yuk Postat Februarie 7, 2014 Share Postat Februarie 7, 2014 trece careva sambata prin Sibiu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pemotoare.ro Postat Februarie 7, 2014 Share Postat Februarie 7, 2014 Eu (Cristi), dar ajung mai târziu. Pe la 10.00 voi ieși din București. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Februarie 8, 2014 Share Postat Februarie 8, 2014 S-aveţi parte de distracţie ! Şi ceva ninsoare la noapte, ca să fie ziua de mâine interesantă Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Februarie 8, 2014 Share Postat Februarie 8, 2014 Pozeeee Uni e' la "sapa" alti la chermeza, I hate my joooob Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Februarie 8, 2014 Share Postat Februarie 8, 2014 mwahahaha eu am luat o bucata de job dupa mine, ca altfel nu mai ajungeam incoace Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
whisperx.22 Postat Februarie 8, 2014 Share Postat Februarie 8, 2014 la 0ra 15:00. 10 motociclete. putina lume. multi au venit cu auto in costum de motociclist si cu cana de tabla atarnata de carabina.cred ca in spiritul motocicletei din garaj. sa speram ca la urmatoarea intalnire "bike on ice" o sa fie mai interesant. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Februarie 9, 2014 Share Postat Februarie 9, 2014 A fost bine. Merg si la anu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Februarie 10, 2014 Autor Share Postat Februarie 10, 2014 Cu speranta ca toata lumea a ajuns acasa cu bine , va multumim frumos ptr participare . Ati fost deosebiti si va multumim ptr atmosfera creata . Pana la urmatoarea editie , va dorim . . . . un an usor si cald . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rotila Postat Decembrie 3, 2014 Share Postat Decembrie 3, 2014 Noutati pentru 2015? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Decembrie 22, 2014 Autor Share Postat Decembrie 22, 2014 Noutati pentru 2015? Da , desigur . Festivalul se va tine din nou pe malul lacului Cincis in februarie si putem confirma in proportie de 80 % ca ne vom intalni acolo in week end-ul din 20 / 21 / 22 februarie . Vom reveni cu mai multe informatii si detalii cat mai curand posibil . Pana atunci , va uram sarbatori fericite . Cu stima . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hotea2002 Postat Ianuarie 19, 2015 Share Postat Ianuarie 19, 2015 Nici o alre informatie cu privire la festivalul din 2015? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate