cicloburu Postat Decembrie 29, 2013 Share Postat Decembrie 29, 2013 Exact de aia povesteam mai sus, pe așa ceva am învățat și eu și am mers de la 6 pînă la 10 ani. Am căutat poze pe net, dar n-am găsit... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat Decembrie 30, 2013 Share Postat Decembrie 30, 2013 Cred ca m-as paradi instant daca m-ai urca pe asa ceva. PS: cum se numeau alea mari, vechi, de pe vremuri? Ucraine li se zicea parca? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Decembrie 30, 2013 Share Postat Decembrie 30, 2013 PS: cum se numeau alea mari, vechi, de pe vremuri? Ucraine li se zicea parca? da' nu erau fixie… era single speed si cu frana doar pe spate din ce-mi aduc aminte. si mari si grele daca-s alea ca numai pe sub cadru mergeam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adam.adrian Postat Decembrie 31, 2013 Share Postat Decembrie 31, 2013 sute si sute de km am facut cu piciorul pe sub bara de sus...era imensa! ...sau asa mi se parea atunci,ca eram mic.Aveam Pegas si Pionier,dar numai cu Ucraina lui taica-meu vroiam,cu piciorul pe sub bara amintiri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Decembrie 31, 2013 Share Postat Decembrie 31, 2013 (editat) Si cand ma gandesc ca io pe una d-asta am invatat sa merg.... Acu' vreo 30 si ceva de ani aveam una frantuzeasca. Doar ca avea si frana pe fata. A, era pe baieuri. Dupa ce am invatat sa merg pe ea, am inceput sa-nvat sa sar peste cap, incercand sa franez. Pacat ca am dat-o la schimb cu un Pegas, ca, deh, a fost prea mica la un moment dat. Editat Decembrie 31, 2013 de Kollar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
owene Postat Decembrie 31, 2013 Share Postat Decembrie 31, 2013 Ukraina era unele din cele mai strong, am ajuns si eu la a lui taica-meu, pedaland pe sub bara. Si tot pedaland am avut si un mic accident incercand sa trec printre "atelajul" care ocupa toata straduta, adica un car(mare, nu caruta) incaract cu saci de faina, carutasul si "beneficiarul" care mergeau pe jos. Asa de bine am trecut "printre" ei, de eu a trebuit sa sar de pe bicla si Ukraina a ajuns sub, a trecut un cal peste si prima roata la car. Damage: 3 spite rupte si aripa fata usor sifonata. Atat. Abia anul trecut a schimbat-o taica-meu, ca era prea grea si deja clampanea de la uzuri. 32 de ani a tinut-o. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat Decembrie 31, 2013 Share Postat Decembrie 31, 2013 holy shit, 32 de ani! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adimal Postat Septembrie 6, 2014 Share Postat Septembrie 6, 2014 Mârțoaga mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreibican Postat Ianuarie 31, 2015 Share Postat Ianuarie 31, 2015 Cred ca m-as paradi instant daca m-ai urca pe asa ceva. PS: cum se numeau alea mari, vechi, de pe vremuri? Ucraine li se zicea parca? tohan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Noiembrie 16, 2015 Share Postat Noiembrie 16, 2015 tohan daca sunt amatori. am eu de "donat" doua "tohane" de dama... starea: mega chinuita.... doar cu predare personala din zona BV.... am si fixie/single speed, si prima data cand am inversat roata pe "fixie" am zis ca este ceva stricat in butuc de nu trece pe coasting.... ulterior am rotit urgent roata 180 grade pe "single speed" si a ramas asa... este o bicla faina de oras (foarte usoara), dar indiscutabil nu fixie... sau iti faci abonament la urgente.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elparu Postat Noiembrie 16, 2015 Share Postat Noiembrie 16, 2015 e filmul asta prost in care se incearca o explicatie..http://www.imdb.com/title/tt1547234/?ref_=nm_flmg_act_12 eu nu merg pe pinionul ala fix neam, nu-mi place, si era sa-mi si rup gatul de cateva ori inteleg insa conceptul de alleycat si mai nou sunt si la noi destul de spectaculoase. iat-o si pe-a mea, mult mai murdara si neingrijita defapt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Noiembrie 16, 2015 Share Postat Noiembrie 16, 2015 (editat) a mea... relativ murdara... cu ghidon ingust Editat Noiembrie 16, 2015 de florinelu07 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Noiembrie 16, 2015 Share Postat Noiembrie 16, 2015 hipstareala maxima!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Noiembrie 16, 2015 Share Postat Noiembrie 16, 2015 hipstareala maxima!!!! nope... este mai practica in oras pentru ca este foarte usoara, dar iti bagi pixu' daca dai de o panta... deci MTB rulz. mai am si un TREK FX, tot cu roti pe 28" pe care il folosesc la pedalat in afara localitatii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elparu Postat Noiembrie 16, 2015 Share Postat Noiembrie 16, 2015 un spray de lant si 2 pompe pe an, atat ai de facut la ea chiar practica! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Decembrie 10, 2015 Share Postat Decembrie 10, 2015 (editat) Singlespeed e preferata celor ce merg mult în oraș. În tarile civilizate nu e o fitza proasta. Avantajul consta în greutatea stupid de mica (cam 7kg una buna) și minimul de bube posibile. Nu tu furca de reparat,întinzătoare de reglat/schimbat și lista poate sa continue. Faptul ca la noi toată treaba cu biciclistul a fost prost înțeleasă e alta treaba Editat Decembrie 10, 2015 de Gixu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Decembrie 10, 2015 Share Postat Decembrie 10, 2015 oficial nu mai sunt proprietar de fixie... fratello este noul proprietar... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Noiembrie 7, 2016 Share Postat Noiembrie 7, 2016 got myself a new fixie.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pop Mihai Lucian Postat Noiembrie 7, 2016 Share Postat Noiembrie 7, 2016 Provoc orice hipster la o tura prin oras: eu pe togla mea normala veche de 21 de ani, cu 8'spe viteze si frane slabe (dar totusi frane) si hipsterul pe fixie. Ruta normala de mers la servici cu traversare de centru (Timisoara) Sau un oras cu dealuri cum ar fi Clujul. Pun pariu ca eu ajung la lucru si hipsterul la spital Importam toate ideile tampite: homeopatie, anti-vaxers, fixies si exemplele pot continua (adaugati si voi daca aveti). Iar argumentul ca "am vazut la aia la velodrom ca concureaza pe fixies", plm, vorbesti serios? acolo se discuta de sutimi de secunda, ii asista cineva la linia de start, merg constant cu aprox 50 km/h, nu le sare groapa in fata sau masina sau pietonul, nu trebuie sa opreasca la semafor, nu trebuie sa puna frana brusc cand trec linia de sosire ca sa nu intre in vre-un zid, masina, pieton, groapa, caine etc. Iar daca va place asa mult simplitatea, mergeti pe jos. Nu mai trebe lant, rulmenti, ventil, spite. Tare grea se face bitigla daca ii pui o amarata de frana pe fata si un butuc single speed cu frana in butuc, ce sa zic... Mai slabesti si tu juma de kil si iaca ai ajuns inapoi la greutatea de fixie. Tare sunt curios daca o sa apara motociclete fixie fara frane, fara ambreiaj, fara suspensie.... mai hipster de atat nu cred ca se poate, sau? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Noiembrie 7, 2016 Share Postat Noiembrie 7, 2016 Dau erata... Am luat single speed nu fixie. Aia dinainte avea roata cu flip - single sau fixie. Obvious, in traficul nostru iti vei rupe cel putin dintii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate