Jorge Lorenzo Postat Mai 22, 2014 Share Postat Mai 22, 2014 Am intrat pe site-ul scris in a doua poza (motorsport.com) si am gasit poza. Intr-adevar, e Hamilton pe motocicleta sa. Eram cam 2% sigur ca e el Asta dupa incaltaminte. Habar n-aveam ca are tot bratul tatuat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Mai 22, 2014 Share Postat Mai 22, 2014 Am intrat pe site-ul scris in a doua poza (motorsport.com) si am gasit poza. Intr-adevar, e Hamilton pe motocicleta sa. Eram cam 2% sigur ca e el Asta dupa incaltaminte. Habar n-aveam ca are tot bratul tatuat. Mișto fază Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Mai 22, 2014 Share Postat Mai 22, 2014 Da, si nu ca sunt rasist sau ceva dar... alba sa fie, zic! In continuare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Mai 22, 2014 Share Postat Mai 22, 2014 Primul e Button ? Al treilea e Schumacher. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Mai 22, 2014 Share Postat Mai 22, 2014 La al doilea te ajuta fata de copil + geaca cu sponsori.La ultimul, numarul de concurs. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Mai 22, 2014 Share Postat Mai 22, 2014 ultimul - Carlos Checa ? La al doilea te ajuta fata de copil + geaca cu sponsori. Grosjean ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Mai 22, 2014 Share Postat Mai 22, 2014 ultimul - Carlos Checa ? Nr. 7... pe 4 roti Grosjean ? Nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Mai 22, 2014 Share Postat Mai 22, 2014 (editat) Cel cu Duke pare a fi Vettel . Intrebare: cine e pasagerul lui Button? Editat Mai 22, 2014 de Jorge Lorenzo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Mai 22, 2014 Share Postat Mai 22, 2014 Cel cu Duke pare a fi Vettel And one to go Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Mai 22, 2014 Share Postat Mai 22, 2014 (editat) Nr. 7... pe 4 roti Dacă dai așa mură-n-gură, știe oricine mi se părea mie că nr 7 e fără coarne (kimi) Editat Mai 22, 2014 de bibi.audiofil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Mai 22, 2014 Share Postat Mai 22, 2014 Hai inca una cu Kimi, pentru drum:...Si una mai grea: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Mai 22, 2014 Share Postat Mai 22, 2014 ai bagat toti amatorii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Mai 23, 2014 Share Postat Mai 23, 2014 Dă niște indicii că e greu ( nici poza nu ajută prea tare ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Mai 23, 2014 Share Postat Mai 23, 2014 Un pilot de F1. Un tata s-un fiu. Si Jani Pirttinen (extrama stanga). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat Mai 24, 2014 Share Postat Mai 24, 2014 Aș zice că al doilea de la stânga la dreapta, după Pirttinen, ar fi Mika Kallio...De restul nu-mi prea dau seama... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Mai 26, 2014 Share Postat Mai 26, 2014 Ala nu e Kallio. E pilot de 4 roti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Mai 27, 2014 Share Postat Mai 27, 2014 Dă niște indicii că e greu ( nici poza nu ajută prea tare ) uite una mai usoara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Mai 27, 2014 Share Postat Mai 27, 2014 Nu știu casca aia ... Bayliss ? (zic la ghici, nu l-am văzut niciodată cu o cască colorată așa) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
9fingers Postat Mai 27, 2014 Share Postat Mai 27, 2014 (editat) Nu știu casca aia ... Bayliss ? (zic la ghici, nu l-am văzut niciodată cu o cască colorată așa) N-are cum, (in poza) e un pilot mai micut ca statura. Nu stiu nici eu cine o fi. Editat Mai 27, 2014 de 9fingers Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Mai 28, 2014 Share Postat Mai 28, 2014 (editat) Nu știu casca aia ... Eu sunt sigur ca o stii )) Sunt prea multe dueluri intre el si Colin Editat Mai 28, 2014 de ZaiR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat Mai 28, 2014 Share Postat Mai 28, 2014 Bayliss mergea cu Suomi, parcă... Ăsta o fi Carl Fogarty? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Mai 28, 2014 Share Postat Mai 28, 2014 Ăsta o fi Carl Fogarty? Prostii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Mai 28, 2014 Share Postat Mai 28, 2014 Da, băi frate, e Foggy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Mai 28, 2014 Share Postat Mai 28, 2014 Bayliss mergea cu Suomi, parcă... Ăsta o fi Carl Fogarty? Da, băi frate, e Foggy asa,asa.. care dintre voi schimba pozele lui Angel? Ca ne face piticul asta fazan cu motoformula lui 1.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Mai 28, 2014 Share Postat Mai 28, 2014 Ma, inca de la inceput banuiam ca ala cu caciula e Finlandez. Se vede ca e in mediul lui. Si cum nimeni n-a reusit sa ghiceasca personajele, m-am dat batut si am cautat cu google Nu dau raspunsul, poate mai sunt persoane care vor sa raspunda fara sa triseze Deci pot sa dau indicii: unul am zis ca e finlandez, si mai dau un indiciu: Redbull (pentru cel din dreapta - scrie si pe costum) + culoarea portocaliu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate