doar cu cip de limitare. daca stii putina italiana poti vorbii cu vanzatorul sa vezi exact adevarul si dupa aia poti sa te interesezi daca trebuie sa o delimitezi sau doar s-o inmatriculezi direct aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Octombrie 21, 2013 Share Postat Octombrie 21, 2013 Se delimiteaza,cu putin, sau mai mult efort,depinde de modul restrictiei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Octombrie 21, 2013 Share Postat Octombrie 21, 2013 prea tare, 636 cu 25kw Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Octombrie 21, 2013 Share Postat Octombrie 21, 2013 prea tare, 636 cu 25kw Ai sa fii surprins dar pentru piata franceza GSXR 1000 L1/2/3 de ex.care are stok 200hp este limitat la 100. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
binox Postat Octombrie 21, 2013 Share Postat Octombrie 21, 2013 Pentru piata franceza tot ce sare de 100cp (defapt cred ca se accepta un maxim de 108cp) este limitat. O mare tampenie care insa din cate am inteles nu va mai dura mult, s-a dovedit ca aceasta masura nu a avut efectul scontat, acela de a reduce accidentele si UE a decis sa interzica aceasta restrictie, doar ca statul francez are la dispozitie un timp de "acomodare" pana sa schimbe legea, si probabil il va folosi la maxim. Din cate am retinut eu parca in 2016 ar fi obligati sa anuleze prostia cu limitarea. Primul loc in care as cauta limitarea ar fi in galeriile de admisie, cam toate au limitare acolo, dar in cazul asta aproape sigur mai exista limitare si in ecu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Octombrie 21, 2013 Share Postat Octombrie 21, 2013 http://dexonline.ro/definitie/delimita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Octombrie 21, 2013 Share Postat Octombrie 21, 2013 Ai sa fii surprins dar pentru piata franceza GSXR 1000 L1/2/3 de ex.care are stok 200hp este limitat la 100. faci o treaba cu 100 dar 34 chiar suna putin Pentru piata franceza tot ce sare de 100cp (defapt cred ca se accepta un maxim de 108cp) este limitat. O mare tampenie care insa din cate am inteles nu va mai dura mult, s-a dovedit ca aceasta masura nu a avut efectul scontat, acela de a reduce accidentele si UE a decis sa interzica aceasta restrictie, doar ca statul francez are la dispozitie un timp de "acomodare" pana sa schimbe legea, si probabil il va folosi la maxim. Din cate am retinut eu parca in 2016 ar fi obligati sa anuleze prostia cu limitarea. Primul loc in care as cauta limitarea ar fi in galeriile de admisie, cam toate au limitare acolo, dar in cazul asta aproape sigur mai exista limitare si in ecu. oare si la masini se aplica limitarea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Octombrie 21, 2013 Share Postat Octombrie 21, 2013 Va ofer si niste variante corecte: "a scoate limitarea", "a elimina limitarea", "a scoate restrictia", "a debloca", "a "a delimita" este sinonim cu "a limita" nu are cum sa fie in nici un caz antonimul lui "limita." Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bucurmarius Postat Octombrie 21, 2013 Share Postat Octombrie 21, 2013 Va ofer si niste variante corecte: "a scoate limitarea", "a elimina limitarea", "a scoate restrictia", "a debloca", "a "a delimita" este sinonim cu "a limita" nu are cum sa fie in nici un caz antonimul lui "limita." ai gresit forumul! aici se vorbeste de motorete....forumul pt tine este aici: http://forum.softpedia.com/topic/80598-gramatica-limbii-romane/ Bafta la corectat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alecsutzyu Postat Octombrie 21, 2013 Autor Share Postat Octombrie 21, 2013 Va multumesc pentru raspunsuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
binox Postat Octombrie 21, 2013 Share Postat Octombrie 21, 2013 oare si la masini se aplica limitarea? Nu, doar la motociclete. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Indian73 Postat Octombrie 22, 2013 Share Postat Octombrie 22, 2013 ai gresit forumul! aici se vorbeste de motorete....forumul pt tine este aici: http://forum.softpedia.com/topic/80598-gramatica-limbii-romane/ Bafta la corectat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate