Buggy Postat Mai 5, 2014 Share Postat Mai 5, 2014 Jorge lorenzo....da scuze am incurcat oalele...e bine ca ai rez...odata la ceva timp schimba numele site ului din ce am vazut... probabil asa scapa de dorna...haha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wbmt Postat Mai 5, 2014 Autor Share Postat Mai 5, 2014 (editat) Salutari, Daca ati ratat sau vreti sa revedeti cursa/moment din weekend-ul ce tocmai a trecut; aceasta este disponibila asa cum v-am obisnuit. MotoGP -Clasa mare (variata BT Sport 720p, varianta MotoGP feed 1080p) Pentru cine vrea sa revada din spectacolul constant de la Moto3; am adaugat o noua sectiune: MotoGP (Moto3) - 2014. Gasiti acolo ultimele 2 curse in varianta BT Sport 720p si varianta MotoGP feed 1080p; primele doua curse le voi actualiza zilele acestea. Bineinteles, toate sunt de gasit la acelasi LINK Pana la urmatoarea cursa, Drumuri bune. Editat Mai 5, 2014 de wbmt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Mai 5, 2014 Share Postat Mai 5, 2014 salut, e super treaba sa le aduni intr-un loc! Imi poti da un sfat? Incercat de pe un android 2.2, 4.2, 4.1, browser chrome sau cel default, nu reusesc sa vad nimic. abia daca reusesc cateva cadre. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wbmt Postat Mai 5, 2014 Autor Share Postat Mai 5, 2014 Imi poti da un sfat? Incercat de pe un android 2.2, 4.2, 4.1, browser chrome sau cel default, nu reusesc sa vad nimic. abia daca reusesc cateva cadre. Salut. O sa incerc in weekend sa vad ce trebuie facut pentru compatibilitatea html5 video cu versiunile mai vechi de android. Mie imi merge pe 4.4.2; dar intr-adevar pe 2.3.6 nu se incarca. Daca gasesc o solutie o sa anunt. Drumuri bune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
evil1 Postat Mai 6, 2014 Share Postat Mai 6, 2014 (editat) Si eu mi-am propus sa ajut initiativa ta laudabila, pe weekend voi fi in Amsterdam, dar sapt viitoare incerc sa ridic si eu o locatie in RDS pt downloads. Later Edit: lansez si eu barca la apa, desi nu arata nici cum inca - altfel nu mai apuc pana martea viitoare. Cand va fi timp, voi face sa arate putin altfel desi nu m-am mai jucat cu asa ceva din faculate Ideea era sa fie ceva functional care sa mai preia din povara serverului elvetian al lui wmbt, atat cat se poate - daca vor mai pune si alti colegi cursele online, cu atat mai bine! @wbmt - multumesc pt initiativa - cursele suite sunt preluate exclusiv de la tine, poate iau si wsbk si restul in curand. P.S. nu merge pe mobile devices (dar sper pe viitor) iar ca browsere - am vazut ca in chrome intra playerul default de wemb (html5 video) si merge direct , dar nu si in explorer/firefox - e posibil sa nu am eu file handler setat cum trebuie si atunci optiunea default in acestea este "save file". Editat Mai 6, 2014 de vampiria_t Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wbmt Postat Mai 7, 2014 Autor Share Postat Mai 7, 2014 Excelent Luati de consumati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Mai 7, 2014 Share Postat Mai 7, 2014 Salutari, Daca ati ratat sau vreti sa revedeti cursa/moment din weekend-ul ce tocmai a trecut; aceasta este disponibila asa cum v-am obisnuit. MotoGP -Clasa mare (variata BT Sport 720p, varianta MotoGP feed 1080p) Pentru cine vrea sa revada din spectacolul constant de la Moto3; am adaugat o noua sectiune: MotoGP (Moto3) - 2014. Gasiti acolo ultimele 2 curse in varianta BT Sport 720p si varianta MotoGP feed 1080p; primele doua curse le voi actualiza zilele acestea. Bineinteles, toate sunt de gasit la acelasi LINK Pana la urmatoarea cursa, Drumuri bune. merci mult, la fix vine cursa de moto3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxandel Postat Mai 8, 2014 Share Postat Mai 8, 2014 Felicitari pt. topic, daca puteti sa urcati si MCE BSB-ul ar fi minunat. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wbmt Postat Mai 8, 2014 Autor Share Postat Mai 8, 2014 Felicitari pt. topic, daca puteti sa urcati si MCE BSB-ul ar fi minunat. Multumesc Ma.. tu ne-ai 'citit' intentiile Este in procesare BSB 2014 si numai. Avem surprize, surprize mai ceva ca la TVR. Sneak peek: documentare, wsbk-arhiva, etc Se da de stire aici, ca intotdeauna, cand e totul "pe roate". Drumuri bune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Mai 8, 2014 Share Postat Mai 8, 2014 (editat) Multumim.cel mai folositor topic ever. Editat Mai 8, 2014 de P T R Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wbmt Postat Mai 8, 2014 Autor Share Postat Mai 8, 2014 (editat) Salutari, Au fost adaugate doua noi sectiuni BSB si Documentare. In sectiunea BSB regasiti review-ul anului 2013 si curse din anul 2014. In sectiunea Documentare, este deocamdata doar Motovudu, insa urmeaza sa adaugam si alte "clasice". Multumurile de rigoare lui Zair pentru furnizarea originalelor. Toate, ca de obicei, sub acelasi acoperis: LINK Pana la urmatoarea actualizare, Drumuri bune. Editat Mai 8, 2014 de wbmt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wawessh Postat Mai 9, 2014 Share Postat Mai 9, 2014 Esti zeu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wbmt Postat Mai 12, 2014 Autor Share Postat Mai 12, 2014 Multumesc pentru aprecieri, spor la vizionat. Si weekendul acesta a fost unul plin. Gasiti actualizata sectiunea WSBK, cu evenimentele de la Imola. -Superpole 1 & 2 -SBK Race 1 & 2 -Super Stock 1000 Toate, ca de obicei, sub acelasi acoperis: LINK Drumuri bune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maniakmoto Postat Mai 18, 2014 Share Postat Mai 18, 2014 Am pierdut cursa de azi. Cand se incarca? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wbmt Postat Mai 18, 2014 Autor Share Postat Mai 18, 2014 In cursul zilei de maine. Dam de stire aici. Drumuri bune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maniakmoto Postat Mai 18, 2014 Share Postat Mai 18, 2014 Ms. P.S. Au fost bune ca doar de aia am pierdut cursa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wbmt Postat Mai 19, 2014 Autor Share Postat Mai 19, 2014 (editat) Gasiti actualizate sectiunile corespunzatoare cu actiunea din weekend: -MotoGP - Le Mans - Cursa varianta BTSports -Moto 3 - Le Mans - Cursa varianta BTSports Toate, ca de obicei, sub acelasi acoperis: LINK Drumuri bune. Editat Mai 19, 2014 de wbmt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maniakmoto Postat Mai 19, 2014 Share Postat Mai 19, 2014 wohhoooooooooooooo!!!!!!! ms ms ms se pare ca m-am bucurat prea repede. Moto GP nu s-a incarcat inca, sau nu apare in lista Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wbmt Postat Mai 19, 2014 Autor Share Postat Mai 19, 2014 E acolo cu siguranta ) Foloseste scroll-bar; sau incearca un refresh (Ctrl+F5) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zimbrutza Postat Mai 19, 2014 Share Postat Mai 19, 2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wbmt Postat Mai 27, 2014 Autor Share Postat Mai 27, 2014 Gasiti actualizata sectiunea WSBK, cu evenimentele de la Donington. -Superpole 1 & 2 -SBK Race 1 & 2 Toate, ca de obicei, sub acelasi acoperis: LINK Drumuri bune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iminofensiv Postat Mai 27, 2014 Share Postat Mai 27, 2014 Gasiti actualizata sectiunea WSBK, cu evenimentele de la Donington. -Superpole 1 & 2 -SBK Race 1 & 2 Toate, ca de obicei, sub acelasi acoperis: LINK Drumuri bune. WSBK nu aprar inca actualizate sau cel putin eu am problema asta P.S: keep it up and thx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Mai 27, 2014 Share Postat Mai 27, 2014 La mine apar. Foloseste scroll... le gasesti la nr. 19 si 20 ambele curse. http://chibiro.net/MotoGP/StreamGP/SBK14.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iminofensiv Postat Mai 27, 2014 Share Postat Mai 27, 2014 La mine apar. Foloseste scroll... le gasesti la nr. 19 si 20 ambele curse. http://chibiro.net/MotoGP/StreamGP/SBK14.html pai tocmai asta e ca la mine scrolul se termina la 16 Round 04,Italy.Imola Race 03 SSTK 1000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Mai 27, 2014 Share Postat Mai 27, 2014 Asta chiar nu stiu din ce cauza. Dar cu siguranta sunt acolo... la mine apar, merg fara probleme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate