fanefmx Postat Aprilie 4, 2014 Share Postat Aprilie 4, 2014 pe andronache jurul orelor 8 00 un taximetrist nu a acordat prioritate unui motociclist care circula regulamentar moto venea din colentina spre bariera si taximetristul a iesit din stanga cu intentia de a vira la dreapta si a virat... bikerul are ambele picioare rupte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mein Herz brennt Postat Aprilie 4, 2014 Share Postat Aprilie 4, 2014 "Regii soselelor" ... cea mai infecta natie de soferi, mai infecti ca ratb-istii ... sanatate bikerului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fanefmx Postat Aprilie 4, 2014 Autor Share Postat Aprilie 4, 2014 (editat) si tot el era cu gura mare pfff daca o auzeai pe consoarta lui cum facea , ca de obicei tot moto era de vina mortzii masii de imputiti Editat Aprilie 4, 2014 de fanefmx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius_zxr Postat Aprilie 4, 2014 Share Postat Aprilie 4, 2014 am trecut si eu pe langa accident, motoru era pe jos, riderul cred ca in salvare, mai stii ceva de el, adica e constient, e in operatie ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claudeel Postat Aprilie 4, 2014 Share Postat Aprilie 4, 2014 Accidentul s-a produs la 400 de metrii de locyinta mea, fratele meu si prietenul meu au ajuns la fata locului si din spusele politistilor motociclistul ar avea o mana si ambele picioare fracturate, taximetristul nu a acordat prioritate. Multa sanatate motociclistului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fanefmx Postat Aprilie 4, 2014 Autor Share Postat Aprilie 4, 2014 riderul perfect constient am vb cu fratele lui , acum se afla la spitatul pantelimon din ce am inteles eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius_zxr Postat Aprilie 4, 2014 Share Postat Aprilie 4, 2014 (editat) Salut, aproximativ cu 30 min in urma am trecut pe langa un kawasaki ninja nr b 515 (doar atat am retinut din numar) accidentat pe andronache la 1 km departare de intersectia cu colentina, riderul era in salvare, colegii mei de munca erau in autocar si au trecut pe langa el chiar cand s-a intamplat, salvarea posibil sa fi fost foarte aproape ca la maxim 5 min dupa accident ar fi auzit sirenele salvarii in spate, accidentul s-a produs pe la 7:30 - 7:35. Editat Aprilie 4, 2014 de marius_zxr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silver_yamaha Postat Aprilie 4, 2014 Share Postat Aprilie 4, 2014 cum se poate transforma o plimbare intr-un cosmar din cauza unui nesitit de taxirahatist..moamaaa ce omor merita astia! destinatia in padure la valu` si rupti in bataie..am scapat de curand de o faza identica numai ca am anticipat ce voia jegosu` sa faca ..sanatate si insanatosire grabnica colegului desii vara e pierduta ptr saracul om! uff te ia cu calduri cand auzi la naiba! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silver_yamaha Postat Aprilie 4, 2014 Share Postat Aprilie 4, 2014 al doilea topic pe aceeiasi belea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Aprilie 4, 2014 Share Postat Aprilie 4, 2014 (editat) destinatia in padure la valu` si rupti in bataie..am scapat de curand de o faza identica numai ca am anticipat ce voia jegosu` sa faca .. a2a oara nu mai scapi.. sa nu ti uiti crema acasa ))) Editat Aprilie 4, 2014 de ZaiR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LKss Postat Aprilie 4, 2014 Share Postat Aprilie 4, 2014 (editat) si tot el era cu gura mare pfff daca o auzeai pe consoarta lui cum facea , ca de obicei tot moto era de vina mortzii masii de imputiti Cel mai mult ma scoate din sarite cand tot bou' baltii e tare-n gura dupa ce calca pe bec ! Sanatate multa riderului. Editat Aprilie 4, 2014 de LKss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
onylui Postat Aprilie 4, 2014 Share Postat Aprilie 4, 2014 nu mai ai cuvinte cand vezi si auzi asa ceva, unde mai pui ca este taxirahatist cum spune colegu' mai sus, acesti "soferi" ar fi trebuit sa fie mai atenti de o mie de ori, daca era cu client in drepta si din spate nu vinea un motor ci un tir. nici carnati nu merita sa faci din ei poate in cel mai fericit caz sapun. mama lor de nenorociti. Cel mai mult ma scoate din sarite cand tot bou' baltii e tare-n gura dupa ce calca pe bec ! Sanatate multa riderului. asta din cauza ca nu i-a umflat nimeni botu' f***** rasa lor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rola Postat Aprilie 4, 2014 Share Postat Aprilie 4, 2014 multa sanatate baiatului , pacat pacat sofer idiot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius_zxr Postat Aprilie 4, 2014 Share Postat Aprilie 4, 2014 cand am postat, nu era topicul colegului, care e si mai complet ca date. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silver_yamaha Postat Aprilie 4, 2014 Share Postat Aprilie 4, 2014 mi-a stricat ziua cretinul..merita sa vina prieteni taicasu cineva sa-i rupa gura acolo pe loc mama lor de leshinati..fomalai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fanefmx Postat Aprilie 4, 2014 Autor Share Postat Aprilie 4, 2014 am vrut sa i dau 2 3 lui nevasta sa care comenta de zor dar era militeanul acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rultdy Postat Aprilie 4, 2014 Share Postat Aprilie 4, 2014 ar trebui sa fecem o campanie impotriva lor ca toti taximetristi circula dupa propriile legi(si pe motoristi ii doare cel mai rau asta) si mai vor sa te si faca de bani daca e sa folosesti taxiu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Error Postat Aprilie 4, 2014 Share Postat Aprilie 4, 2014 Sanatate riderului! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Danut Ionda Postat Aprilie 4, 2014 Share Postat Aprilie 4, 2014 CEA MAI BUNA FORMA DE PROTEST IMPOTRIVA TAXIMETRISTILOR ESTE SA NU MAI CIRCULATI CU TAXIUL! DAR EXISTA MII DE COCALARI-FOMISTI CARE N-AU CE MANCA,DAR IAU TAXIUL PANA IN MALL LA O SHAWORMA! intrebare: oare poti sa-l duci in instanta sa-i ceri daune morale ,in afara de ce plateste asiguratorul lui??? multa Sanatate Rider-ului! eu nu circul cu Taxiul decat daca am mare-mare nevoie! nu-i halesc,nu respecta nici o regula de circulatie! Majoritatea,nu toti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fanefmx Postat Aprilie 4, 2014 Autor Share Postat Aprilie 4, 2014 da poti avea daune morale tu ceri o suma minima si maxima si instanta hotareste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yusuf Postat Aprilie 4, 2014 Share Postat Aprilie 4, 2014 Bine ca e in viata asta e cel mai important , la cum arata motocicleta e dauna totala si la ce a patit el trebuie sa fie nebun sa nu ceara daune si pentru motor si pentru suferinta prin care trece , multa sanatate si vindecare rapida ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Danut Ionda Postat Aprilie 4, 2014 Share Postat Aprilie 4, 2014 Taximietristii de Bucuresti,in MARE PARTE,S-AU TIGANIZAT! au fost contaminati cu Iresponsabilitate sociala , nesimtire si Tupeu obraznic! N-ai cum sa-i schimbi,e greu! Intreaga Natie sufera,si va avea de suferit din cauza Influentelor venite din Mass Media! ASTIA NE VOR PROSTI,SI 95%AU CAZUT DEJA PRADA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator suzuki_fan Postat Aprilie 4, 2014 Share Postat Aprilie 4, 2014 Păi dacă nu a acordat prioritate, jegodia de taximetrist întră la vătămare corporală. Motociclistul 100% ia în jur de 90 zile concediu medical și din acest moment cred că jegosul ăla cu nevastă-sa vor avea gura mica de tot. Eu să fiu în situație nu l-aș împăca niciodata, să facă pușcărie să aibă timp să mediteze la cum este cu comportamentul în trafic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Aprilie 4, 2014 Share Postat Aprilie 4, 2014 (editat) Acum nu se mai face puscarie pentru vatamare corporala, doar amenda penala. :| (din pacate) Editat Aprilie 4, 2014 de theos_ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yusuf Postat Aprilie 4, 2014 Share Postat Aprilie 4, 2014 Acum nu se mai face puscarie pentru vatamare corporala, doar amenda penala. :| (din pacate) iauzi , avem liber la batut taximetristii , batem 10 , ramane 1 sa ia amenda, o platim totii ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate