wbmt Postat Mai 27, 2014 Autor Share Postat Mai 27, 2014 ctrl + f5 incearca refresh asa. Drumuri bune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iminofensiv Postat Mai 27, 2014 Share Postat Mai 27, 2014 Asta chiar nu stiu din ce cauza. Dar cu siguranta sunt acolo... la mine apar, merg fara probleme. untitled.JPG ctrl + f5 incearca refresh asa. Drumuri bune. s-a rezolvat merge ms frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Iunie 1, 2014 Share Postat Iunie 1, 2014 nu am reusit sa vad moto2ul din pacate azi . exista vreo sansa sa fie postata cursa? merci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Iunie 2, 2014 Share Postat Iunie 2, 2014 (editat) Am dat jos Irish.Road.Racing.2014, IOM.TT.2014 si cursele din MotoGP disputate in acest weekend. Ramane de vazut cum facem cu urcarea lor Editat Iunie 2, 2014 de ZaiR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wbmt Postat Iunie 2, 2014 Autor Share Postat Iunie 2, 2014 Gasiti actualizata sectiunea MotoGP; MotoGP - Moto 3, cu evenimentele de la Mugello. -Race Moto GP -Race Moto 3 Nota* La cererea publicului gasiti cursa Moto 2 in sectiunea "Documentare si nu numai" Toate, ca de obicei, sub acelasi acoperis: LINK Vad ca Zair "da din casa"; dar da se pregatesc mai multe; in functie de timp Drumuri bune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Iunie 2, 2014 Share Postat Iunie 2, 2014 tare multumim! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wbmt Postat Iunie 9, 2014 Autor Share Postat Iunie 9, 2014 (editat) A fost modificata sectiunea IoM TT, aceasta s-a transformat in "Road Racing". Pe langa IoM TT 2010 & 2011, care erau deja in aceasta sectiune au fost adaugate: -(2014) Cookstown - Highlights -(2014) North West - Full Sectiunea "Documentare si nu numai" a fost actualizata: -(2014) IOM TT - The Michael Dunlop Story -(2014) IOM TT - A Very British Challenge L.E. 1 In sectiunea Road Racing (pozitia 4) -(2014) IOM TT.2014 - Highlights L.E. 2 Gasiti actualizata sectiunea WSBK, cu evenimentele de la Sepang. -Superpole 1 & 2 -SBK Race 1 & 2 Toate, ca de obicei, sub acelasi acoperis: LINK P.S. Folositi cu nadejde CTRL+F5 pentru actualizarea paginii; daca la deschiderea site-ul vedeti altceva decat ceea ce am povestit eu mai sus. Drumuri bune. Editat Iunie 9, 2014 de wbmt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Iunie 9, 2014 Share Postat Iunie 9, 2014 Cel mai bun topic ever.multumim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Iunie 15, 2014 Share Postat Iunie 15, 2014 Daca se poate, as vrea cursa moto 2 de la catalunya. Nu am prins-o din pacate. merci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wbmt Postat Iunie 16, 2014 Autor Share Postat Iunie 16, 2014 Gasiti actualizata sectiunea MotoGP; MotoGP - Moto 3, cu evenimentele din Catalunya. -Race Moto GP -Race Moto 3 Nota* La cererea publicului gasiti cursa Moto 2 in sectiunea "Documentare si nu numai" Toate, ca de obicei, sub acelasi acoperis: LINK P.S. Folositi cu nadejde CTRL+F5 pentru actualizarea paginii; daca la deschiderea site-ul vedeti altceva decat ceea ce am povestit eu mai sus. Drumuri bune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Iunie 16, 2014 Share Postat Iunie 16, 2014 :mexicanwave: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Iunie 17, 2014 Share Postat Iunie 17, 2014 multumim! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Iunie 19, 2014 Share Postat Iunie 19, 2014 Exista optiunea de download pe site? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
evil1 Postat Iunie 19, 2014 Share Postat Iunie 19, 2014 exista Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wawessh Postat Iunie 19, 2014 Share Postat Iunie 19, 2014 Doar mie mi se blocheaza filmele daca nu le urmaresc cap coada? Cateodata cand dau mai departe se blocheaza imaginea si nici nu mai isi revine. Nu e de la net ca am banda buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krieger Postat Iunie 19, 2014 Share Postat Iunie 19, 2014 nu nu, asa face playeru ala minune...mie mi s-a blocat si am inchis tabul cu siteul respectiv dar inca auzeam cursa, am lasat sa vad cat merge, dupa 10 minute alt ctrl delete Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Iunie 20, 2014 Share Postat Iunie 20, 2014 La mine se mai blocheaza in timp ce urmaresc... imaginea ramane blocata dar sunetul continua sa mearga. Si dau putin inapoi ca sa isi revina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
evil1 Postat Iunie 20, 2014 Share Postat Iunie 20, 2014 Eu am dat jos ultima cursa (Race07 catalunya ) si fie e indexul fisierului stricat, fie au fost ceva erori la download, cert e ca dupa minutul 47 o ia de la capat. Daca faci skip, pleaca iar dupa 1h:10 min. Voi incerca diseara sa il iau din nou jos. @wbmt, ca de obicei - multumim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wbmt Postat Iunie 23, 2014 Autor Share Postat Iunie 23, 2014 (editat) Actualizata sectiunea WSBK, runda de la Misano: -SBK Race 1 & Race 2 -SSP -SSTK 1000 P.S. Da, era problema cu MGP Race07 Catalunya, exact cum a descoperit vampiria_t; s-a corupt fisierul la upload initial. Am reuploadat, pare bine acum. Mersi. Luati de vizionati. Drumuri bune si multa grija. *Ale mele s-au terminat sezonul acesta dintr-o prostie.. clavicula in suruburi si sarme Editat Iunie 23, 2014 de wbmt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Iunie 24, 2014 Share Postat Iunie 24, 2014 Cum pot downloada de pe site? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Killer_533 Postat Iunie 24, 2014 Share Postat Iunie 24, 2014 Nici eu nu am gasit butonul de download, asa ca am incercat sa intru pe 'usa din spate' . Pasul 1: deschideti pagina cu filmele dorite si click-dreapta intr-un loc liber (nu pe Player); Alegeti 'View Page Source' .. Pasul 2: in fereastra cu codul sursa al paginii, gasiti calea catre directorul si fisierul corespunzator videoclipului pe care vreti sa-l descarcati; Copiati adresa fara ghilimele sau paranteze patrate ... Pasul 3: dati Paste la textul din Clipboard in bara de adresa a browser-ului astfel incat sa se suprascrie doar ultima parte a adresei vechi; Exemplu: > sa presupunem ca vreti sa descarcati un documentar de la adresa: http://chibiro.net/MotoGP/StreamGP/DOC.html > va trebui sa copiati din pagina cu cod sursa, calea catre fisierul dorit .. sa zicem ca e vorba de documentarul Motovudu ... _______________________________________________________________________________________________ CodoPlayer([{ src: ["resources/DOC/Motovudu.2011.webm], title: "Motovudu, Dark Art Of Performance, 2011", poster: "http://cdn2.xmotorcycle.com/wp-content/uploads/2013/03/motogp-pics.jpg", engine: "auto", cuepoints: [5, 10, 15] } _______________________________________________________________________________________________ > asadar, copiem in Clipboard textul: resources/DOC/Motovudu.2011.webm si ne intoarcem in browser in bara de adresa, unde dam Paste stergand ultima parte a adresei (DOC.html) ... http://chibiro.net/MotoGP/StreamGP/resources/DOC/Motovudu.2011.webm Pasul 4: odata incarcat filmul, ar trebui sa aveti optinunea de salvare din Player, apasand click-dreapta .. numai ca la mine nu prea mege, fisierul ramane la 0%. Daca nici voua nu va merge, treceti la pasul urmator ... Pasul 5: copiati textul din bara de adresa (alternativ puteti da click-dreapta pe Player > Copy Video Location) in Internet Explorer si acest browser va arata optiunea de Save as: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wbmt Postat Iunie 24, 2014 Autor Share Postat Iunie 24, 2014 Si eu mi-am propus sa ajut initiativa ta laudabila, pe weekend voi fi in Amsterdam, dar sapt viitoare incerc sa ridic si eu o locatie in RDS pt downloads. ................. lansez si eu barca la apa ........................... A copiat colegul din quote sursele pentru download (postul intreg pe pagina 3) puteti sa descarcati de la el de pe site mai usor. Pe viitor o sa pun si optiune de download cu originalele; dar sunt usor indisponibilizat acum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Iunie 24, 2014 Share Postat Iunie 24, 2014 Multzam fain Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Iunie 24, 2014 Share Postat Iunie 24, 2014 *Ale mele s-au terminat sezonul acesta dintr-o prostie.. clavicula in suruburi si sarme Imi pare rau sa aud asta. Ce sa zic... recuperare usoara... gandeste-te ca esti Lorenzo anul trecut la Assen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Iunie 25, 2014 Share Postat Iunie 25, 2014 Insanatosire grabnica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate