Sari la conținut

Cum trecem peste mahmureala?

Metal Heart
 Share

Postări Recomandate

• Răspunsuri 189
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

referitor la bere... am baut cam toate berile de pe piata si o perioada mi-a placut timisoareana. acum aproximativ un an au stricat-o, au schimbat reteta (din surse sigure). ma doare capul si de la 2 beri. de atunci m-am axat pe ciucas, care mi se pare f ok. nici ciuc nu e rea, dar are un gust usor diferit. in rest, ar mai merge ursus, peroni si heineken. scot din lista berile mai deosebite si mai rare, dintre astea mi-a placut cel mai mult london pride. si am probat aproape toate berile existente in londra. da... sunt bautor de bere si nu ma consider "dorel".

si toate le prefer la cutie sau sticla, la plastic difera gustul.

berile cu lamaie, in special ciuc radler, pt mine au fost diuretice puternice. deci nu, multumesc. in schimb, in germania, n-am avut nici o problema cu diverse "amestecaturi" de bere cu fructe. sunt doar racoritoate, nimic mai mult.

culmea e ca unele beri inca pastreaza retele originale, chiar daca sunt mai "low cost". nu tot ce e "de firma" e si bun.

oricum, totul difera de la om la om, gusturile sunt diferite.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

minca-v-ar tata, ca abia asteptati rost sa mai discutati oleaca despre bere :)

ba Doreilor, da' voi o sticla de nice Chianti nu stiti sa savurati? pariez ca nici clasica n-ascultati... de asta sintem noi peizanii Ioropei :(

Link spre comentariu

ba Doreilor, da' voi o sticla de nice Chianti nu stiti sa savurati? pariez ca nici clasica n-ascultati... de asta sintem noi peizanii Ioropei :(

:crack: clar, daca bei "de firma" si asculti muzica clasica, esti mult mai elevat decat "doreii". imaginea motociclistului roman e din ce in ce mai caricaturistica...

Link spre comentariu

Asadar, am avut un weekend lung. Am inceput de joi seara si s-a continuat cu o nunta care s-a terminat tocmai acum.

Deci, vineri dimineata dupa bauta din Club A am fost praf... oribil.. de unde si topicul cu pricina. Vineri seara am baut doua beri si o sticla de vin bun - n-am avut absolut nimic a doua zi. Sambata am ars-o cu nunta... am inceput de pe la 4 si am tinut-o numai cu Jack si Johnnie. Am incercat sa o lungesc cat de mult s-a putut - langa paharul de whiskey avem un pahar de cola sau apa minerala. Plus ca am mai si mancat bine. Oricum, cert e ca la un moment dat tot s-a rupt filmul dar m-am oprit din baut cam cu o ora inainte de culcare, timp in care am baut numai apa minerala. Inainte de culcare, la fel, m-am hidratat bine de tot cu apa rece. Cred ca la un moment dat m-am trezit cand se crapa de ziua si am mai baut niste apa. Dimineata m-am trezit mai mult decat ok, nu mi-a fost rau, nu am avut greturi, nu durere de cap, nimc. Organismul se resimtea dupa abuzurile recente, dar dupa un dus am fost pe picioare. Am fost pe la Rasnov, plimbare pe la cetate, apoi o tura pana la pestera Valea Cetatii de langa Rasnov unde mi-am scuipat plamnii la cat am urcat iar aerul rece si curat din pestera face minuni.

Acum, ori antrenamentul si-a spus cuvantul :) ori ca nu s-a fumat in local, hidratarea (cred ca am baut cel putin 3L de apa si cola) si ca am dormit calumea, dar ideea e ca am fost ok a doua zi.

Merita incercata in continuare varianta cu hidratarea excesiva in timp de bei. Problema e ca daca bei bere, nu-ti mai vine sa bagi si 1L de apa dupa aia...

Link spre comentariu

Eu iti propun sa faci o analiza senzoriala intre un ”nice Chianti” si o bere fementata si invechita in portelan, sau cauta ca mai sunt o sumedenie de beri..asta ca sa fiu in ton cu tiparul pe care il vezi tu ca fiind corect. Iti dau drepate in ceea ce priveste vinul, este o bautura mult mai nobila, dar ca sa te bucuri pe deplin de ea trebuie sa si cunosti putina enologie, nu de alta, numai ca sa sti si ce bei, sa nu fi pacalit cu un ”nice Chianti” la care anul recolei lasa de dorit, prelucrarea si invechirea de asemenea..Muzica clasica nu face face un om mai destept, dar ascultarea unui gen de muzica pentru simplul motiv ca bucura sufletul acelei personane, fara a impune ca etalon al intelepciunii parerea personala face un om cel putin mai intelept.

:cheers:

Link spre comentariu

Eu de vineri seara m-am tot alcoolizat si, in afara faptului ca nu am putut sa dorm ca animalul, m-am trezit de fiecare data ok. Doar putin deshidratat, asta o fost baiul :D Apropo, cand va treziti la 4 dimineata deshidratati, sa nu beti Timbark Fizzy. It will gonna rock your stomach!

Link spre comentariu

• 2 weeks later...

Da, sunt acre :)) Si bune la gust :P Zeama de varza, gogonelele si alte chestii din astea acre sunt bune pt greata... cu mahmureala in sine, adica ameteala si dureri de cap, nu cred sa aiba vreo legatura.

La fel si in cazul mitului cafelei cu sare... te face sa vomiti, si atat.

Link spre comentariu