bogdan_harea Postat Februarie 3, 2014 Share Postat Februarie 3, 2014 300Ai ridicat-o in stratosfera! Se vede curbura pamantului. Tare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Februarie 3, 2014 Share Postat Februarie 3, 2014 exact.mai era putin pana la Marte insa nu am primit aprobare de survol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eddy Metal Postat Februarie 3, 2014 Share Postat Februarie 3, 2014 Vremea e ok, ieri am iesit putin cu motorul, soseaua e perfect uscata. Legat de concursuri, pregatiti-va pentru concursul de batut cuie, tricouri ude si... mai vedem . Taxa de intrare este de 15 lei, indiferent de ziua in care sositi, vinarsul il dam noi \m/! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Februarie 3, 2014 Share Postat Februarie 3, 2014 gata, am 5 ( cinci ) baterii deci cam o ora de filmat. dupa care asteptam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eddy Metal Postat Februarie 3, 2014 Share Postat Februarie 3, 2014 Bikes On Ice este o provocare pentru toata lumea. De data aceasta, ne-am gandit sa mai lansam o provocare: Concursul de "sexy fata de la miezul noptii"! Asadar toate doamnele si domnisoarele care vor sa participe la acest concurs trebuie sa se prezinte sambata seara la ora 00:00 la focul din curte asa cum considera fiecare ca ar fi cea mai sexy din parcare. Vor dansa toate concurentele la foc pe o piesa gen Marilyn Manson, Tainted Love dupa care un juriu neutru va desemna care este cea mai sexy fata de la miezul noptii, iar noi o vom premia. Asadar, fetelor, bagati repede in bagaj ciorapii si bikinii de lana, cojocul de blana si bocancii cu toc =)) !!! Putem demonstra ca la Bikes On Ice 2014 nu e frig, e cea mai incendiara atmosfera!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Februarie 3, 2014 Autor Share Postat Februarie 3, 2014 Bikes On Ice este o provocare pentru toata lumea. De data aceasta, ne-am gandit sa mai lansam o provocare: Concursul de "sexy fata de la miezul noptii"! Asadar toate doamnele si domnisoarele care vor sa participe la acest concurs trebuie sa se prezinte sambata seara la ora 00:00 la focul din curte asa cum considera fiecare ca ar fi cea mai sexy din parcare. Vor dansa toate concurentele la foc pe o piesa gen Marilyn Manson, Tainted Love dupa care un juriu neutru va desemna care este cea mai sexy fata de la miezul noptii, iar noi o vom premia. Asadar, fetelor, bagati repede in bagaj ciorapii si bikinii de lana, cojocul de blana si bocancii cu toc =)) !!! Putem demonstra ca la Bikes On Ice 2014 nu e frig, e cea mai incendiara atmosfera!!! Prietene , baga-ti mintile-n cap ca vin cu prietena si daca vede paranghelie acolo . . . . adio Bikes on Ice . P.S : cu orice risc , vreau in juriu ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eddy Metal Postat Februarie 3, 2014 Share Postat Februarie 3, 2014 Arthur, nu de tine e rau... e rau de aceia care vin fara prietene, neveste, amante si vor vedea acestea pozele cu ce a fost... =)) \m/ Sa-i vezi pe ei, plus ca avem si concursul de tricouri ude, care clar se tine si deja stiu vreo 5 persoane care vor sa concureze \m/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Februarie 3, 2014 Share Postat Februarie 3, 2014 amante ? neveste? pot sa vin de maine ? :-) bre, lasa gargara, unde mancam ? ca la pensiune mi a zis ca OHA mic dejun ca nu i sezon. gulasul ala il stiu, pe tibi il uram ,da? cu casa lui de piatra cu tot. dar pe unde se ma mananca prin zona .serios. ? si inca ceva, un gopro2 sau 3 de imprumut gasim ?sa " dambine " de sus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Februarie 3, 2014 Share Postat Februarie 3, 2014 conserva de fasole cu costita si supa la plic rulz cand nenea de la gratar doarme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eddy Metal Postat Februarie 4, 2014 Share Postat Februarie 4, 2014 vineri seara vor fi de cumparat mici si virsli, bere, ceai, vin fiert, ceva tarie, etc... sambata si duminica dimineata va fi micul dejun in jur de 10 lei (omleta, virsli, etc) sambata pe la ora 13 preconizam ca va fi gata gulasul (nu stiu cum se scrie, scz.) va mai puteti lua asa ceva ca sumpliment ceva conserve, un pate sau o fasole, plus ca pe toata perioada festivalului va fi foc, jar, etc... o tepusa gasiti voi printr-un gard, ramane doar sa va luati o slana sau un carnat\m/ mie imi place mult zacusca, daca aduceti careva si nu ma chemati... waiii... =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tankcsapda Postat Februarie 4, 2014 Share Postat Februarie 4, 2014 cât costa cazarea pe noapte? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Februarie 4, 2014 Share Postat Februarie 4, 2014 (editat) Editat Februarie 4, 2014 de foxbat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eddy Metal Postat Februarie 4, 2014 Share Postat Februarie 4, 2014 (editat) cât costa cazarea pe noapte? 25 lei patul/noapte 15 lei intrarea/persoana, indiferent de ziua sosirii (vineri sau sambata). Daca te hotarasti sa vii si vrei cazare suna urgent: 0726169889. EDD. Editat Februarie 4, 2014 de Eddy Metal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Choixalacreme Postat Februarie 4, 2014 Share Postat Februarie 4, 2014 G0010964.JPG Bre (daca imi permiti,.. desigur) , treci la munca, au facut astia si loc sa pui motoreta si tu tot o ti "drone, drone.." (de fapt mi-e ciuda ..) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Februarie 4, 2014 Share Postat Februarie 4, 2014 am fsot am fost dar a fost o ceataaa. daca ieseai la geam o vedeai zburand @all - pana mea, mai e vreun bucaleastean care bikeoneice-ieste ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Choixalacreme Postat Februarie 4, 2014 Share Postat Februarie 4, 2014 (editat) Ceatza masii, iar a inceput.. Pai de ce n-ai zis, chiar vroiam sa o vad la geam, iti prezentam fetili din birouri.. Editat Februarie 4, 2014 de Choixalacreme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Februarie 4, 2014 Share Postat Februarie 4, 2014 Lasa ca le am pe card.ale tale erau deci;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Februarie 4, 2014 Share Postat Februarie 4, 2014 io mah plec vineri cu moba, nu cu drona am fsot am fost dar a fost o ceataaa. daca ieseai la geam o vedeai zburand @all - pana mea, mai e vreun bucaleastean care bikeoneice-ieste ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Februarie 5, 2014 Share Postat Februarie 5, 2014 bine bine. lasa ca te prind eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cypone Postat Februarie 5, 2014 Share Postat Februarie 5, 2014 cu drona sau fara drona , cu moto sau fara , cu masina sau pe schiuri , vremea o sa fie buna de plaja ( probabil - ca vremea a tot timpul probabila ): http://www.accuweather.com/ro/ro/cincis-cerna/2275998/daily-weather-forecast/2275998 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eddy Metal Postat Februarie 5, 2014 Share Postat Februarie 5, 2014 ok, din acest moment anunt oficial ca dispar pana luni de pe net, cine are probleme sau indiferent ce vrea sa-mi spuna, ma gaseste pe telefon: 0726169889 Vremea la Hunedoara e ok, asfaltul uscat, la pranz 5-10 grade, noaptea mai frigut! Asfalt uscat va doresc, fara incidente neplacute si aveti grija la trafic, aderenta, iar cei care veniti cu motoare, mare atentie ca masinistii au uitat ca mai existam si noi! \m/ !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pemotoare.ro Postat Februarie 6, 2014 Share Postat Februarie 6, 2014 Salutare, prieteni. Și noi vom fi la Bikes on Ice. Pentru toți cei care vor pleca la drum cu motorul, am pregătit un articol despre condițiile de aderență și despre presiunea indicată pentru roți: http://www.pemotoare.ro/anvelopele-moto-iarna-ce-presiune-sa-ai-pentru-o-aderenta-buna/ Sper să fie de folos și ne vedem sâmbătă dimineața! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Februarie 6, 2014 Autor Share Postat Februarie 6, 2014 Ptr sufletele ratacite prin noapte in bratele lui Bachus , organizatorii vor face un ceaun de racituri . Nu tin de foame dar spala greata . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Februarie 7, 2014 Share Postat Februarie 7, 2014 Vad ca maine zice ca ploua... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pemotoare.ro Postat Februarie 7, 2014 Share Postat Februarie 7, 2014 Pleacă cineva mâine dimineață din București? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate