Hellryder Postat Martie 29, 2014 Share Postat Martie 29, 2014 Moto vitezana neagra tavalita bine. Sos Chitila chiar la capatul tramvaiului. Azi 29 martie cca ora 14. 2 motopolitisti la fata locului. Nu am putut sta, eram cu masina in mers. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nchivu Postat Martie 29, 2014 Share Postat Martie 29, 2014 GR XX NAD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Martie 29, 2014 Autor Share Postat Martie 29, 2014 Eu am treccut inapoi si tocmai plecase masina de la IML. Sper sa nu fi fost mortul fix de la accident. Am mai facut si eu poze din mers. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nchivu Postat Martie 29, 2014 Share Postat Martie 29, 2014 Ceva alb pe carosabil ar spune ca a iesit urat, speram sa nu fie asa.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SBN Postat Martie 29, 2014 Share Postat Martie 29, 2014 Am trecut acum 15 minute, motocicleta era praf rau, gsxr 1000 k7-k8 negru. Nu lasa politia nimic sa opreasca... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LKss Postat Martie 29, 2014 Share Postat Martie 29, 2014 Da, cearseafurile albe nu arata bine. E langa trecerea de pietoni...Doamne fereste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Martie 29, 2014 Autor Share Postat Martie 29, 2014 (editat) Nu sunt cearceafuri, mie mi s-a parut ca erau bucati de material absorbant, gen hartie absorbanta, ca era mult ulei si combustibil pe asfalt. Sange n-am vazut. Editat Martie 29, 2014 de Hellryder Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pizzaru Postat Martie 29, 2014 Share Postat Martie 29, 2014 Si pana la urma de motociclist se stie ceva? Este bine? Sper sa fi fost ceva minor fara victime :| Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Costin1 Postat Martie 29, 2014 Share Postat Martie 29, 2014 sa dea dumnezeu sa fie bine motociclistu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ahilepeleianul Postat Martie 29, 2014 Share Postat Martie 29, 2014 Arata acordeon motoreta aia. Sanatate bikerului! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silver_yamaha Postat Martie 30, 2014 Share Postat Martie 30, 2014 se auzea daca era rau tare..cred! macar sa bage la cap ptr viitor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Junioruenjoyz Postat Martie 30, 2014 Share Postat Martie 30, 2014 Ceva vesti despre motociclist? Cateva detalii in plus: 1 - 2 - Sursa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Martie 31, 2014 Autor Share Postat Martie 31, 2014 Am primit urmatorul e-mail: Am incercat sa dau un update acolo dar cum nu aveam cont ...Well. Biker'u e OK (coleg cu mine), este in spital, cu mai multe complicatii dar cel putin este in viata, asta ca sa evitam speculatiile ulterioare daca au fost sau nu cearsafuri albe pe asfalt.Erau absorbante pentru combustibil, motorul fiind facut armonica, se scurgea tot din el.Norocul lui a fost echipamentul de protectie de top, in care investea tot timpul, BRAVA, aviz amatorilor.Vina este in totalitate a soferului profesionist conform politiei (19 ani de la nastere ... doooh ), dar nu ma mai mira nimic in romania, unde cred ca vom avea soferi de TIR de la 16 ani .Sa ne auzim cu bine si asfalt uscat. Vestile ne bucura si ii dorim sanatate colegului! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nchivu Postat Martie 31, 2014 Share Postat Martie 31, 2014 Recuperare usoara! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
big_bro Postat Aprilie 3, 2014 Share Postat Aprilie 3, 2014 citat: "(19 ani de la nastere ... doooh ), dar nu ma mai mira nimic in romania, unde cred ca vom avea soferi de TIR de la 16 ani ." Numai motociclistii au dreptul sa conduca la 19 ani? De ce tot timpul cautam vina la ceilalti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CipriAT Postat Aprilie 3, 2014 Share Postat Aprilie 3, 2014 citat: "(19 ani de la nastere ... doooh ), dar nu ma mai mira nimic in romania, unde cred ca vom avea soferi de TIR de la 16 ani ." Numai motociclistii au dreptul sa conduca la 19 ani? De ce tot timpul cautam vina la ceilalti? Vina este in totalitate a soferului profesionist conform politiei (19 ani de la nastere ... doooh ), dar nu ma mai mira nimic in romania, unde cred ca vom avea soferi de TIR de la 16 ani De ce citesti doar ce vrei ??? de unde e ala profesionist la 19 ani daca a luat permisul acum un an??? si e atat de profesionist incat era sa il omoare pe om si acum e bun de plata!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macke Postat Aprilie 4, 2014 Share Postat Aprilie 4, 2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blackd1rt Postat Aprilie 4, 2014 Share Postat Aprilie 4, 2014 Dar ca sa conduci asa utilaje nu trebuia sa ai minim 21 de ani sau 2 ani experienta categorie B? Legea in romania e o chestie optionala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate